ANTIFICO
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ANTIFICO
Ficko sa nám pekne kopol a to tentokrát poriadne, predtým, ako niečo vyhlasuje, by si mali jeho pätolízači aspoň preskúmať osoby, ktoré boli v obchode zúčastnené a nemýliť si ľudí s rovnakým menom...Iba sprostý mu može niečo takéto zožrať, svoje prehmaty nevysvetľuje, iba do druhých rýpe...Už ho ide doslova šľak triafať, čo mňa osobne teší..
seth82: "Iba sprostý mu može niečo takéto zožrať"
.. a takych je na slovensku 35%
Co oko nevidi, ucho nepocuje, to srdce neboli... Volici smeru nevidia, nepocuju, tak nemaju preco nevolit 17
.. a takych je na slovensku 35%
Co oko nevidi, ucho nepocuje, to srdce neboli... Volici smeru nevidia, nepocuju, tak nemaju preco nevolit 17
-
zvonenie33
Light Professional
KDH sa vyjadrilo ze s nimi do vlady nepojde. Ostava len dufat ze to aj dodrziaFabo napísal:zvonenie: A ty myslis ze len Jana a Vlada potrebuju na vladu? Staci Pala a druheho Jana a je to.
To ze si to uvedomuje aj nas cerveny Vodca mozme vidiet v tom ako zacal stekat po KDH a SaS vcera + konecne sa mu uracilo ist do diskusie.
Moj osobny tip je HZDS a SMK <5%
°
Ficov brat zarába na rýchlostnej ceste
Do výstavby rýchlostnej cesty pri Nitre za miliardy eur je zapojená firma premiérovho brata Ladislava Fica. Koľko zarobí, zostáva tajné. Miliardové účty za diaľnice, stavané cez PPP projekty, pritom budú splácať daňoví poplatníci desiatky rokov.

//autoeditácia príspevku (29 Máj 2010, 15:49)
Lajčák prepustil svoju dcéru z ambasády
Nikolu Lajčákovú zamestnal veľvyslanec Zervan v Londýne. Minister tvrdí, že o tom nevedel a veľvyslanca pokarhal.
ten bol dobrý
lol.. no to je starostlivy tatko, tri mesiace mu dcera robí na veľvyslanectve a on o tom nevedel
hahaha
Do výstavby rýchlostnej cesty pri Nitre za miliardy eur je zapojená firma premiérovho brata Ladislava Fica. Koľko zarobí, zostáva tajné. Miliardové účty za diaľnice, stavané cez PPP projekty, pritom budú splácať daňoví poplatníci desiatky rokov.
//autoeditácia príspevku (29 Máj 2010, 15:49)
Lajčák prepustil svoju dcéru z ambasády
Nikolu Lajčákovú zamestnal veľvyslanec Zervan v Londýne. Minister tvrdí, že o tom nevedel a veľvyslanca pokarhal.
http://povazska.sme.sk/c/5398378/dialni ... listi.html pozriet najem video obcanov ktory su nadseni z toho ze nad hlavou maju opachu
No radsej opacha nad hlavou ako kamiony v centre mesta 
Bola aj ina varianta obchvat.
-
RATZINGER666
Darca
gothar dobre hovori, ja v povazskej zijem odmala, dokonca priamo v centre par metrov od novovybudovanej dialnice... teraz za posledne roky bola ta dopravna situacia nezvladatelna, cele mesto bolo v jednej obrovskej zapche, dufajme, ze dialnica nam to odlahci... to, ze je to velka obluda nad nasimi hlavami osobne absolutne nepocitujem, dokonca tu mam vyliadnute aj miesta, z ktorych sa na nu dobre pozera a da sa povedat, ze sa mi aj celkom paci, urcite to nie je opacha
obchvat neprichadzal do uvahy po financnej a enviromentalnej stranke...
-
t0m4s3
Admin
Kolega z prace je Povazskobystrican a tiez iba kruti hlavou nad tym, ze niektori drzkuju na dialnicu.
-
zvonenie33
Light Professional
Myslim ze vacsine ludi nevadi samotna dialnica ale sposob akym je financovana..
Vacsina ludi PB nezije "pod mostom", takze maju z dialnice iba prospech a v nicom ich neobmedzuje. Ja byvat na kludnom pozemku a postavia mi nad hlavou hento (co tieni, a tiez je otazna hlucnost), tiez drzkujem 
Ved maju strach ze im raz nieco spadne na hlavu.
-
hojko
Site Admin
citizen: Kym sa porusi statika a spadne im nieco nad hlavou, tak v ich dome bude byvat uz tretia generacia.
Hovorim skor o autach.
toho by som sa nebal, na Liptove je podobny most uz skoro 30 rokov a zatial nepadlo ani jedno auto
skor sa mi nepaci, ze obyvatelia nedostali ziadne odskodnenie...
skor sa mi nepaci, ze obyvatelia nedostali ziadne odskodnenie...
Tak to by si mal aj vediet ze tam pred par rokmi vysel na zabradli jeden kamion.
nepadol => nic sa nestalo
Nepadol preto lebo mal naves ktory sa zakvacil.Jedine stastie
beardie napísal:nepadol => nic sa nestalo
Si smiesny s takym nazorom