Mercedes benz trieda B vs. Toyota Rav 4

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
jumbojet
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Mercedes benz trieda B vs. Toyota Rav 4

Príspevok od používateľa jumbojet »

Adulko1 napísal:Tento človek, čo mi ho má doniest už skutočne veľa ľudom a hlavne podnikateľom, fajnsmekrom zohnal perfektne autá a aj ich poznám - doteraz sa nestazovali a majú ich veľa rokov
Počítam, že podnikatelia sa nevozia na Fábii za 4000 eur, ale že si dali priviesť BMW 745Li, Audi A8 4.2, Mercedes S55 AMG a podobne. Auta, ktore mali nabehane 30 000 kilometrov, mali servisnú knižku a cena bola 10x taká ako čo chceš ty.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

O nie nie :) majú rôzne autá, jedine jedna má BMW X5, ale inak majú nirmale bežne auta napr. oktavia, Suzuki vitara a pod., nič take extra. A samozrejme aj nákladné autá niektorým priniesol.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

pises, ze vozi aj "fajnsmekrom"... vozi aj take vozidla, ktore sa bezne na cestach nevyskytuju? vie na taketo rarity poskytnut, resp. zabezpecit aj servis? odkial je?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Nie nie on servis potom nemá nastarosti. Čo som len počul, nejakým iným tiež zhana autá, cudzím .. Tých ja nepoznám. Ale mal by pravdepodobne zohnať všetko, resp. Urobí prieskum a snaží sa čo najlepšie zohnať čo si človek predstavuje. On si vlastne zapyta cca. 1 000 EUR. A z toho urobí všetko za vás a on si nechá iba 500. Netuším odkiaľ je. Zatiaľ. :) je to nejaký známy môjho oca. Ale tuším je tuto z Nitry. On má proste veľký nakladak, naberie autá a príde na Sr. Alebo nájde, dá vedieť čo a ako dá zálohu a potom ak chcete idete tam alebo on to donesie. Podľa mna, keď bude niekto chcieť hummera, tak ho donesie. Tuším zo zahraničných bazarov. Ale tuto službu "na kľúčik" neviem či robí iba nám. :)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

aha, uz mi to je jasne, skoda teda :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No, tak malokedy sa najde taky clovek, ale zrejme robi iba "vyvolenym" ... :( Tak som mal stastie no ... :? Vcera vecer sa este neozval, kvoli tomu asi, ze dospaval alebo co, tak hadam uz dnes. Ale uz som sa rozhodol, ja viem ja viem, ze ma ukamenujete, ale tu ravku chcem .. :D Predsalen aj ked su tie zaplavy, tak lepsie je mat teraz vacsie auticko. A ja som prave zo zapadneho Slovenska. Inak dnes som u nas v meste pozeral, ze videl som cca. 2-3 Becka a inak same ravky ... :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

:modlenie: a tolko povyku okolo "podnikatelskeho Becka" :-D :-D
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

nordkap : :oops: hambim sa ... :D :mrgreen:
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Lebo tie zaplavy su bezne na sidliskach a voda siaha az po tretie poschodie. Podla mna si smiesny, nevies co by si chcel. Chces len auto co nema nikto v okoli na sidlisku a aby ti susedia zavideli. Potom nebud smutny, ked ti niekto obehne klucmi lak a nozom kolesa. Podla mna si ubohy a potrebujes odbornu pomoc.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Test: tebe hrabe alebo co?? Ked sa nemas normalne vyjadrit ku teme, tak drz radsej hubu! Ak by si cital pozornejsie a cital vobec k veci, tak by si videl, ze ja nechcem specialne auto kvoli susedom!!! Sa uvedom ako komunikujes a pises! Decko! Ako sa vravi: ...podla seba sudis inych ...

Pre ostatnych, nasiel som celkom zaujimave videjko:
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Nehovor mi, ze na nazore TEST-a je nieco nepravide. Co citam tvoje prispevky, tak sam usudzujem ze naozaj nevies co chces. Najprv by si si mal ujasnit kategoriu auta aka ti najviac vyhovuje a nie tu strielat od boku modely, menit nazory ktore su uplne odlisne. Pride mi to ako "mam peniaze, tak si nieco kupim...hmm, ale co?" Auto bude sluzit tebe a tomu kto sa v nom bude vozit, nie susedom. Mat najviditelnejsie auto na sidlisku mozno nie je niekedy najlepsie, pretoze ludska zavist nema konca (vid priklad vyssie co dal test...no sam si potom povies, ze si si o nu koledoval). Chcel som ti to napisat uz skor, ale povedal som si, ze pockam, ci nahodou ten pocit somnou niekto nezdiela.

// Este dodam k tym zaplavam, to ci auto ma o 15-20cm viac ti aj tak na vacsine uzemia kde su zaplavy nepomoze. Ak sa chces trepat cez vodu ako blbec tak si kup off road s nasavanim. Nikdy by som s autom nesiel do vody vacsej ako 10-15cm na co ti staci aj to tvoje B-ecko. Stale existuje nejaka cesta okolo. Uz sme tu mali na vychode zopar takych ktori si mysleli ze prave oni prejdu cez tu vodu ked nikto nepresiel a potom vyliezavali cez stresne okno...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Johny sak na palackeho kedy, vo stvrtok minuly tyzden ostal jeden stat?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Ved hej, tam ako je mlynska basta a dole kde bolo dakedy koryto hornadu, tak tam bola voda. Blbec si myslel ze ma jeep tak prejde a musel tam nechat auto a vyliezt oknom. Pri zaplavach ti nejaka Rav 4 nepomoze, jedine keby bola hybrid s lodou.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Johny, ja beriem ten nazor, ale neberiem ho od cloveka, ktory zacne zhadzovat osobu! Pozri ty si to napisal normalne, ale on zacal vyrivat a urazat ma! To je akoze normalne, ze? Zer ti napise, ze chod sa liecit a neviem co! Taketo spravanie nemam rad a to som mu este pekne napisal!

Este som chcel upresnit, neviem ci necitate dobre, alebo ste to prehliadli, ale ja nie som zo sidliska! :sneaky: Som z obce a tym padom nemam auto niekde na chodniku, takze .. uz som to pisal predsa. A u nas na ulici byva sem tam mensia zaplava, tak ked by som siel domov, tak aspon sa mi pojde uz lenpsie na tomto vyssom ako na nejakom mensom.

K ty susedom uz som to vysvetloval, neviem kolko to mam pisat. Mozno som sa zle vyjadril, ale auto si nekupujem kvoli susedom, ale viem, ze keby si kupim nejaku blbost, tak by ma rozniesli po dedine a ked by som siel po ulici okolo nich tak by som videl tie xichty ... Nejde o pretrcanie, uz to pochop :roll: :wink:
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

ale tebe moze byt jedno co si o tebe hovoria babky v dedine...ale ako tu pisali predomnou si konecne ujasni aky typ auta chces, lebo porovnavas uplne odlisne auta
za prve si urci kolko chces aby max stalo + plus aby ti ostalo na poistku, a daky ten zakladny servis ktory asi bude treba spravit skor ci neskor po kupe (olej,filtre, atd)
potom si urci aku kategoriu by ti vyhovovala, combi, suv, hatch a neviem este ake...+plus motorizacia, ale to uz tu vraveli ze benzin, kedze vela nebudes jazdit
pokukaj ake rozne auta (znacky) v tej kategoori sa daju kupit za tvoju sumu, precitaj si co najviac k nim, klady+zapory,
a nakoniec treba hladat uz konkretne auta
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

jako ci si kupujes auto kvoli tomu aby susedia nemali reci, alebo zavideli, stale je to kvoli susedom :-) :-) ... neviem - mne osobne je teda uplne ukradnute co si o mne nejak susedia myslia a hovoria ... mozu o mne aj v dedinskom rozhlase hlasit ze som si kupil skarede auto a bude mi to jedno :-) ... neviem preco tak moc davas na to co si o tebe kto bude mysliet ... nemozes predsa vyhovovat vsetkym ...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

:) Jasnacka, nechajme teda susedov susedmi ... Mimochdom sme mali s nimi spravne konanie, kde sme vyhrali a doteraz to vo mne vrie, ked ich len vidim ... tak preto asi taky "tik" :D

No uz sa ozval ten clovek, ze je tam co vyberat, su tam hlavne Ravky rocniky 2004 vraj v celkom dobrej vybave .. Ale viac neviem, lebo to bol len telefonat a v pondelok by sme sa mali stretnut co a ako.

A pre vsetkych, som sa rozhodol po dlhej diskusii, ze chcem RAVKU :) :smt006

// nové info, v pondelok sa idem stretnúť s tým človekom. Nejaké to info hodí a potom asi o týždeň dva ide znovu na lov. Ale vraj tie ravky sa dajú zohnať v prijatelnej cene do roku 2004. To aj stačí celkom nie? Cena je asi myslena 8000-9000, ale to budem vedieť v pondelok.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

teraz je celkom bezne, ze ludia si kupuju auto kvoli ostatnym, este ze to nie je nakoniec tvoj pripad :) poznam takych kopu, co si kupia najnovsie trojkove bavo, idealne 316d s m-paketom, predsa aby to nezralo, ktore mu bude kazdy zavidiet a za ktorym sa bude kazdy otacat, a pritom je uplne nepodstatne, ze tam ma manual, latkove sedacky, plastovy obklad interieru a priplatkove jedine tak zakladne radio na pasky, aby si mali kde pustit rytmusa a tvarit sa jak pani :roll:

nakoniec sme teda radi, ze si sa rozhodol pre tu ravku, uvidis, ze neobanujes :) 2004 moze byt, tieto modely budu este dlho lietat po cestach, to sa neboj :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

To som teda rad. ;) videl som inak na mobile.de dve ravky. Jedna ročník 2007 za 4900 EUR a ročník 2009 za 6900!!! Nechapal som, lebo tam nebol vôbec pokračovanie v leasingu. Hotová suma. A to som videl len predvčerom večer a ráno to tam už nebolo. Dokonca tie čo řtam boli a aj na SR, už sú vypredané. :(

Ide ma porazit, uz sme volali jednemu, co vlastni nadhernu Ravku4 rocnik 2004 a nejaky bratislavak nam ju vyfukol aaaaaa ... mam nervy!!! uz som ju mohol mat, nechapem jak to stihol. :(

Nevie mi prosim niekto najst takyto tip ravky na SR s tym prednym ochrannymi ramom + lyziny?? Do 10 000 Eur??

http://www.autovia.sk/features/gallery? ... 46&image=4

Edit: ahojteee, hlási sa Vám cerstvi majiteľ toyoty Rav4!!! :)

pozrite: http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-d-4d-id1557206.html

//autoeditácia príspevku (08 Jún 2010, 14:49)
Haloo chlapci, no co hovorite na moje nove auticko??? :) Asi ste prehliadli editaciu posledneho prispevku.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mas pravdu, prehliadli :)

ale ravka vyzera naozaj perfektne, takuto farebnu kombinaciu som, priznam sa, este nevidel, ale velmi, velmi sa mi zapacila :) gratulujem, nech teda sluzi tak, ako ma a ako to budes ocakavat :) vela stastnych kilometrov ti prajem :)
Napísať odpoveď