SE K610i problem
SE K610i problem
Zdravím veľmi vás prosím o radu pretoze kamaratov mobil ja neviem nejako zblbol proste nejde zapnut aj na nabijacke bol normalne ide ale nechce sa zapnut
Re: SE K610i problem
Skvely opis chyby - nejde zapnut. Ja mam problem s autom - nejde.
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ak som to pochol spravne tak na nabijacke ti ukazuje nabijanie ale nemozes ho zapnut? ak ano tak potom je pravdepodobne poskodene tlac.zapinania
ak ti ani neukazuje nabijanie, tak skus prehrat FW (SE velmi casti sami od seba zblbnu)
ak to nepomoze tak odporucam vyhodit
ak ti ani neukazuje nabijanie, tak skus prehrat FW (SE velmi casti sami od seba zblbnu)
on ani neukazuje ze ho nabija total ako keby vovnutri nic nebolo...bb5unlock napísal:ak som to pochol spravne tak na nabijacke ti ukazuje nabijanie ale nemozes ho zapnut? ak ano tak potom je pravdepodobne poskodene tlac.zapinania
zober nejaku staru zubnu kefku a precisti kontakt kde pripajas nabijacku 
xD no testnem 
///edit: nejde to
///edit: nejde to
tak skus povedat kamaratovi aby si kupil novy mobil alebo este moze skusit inu nabijacku alebo inu bateriu...
on uz ma davno novy mobil ja som sa len teraz regol na toto forum a zistil som ze tu je silná diskusia mobilová rozumíš mňá
a ja teraz nemam ziadny mobil a on mi ho dal ze ak ho opravim tak si ho mozem nechat toto uz je starý prípad víš...