NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Tento rok to musí Hossa vyhrať. Neviem ako on... ale ja by som už prehru vo finále nerozdýchal
ako ja mu to prajem, ale neskutocne by som sa zasmial, keby po poslednom zapase zasa sedel na lade s rozcapenymi nohami, zufalstvom na tvari a bol by z toho motivator v 3 roznych dresoch ako pred rokom PIT/DET... ale hadam nie, veru tfuj tfuj tfujt0m4s3 napísal: Marian Hossa - 3roky, 3rozne teamy, 3 finale Stanley Cup. Tak do tretice snad tfuj tfuj tfuj vsetko dobre a nech uz ma prsten
Ja som škodoradostný a myslím, že by to bolo neskutočná internetová sranda a ak by hralo finále Sokolíci VS Montreal tak milión krát viac by som to doprial Halákovi. I keď pravda je, že to bude zrejme Sokolíci VS Letci a tam verím oveľa viac Chicagu.
Halák by sa totižto stal nesmrteľnou legendou Montrealu, zatiaľčo Hossa už navždy bude považovaný za vypočítavého európana... Neradi si to priznávame, ale Hossa patrí k najneobľúbenejším hokejistom NHL.
Ináč v Pens vyhral 14 zápasov playoff, v Detroite 15, tentokrát asi 16 a rok určite Hossa vyhrá 17 zápasov playoff
BTW: Súboj dvoch "zmrdov" Byfugliena a Carcilla bude zaujímavý
Halák by sa totižto stal nesmrteľnou legendou Montrealu, zatiaľčo Hossa už navždy bude považovaný za vypočítavého európana... Neradi si to priznávame, ale Hossa patrí k najneobľúbenejším hokejistom NHL.
Ináč v Pens vyhral 14 zápasov playoff, v Detroite 15, tentokrát asi 16 a rok určite Hossa vyhrá 17 zápasov playoff
BTW: Súboj dvoch "zmrdov" Byfugliena a Carcilla bude zaujímavý
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak Montreal konecne von, finale Flyers : Hawks. Bola by sranda, keby Hossa opat prehral 
-
hojko
Site Admin
Zaujimavo seria najma Chicaga, ze dokazalo uplne hladko postupit, aj ked som cakal pravy opak. Sklamanie je naopak zo strany Montrealu, ked jeho utocnici totalne pohoreli. Myslim si, ze Hossa bude aj tento rok bez prestena.
Silno nesúhlasím - Chicago je veľký favorit a čo je veľmi dobrá správa - na to aby relatívne ľahko preleteli ponad všetky morské živočíchy nemuseli hrať svoj najlepší hokej. Ak ho hrať začnú, Flyers si ani neškrtnú.
Ale tiež viem, že s teamom kde hrá Pronger, treba silno rátať!
Ale tiež viem, že s teamom kde hrá Pronger, treba silno rátať!
skoda toho montrealu, fakt som dufal ze sa to halakovi podari
ale tak nestaci len obranovat, treba aj davat goly
ale tak dufam ze aspon hossa to da
ale tak nestaci len obranovat, treba aj davat goly
ale tak dufam ze aspon hossa to da
Držím palce Chicagu len preto, že tam hraje Kopecký, zaslúži si mať prsteň. 
jeho posledné výkony tomu nenasvedčujú
ale fandím chicagu, hossa by si asi hodil slučku keby mu to teraz nevyšlo
ale fandím chicagu, hossa by si asi hodil slučku keby mu to teraz nevyšlo
Bettman sa vyhráža IIHF neúčasťou hráčov na MS
Typický američan... nič nie je viac ako to, čo je v Amerike. My sme najlepší, my máme všetko. To, že min. polovica hráčov je z európy mu je očividne ukradnuté. Asi mu nedopína, že keby tam neboli tak NHL by nemala takú úroveň akú má dnes"Nie som nadšený z toho, ako sa IIHF k týmto špičkovým športovcom správa, keď riskuje ich zranenia, športovú kariéru a márni ich čas len pre lásku k vlasti."
Celkom podarený zápas. Zatiaľ 3:3 a 7 minút do konca. Dúfam, že sa nebude predlžovať, lebo ma neuveriteľne ťahá spať. Poďme Chicago! 
// tak nakoniec som predsa len zaspal
Ale dobre tak, aspoň som sa neznervóznil. Aj keď Phily hrali lepšie a výhru si zaslúžili.
// tak nakoniec som predsa len zaspal
Tec a gol. Ajajaj, PHI vyhrava, skoda. Dobru noc.
-
PjotR1
Expert
Zdravím,kedy sa hrá 4.zápas? Pozeral som na Sport1 a tam píšu v programe že sa hrá zajtra o 12:00 na obed ale to sa mi neako nezdá,tak sa chcem ujistiť či je to naozaj tak. 
-
Scorpion90
King
Hra sa vo Philadephii dnes o 20:00 tamojsieho casu, u nas bude 02:00 sobota rano 
-
hojko
Site Admin
Vsetky finalove zapasy zacinaju o 02:00 nasho casu. A to kedy sa hra zistis jednoducho na tejto stranke, mozes si posunut dni a uvidis, ci je nieco na plane alebo nie: http://www.nhl.com/scores/index.html
-
Geogomeogo
Light Professional
Zatial strasna obrana Chicaga... Skoda, dufal som, ze bude 2:1, ale Giroux dal na 3:1...
//Takze nakoniec 5:3.
//Takze nakoniec 5:3.
Tak Chicago je malý krôčik od víťazstva, 5 zápas zvládli 7:4, mal som obavy že to nedopadne podľa mojich predstav
, no našťastie sa tak nestalo. Go Chicago. 
No ale da sa pozerat na tej hokej... a to ze sa mi stale podari najst nejaky HD prenos aj to co hraju... dufam ze Hossa vyhra, to by uz skoncil u mna na psychiatrii... A neprajem vyhru Flyers , ich hra sa mi vobec nepaci, plus ten velky vymletak vzadu v obrane...
-
guess.whoo
Redeemer
Super zapas bol v noci, Hossa a cele Chicago hralo velky zapas
-
hojko
Site Admin
Pozeral som v noci zapas, sice som po druhej tretine zaspal, ale bolo sa za tie dve tretiny na co pozerat. Hral sa utocny hokej, bucanie na Prongera a Progenrove chyby v obrane sa mi tiez pacilo, okrem toho som rad, ze Chicago vyhralo a verim, ze sa im podari ziskat titul.