A teraz prejdem k veci
Za všetky odpovede a rady vám ĎAKUJEM
hmm, skusim ja, pretoze 90 percent forovych vztahovych guru co tu chodia, ti povedia, zavolaj ju von... ano, maju pravdu ale treba sa riadit urcitymi pravidlami :jakki napísal:Ahojte! V prvom rade sa chcem ospravedlniť za založenie novej témy, no iné topiky sú už dosť zastaralé.
A teraz prejdem k veci. Potreboval by som poradiť, ako ďalej s mojou spolužiačkou. Sme dobý kamaráti a často si aj spolu píšeme. No nemám namysli len tie dvojslovné správy, typu ahoj ako?, ale poriadné správyská, dlhé aj na niekoľko riadkov. Veľmi dobre si spolu rozumieme, vždy sa dokážeme rozprávať bez straty témy a pod.
Lenže "problém" je v tom, že ja k nej cítim niečo viac
ako len kamarátstvo, a neviem či to tak vníma aj ona. Proste neviem ako ďalej, nechcem stratiť jej kamarátstvo, ale naopak chcem aby z toho bolo niečo viac. Prosím poradte mi čo mám robiť.
Za všetky odpovede a rady vám ĎAKUJEM
= fail, odpoved bude, potrebujem par dni na premyslenie, vysledok - si super kamos, ale teraz nehladam vztah...Takže hlavne na nič nečakaj a pri prvej príležitosti prejav, čo k nej cítiš. Ako to spravíš, je už na tebe.
ale kdeže, v tomto sa podľa mňa mýliš, alebo teda neviem, aké máš ty v takomto prípade skúsenosti, ale zrejme budú iné ako tie moje. Ale každopádne bude vidieť jej reakciu a ak sa on páči jej, tak mu nepovie, že nehľadá vzťah. Prečo by si mala odpálkovať niekoho, kto sa jej páči predsa?mystique napísal: = fail, odpoved bude, potrebujem par dni na premyslenie, vysledok - si super kamos, ale teraz nehladam vztah...
Jasné, snažím sa s ňou byť o niečo častejšie, ako len v škole. Preto ako som písal som začal chodiť aj na ten volejbal pozerať.nordkapp_pb napísal:zdielaj s nou primerane mnozstvo chvil a ono sa to uz nejako vyfarbi ((co znamena na jednej strane ju neprenasledovat na kazdom kroku a na druhej byt s nou castejsie ako raz za tyzden)) ... ak to je na oboch stranach, tak to prasnke, ak iba na tvojej tak sa neudrzis, das to dost dorazne najavo, ona pochopi a potom sa zaradis do kategorie "dobry kamarat" a potom mozes zacat zabudat
![]()
Veď uvidíme ako to celé dopadne, v prvom rade to ale chcem skúsiť. Až potom sa budeme baviť o zabúdanínordkapp_pb napísal:nevesaj hlavu dopredu, pekne pomaly na tom pracuj a uvidis ... az budes muset zabudnut tak zabudnes![]()
ved konec koncov su zeny ako elektricky ... ked pockas vzdy pride druha
![]()