Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Manthess
Amateur
Amateur

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Manthess »

Dakujem za odpovede,
ale vyzera to tak, ze si budem musiet hodit mincou...

Dnes mi prislo, ze mi neodpustili prijimacky na VUTBr a teraz rozmyslam, ci sa mi tam 8.6. oplati chodit... moznost vyberu je riadna svina.

Pri citani for o vysokych skolach som nasiel tento vyrok "To je jedno, ať se rozhodneš jak chceš, určitě toho budeš někdy litovat. Tak si hoď korunou - nebo padesátikorunou, ať to rozhodnutí má větší váhu." Obavam sa, ze co sa tyka vysky, tak je to viac nez pravda...

A tiez si myslim, ze psychologicka by mi velmi nepomohla(ta je skor lepsia pri rozhodovani napr medzi medicinou, pravom a infou). Pochybujem, ze by mi vedela poradit pri vybere medzi CVUT/VUTBr/MUNI/CUNI a este keby na nu vybehnem z otazkou ci si vybrat napr. Programovatelne technicke struktury alebo Paralelni a distribuovane systemy tak by na mna IMHO iba blbo cumela.
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

alikishax napísal:Chcem sa spytat jednu otazku? Ked pojdem na zapis na VSE Praha,som tam prijaty totiz. A nahodou sa rozhodnem ze chcem ist studovat tu na Slovensku Bankovi institut.Da sa zrusit zapis na VSE po zhruba dvoch mesiacoch? Mozno blba otazka,ale chcem vediet odpoved?
no rusit zapis, naco to
mozes podat vystup ale ak si lenivy tak ani to nie, az dojde po semestri na kontrolu studia si Ta vyhodia aj sami :)
123strom321
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 123strom321 »

chcel by som sa spytat ohladom prijimaciek na SvF STU pozemne stavby, ako tazke su, a ci sa moze pouzivat aj kalkulacka ak nebola napisana na zozname pomocok.

//autoeditácia príspevku (01 Jún 2010, 20:36)
chcel by som sa spytat ohladom prijimaciek na SvF STU pozemne stavby, ako tazke su, a ci sa moze pouzivat aj kalkulacka ak nebola napisana na zozname pomocok.
mates22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mates22 »

Takze ked to zhrnieme o tej FEKT VUT je viac zlych ako dobrych sprav... :lol:
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

123strom321 napísal:chcel by som sa spytat ohladom prijimaciek na SvF STU pozemne stavby, ako tazke su, a ci sa moze pouzivat aj kalkulacka ak nebola napisana na zozname pomocok.
ak tam nebola napisana tak co ti z toho vyplyva ???
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

vie niekto koľko bodov stačilo na prijatie na PF Trnavskej univerzity pre dennú formu štúdia? :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

neviem kolko to bolo bodov, ale po odcitani bodov za zle odpovede, to vychadzalo tak, ze si musel napisat test na 80% ;)
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Blade.m »

Zdravim, chcel som sa opytat, ze ci niekto chodi do Ostravy na bansku FEI, ze ake to tam je? A ci tam chodi niekto, kto ma kombinovanu formu studia? Chcel by som vediet, ze ako to tam funguje touto formou studia...dik za info.
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

ColdRain napísal:neviem kolko to bolo bodov, ale po odcitani bodov za zle odpovede, to vychadzalo tak, ze si musel napisat test na 80% ;)
a ten počítač čo vylosuje tých 20otázok, to môžu byť všetky aj z jedného celku, či každá iná ? aký je tam vlastne systém ? dik :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

K tomu testu tolko, neviem ako to je percentualne, ked som sa ja dostal na skolu mohol som mat okolo 650 bodov ale stacilo aj nejakych 370 sa mi zda.

K tym otazkam, z tych 20 otazok mozes mat 7 z ustavy (ako napr. ja), mozes mat ziadnu z ustavy a 8 z politologie a tak...je to uplne nahodne.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Blade.m napísal:Zdravim, chcel som sa opytat, ze ci niekto chodi do Ostravy na bansku FEI, ze ake to tam je? A ci tam chodi niekto, kto ma kombinovanu formu studia? Chcel by som vediet, ze ako to tam funguje touto formou studia...dik za info.
v Ostrave na FEI je to fajn ak sa snazis (navyse sa da dost dobre profilovat presne smerom aky chces - napr. na siete, mobily, databazy... kedze pri vybere predmetov a oboru mas absolutne volnost), ak len odrbavas prejdes viac menej bez problemov tiez, ale budes hovno vediet. A ak chces ist na externe tak budes hovno vediet ci sa budes snazit alebo nie, externisti a spol su viac menej len na smiech a zabezpecenie bonusovych prijmov pre skolu.
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Mal by som otazku co konkretne sa da studovat v odbore telekomunikacie napriklad na TUKE alebo inde? oplatilo by sa to?

Inak ak informa tak kde? KDE vs BA vs BRno alebo inde? (nerad by som siel do ceska ale ak sa to fakt oplati tak by som mozno siel.)

diki za rady
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

zeto750: len na okraj - v česku je fajn, zvykol by si si. mesto je pekné, hojkáčov je tam tiež dosť :D ja som tam tiež a nemôžem sa sťažovať :)
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Ja nie kvoli cesku ako takemu ale som z vychodu a nechce sa mi trepat tak daleko....:D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ako s tym skolnym nech si naseru... treba rychlo dostudovat....
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

je to ako pekne v p*ci, za intrak tam davam pomaly aj trenirky a este aj platit skolne...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No jo, za chvíľu už nebudeme mať ani čo jesť, keď budeme musieť 10 litrov každý semester platiť :?

Nakoniec by bolo možno pre študentov aj lepšie, keby v Čechách vyhrali "komunisti" (resp. sa vytvorila komunistická koalícia) :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Zlatí boľševici ! :)
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »