Problem s texturami a grafikou
Problem s texturami a grafikou
Prosím o pomoc s týmto problémom. Mám grafiku GeForce 6600(posledný driver), 768mb ram, 1,2Ghz procesor a 250w zdroj a pri hrách mi robí toto :
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problem s texturami a grafikou
nezakladaj ako idiot 100 tém ja som ti už raz napísal
1.) takže spĺňa tvoj PC minimálne požiadavky ???
2.) nainštaluj chipset na dosku, potom nainštaluj ovládače na grafiku, skús nájsť iné ako máš
3.) pusť nejaký test grafickej pamäte, môže to byť aj HW chyba
2.) nainštaluj chipset na dosku, potom nainštaluj ovládače na grafiku, skús nájsť iné ako máš
A ja som písal že neviem kde mám zohnať min. požiadavky, chipset na dosku a ovládače mám z nvidie. A či to nemôže byť 250w zdrojom (1,2GHz proc, 768mb ram, nvidia GeForce 6600)hrban napísal:nezakladaj ako idiot 100 tém ja som ti už raz napísal
takže
1. Bolo to také tažké ?
2. chipset na dosku - máš CD od výrobcu dosky? alebo nemáš = stránka výrobcu, keďže si nenapísal akú máš dosku nikto to za teba nenájde...
3. ovládač na grafickú kartu - pokiaľ ti blbne nový driver - použi ten čo máš na CDčku, prípadne stiahni iný starší., no pôvodný odinštaluj
4. robí ti to len pri hrách?
5. nainštaluj DirectX
6. skontroluj teploty GK
7. zdrojom by to nemalo byť.
8. netaktoval si GK?
1. Bolo to také tažké ?
2. chipset na dosku - máš CD od výrobcu dosky? alebo nemáš = stránka výrobcu, keďže si nenapísal akú máš dosku nikto to za teba nenájde...
3. ovládač na grafickú kartu - pokiaľ ti blbne nový driver - použi ten čo máš na CDčku, prípadne stiahni iný starší., no pôvodný odinštaluj
5. nainštaluj DirectX
6. skontroluj teploty GK
8. netaktoval si GK?
2. Dosku mám :Matsonic MS7177CT neviem kde to stiahnuťForsaken napísal:takže![]()
1. Bolo to také tažké ?
5. nainštaluj DirectX
6. skontroluj teploty GK
8. netaktoval si GK?
3. Aký starší ovládač by som mal stiahnuť (ktorý konkrétne)
4. Len pri hrách (novších)
5. DirectX - 9.0c
6. Teplota - OK
8. Netaktoval som ju
-
hrban
Addict
takže najskôr, necituj ľudí pred sebou !
toto sú prvé dve stránky z googlu pre Matsonic MS7177CT driver
http://www.edriverdownload.com/matsonic ... river.html
http://www.bestdrv.com/matsonic_ms7177c ... _75870.htm
spusti (win+R) dxdiag a daj testy grafiky
driver na grafiku skús o niečo starší ako máš (mal by byť stabilnejší)
toto sú prvé dve stránky z googlu pre Matsonic MS7177CT driver
http://www.edriverdownload.com/matsonic ... river.html
http://www.bestdrv.com/matsonic_ms7177c ... _75870.htm
spusti (win+R) dxdiag a daj testy grafiky
driver na grafiku skús o niečo starší ako máš (mal by byť stabilnejší)
Co je win+r ?
-
hrban
Addict
win je tlačítko medzi ctrl a alt
a R je písmeno R
tak ich stlač obe naraz a napíš tam dxdiag, potom daj hore položku display musíš mať všetky directx features enabled a daj test directx draw a direct 3D či ti všetko pôjde ako má
a R je písmeno R
tak ich stlač obe naraz a napíš tam dxdiag, potom daj hore položku display musíš mať všetky directx features enabled a daj test directx draw a direct 3D či ti všetko pôjde ako má
Všetko šlape
-
hrban
Addict
nainštaloval si aj ten chipset na dosku ??? keď to budeš mať tak potom daj nejaké staršie drevery z nvidie
http://www.sis.com/support/support_prodid.htm toto daj accept povoľ activeX a malo by ti nájsť samo driver na dosku (chipset)
http://www.sis.com/support/support_prodid.htm toto daj accept povoľ activeX a malo by ti nájsť samo driver na dosku (chipset)
ako povolim activeX ?hrban napísal:nainštaloval si aj ten chipset na dosku ??? keď to budeš mať tak potom daj nejaké staršie drevery z nvidie
Na doske matsonic si moc nezahraš hry mam jednu s celeronom 2.6ghz a ati radeon 9550 a seka aj staršie hry ako gta san andreas a je to doskou.To su dosky skour do kancelarie než na hry.
zosik netrep
trepe a riadne mne slape NFS MW ako nic len mi blbnu tie textury mohlo by to vyriesit preinstalovanie OS ?
Zosik, áno samozrejme, sú to dosky na kancelárie. (
), ja som tiež počul, že tie novšie Asus-y sú do kancelárií, nie pre hry, a to aj keď tam máš PII 965 BE a HD5970,...no je to len do kancelárií! ...netrep prosím ťa. 
PS: ten tvoj komp potom musel byť fakt "divný", totiž, ten celeron a ten radeon tiež niesú už teraz borci, a pre GTA SA sú tak akurát, takže to trhanie bolo zrejme bordelom v PC atp., btw., mal si tam vôbec vyššiu pamäť ako 125mb? To by to vysvetlovalo.
PS: ten tvoj komp potom musel byť fakt "divný", totiž, ten celeron a ten radeon tiež niesú už teraz borci, a pre GTA SA sú tak akurát, takže to trhanie bolo zrejme bordelom v PC atp., btw., mal si tam vôbec vyššiu pamäť ako 125mb? To by to vysvetlovalo.
Mam tam 1 gb ram no neviem možno si mal štastie a maš dobru no vetšina je na hovno.
Stále ste mi nepomohli a teraz sa tu bavíte o niečom úplne inom tak vďaka.
Može to byt aj zdroj 250 w je malo taka 400w by bol lepši.
Nieje to málo, mne utiahol 280w podstatne lepšiu zostavu.
@zosik: vyjadrenie matsonic=kancelária je blbosť najvyžšieho kalibru, takto sa to povedať vôbec nedá, to proste nedáva zmysel.
@zosik: vyjadrenie matsonic=kancelária je blbosť najvyžšieho kalibru, takto sa to povedať vôbec nedá, to proste nedáva zmysel.
-
Thommas
Addict
Skús reinštalovať drivery, reinštalovať DirectX a aj hru. Ak t nepomôže, sprav si znova testy cez DXDIAG a ak nevyhodí chybu, reinštal systému.