Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Pomoc! Mám strach z dievčat! (A už aj viem prečo)

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Mr.Henky napísal:Rovnaký namyslenec je aj na Sectore. Smutné prípady.
to nie je namyslenost, ... to je VKUS. :smt033 to by ste chlapci o tom museli nieco vediet. Chudatka, nevadi. A tvrdit to s istotou mozem, pretoze to je proste tak. Ludia co ma poznaju vedia, ze qwertas ma fest zabity vkus, a ze ked ide vonku s kočkou, tak ta kočka stoji zato, a ze to bude riadna pecka. :wink: :wink: :wink: A ze taka pecka, ze takych dievcat je feeeeest malo na kontinent. Ale to by som tu chlapci uz zacal rozoberat posledny zazitok, a to by ste mi ani neverili, spolubyvajuci tiez neverili, jop videa boli usvedcujuce. Jooooo ja mam dokonaly vkus. . . .
ale ked mam pravdu povedat, z mojho vkusu, samozrejme slabsieho razu, sa nieco najde aj na SR, . . .sem tam, myslim ze na strednom slovensku ich bude vacsi vyskyt, ale ako vravim take slabsie modely, ten hlavny je uz za hranicami . . . :D a este je aj holka na mna nasrata. . . .

:smt049 :smt049 :smt049 mimo ineho zlaticka, podme nazad k teme nie? lebo sa to tu zvrhava zase proti mne, a potom nas nejaky mod pomaze.
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Pozor chalani, máme tu exhibicionistu! :smt044
No len, pochváľ sa svojím vkusom, nech ti môžeme závidieť. :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no to je predsa jasné...je málo takých báb ktoré sa qwertym rozprávajú...to sú práve tie, ktoré spĺňajú jeho kritériá...mimochodom qwerty, ty si topo sebe aj čítaš, že aké výplody píšeš? Podľa mňa niesi tak celkom zdravý jedinec a okrem zakladateľa témy by si mal psychiatra navštívať aj ty...
Terepin
Addict
Addict

Mám to brať ako urážku?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...nie, skôr ako radu...ale skôr som reagoval na tie qwertyho výplody...
Terepin
Addict
Addict

Mne nevadí ani tak to, že mám ísť k psychiatrovi (odborníka už totiž navštevujem), ale skôr prirovnanie k nemu.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

....ja som ťa k nemu neprirovnal, len som podotkol, že aj on by mal navštívať psychiatra...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Mr.Henky napísal:Mám to brať ako urážku?
kľudne mozes :-P :-P

qwerty prepac ale normalna rozumna holka a nebodaj este aj pekna by o teba ani nezakopla ak si aj nazivo taky truhlik ako vystupujes tu :-D :-D
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:kľudne mozes :-P :-P

qwerty prepac ale normalna rozumna holka a nebodaj este aj pekna by o teba ani nezakopla ak si aj nazivo taky truhlik ako vystupujes tu :-D :-D
no to teda niesom, moja povaha sa znacne odlisuje od toho co je prezentovane na fore, ..... a henky??? sak pod dame rande ti poukazujem co a ako, ... :-D nazivo ti asi neukazem dievca, lebo by si sa mi tam este zosypal . . .
Terepin
Addict
Addict

Keby sa dalo stávkovať aj na predpovedi budúcnosti, na tvojich reakciách by som zarobil milióny. :D A prepáč, jednak rande naslepo nedávam a jednak nie som bu*erant. Hmm, keď sa tak nad tým zamyslím, tak tvoj štýl vyjadrovania aj sedí: ty proste letíš na transvestitov.
Ta-dá! :smt043
qwerty-xyz

Mr.Henky napísal:Keby sa dalo stávkovať aj na predpovedi budúcnosti, na tvojich reakciách by som zarobil milióny. :D A prepáč, jednak rande naslepo nedávam a jednak nie som bu*erant. Hmm, keď sa tak nad tým zamyslím, tak tvoj štýl vyjadrovania aj sedí: ty proste letíš na transvestitov.
Ta-dá! :smt043
no presne tak henky a prave palim po tebe, lebo sme tu na fore zistili ze ty v podstate dievca NECHCES, lebo sa ho bojis, ale taka pekna transka, ktora bude v podstate chlap, nato by si uz mozno letel . . . .
:smt033 ale hold smola, ja sa kvoli tebe do zenskych siat obliekat nebudem a mimo ineho ja osm na zeny doslova a do pismena, nie ako ty, ze si to este aj na pakarni musis overovat. A dalsia vec ja slovo rande pouzivam vseobecne na stretnutie, . . . . :smt059

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2010, 15:54)
Grim-Reaperka napísal:....ja som ťa k nemu neprirovnal, len som podotkol, že aj on by mal navštívať psychiatra...
ale no, prosim ta, keby vsetci ako ja mali navstevovat psychiatra tak to je svet jeden velky blazinec . . . . :smt007 :smt007 :smt007
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...qwerty, tu ti teraz verejne navrhujem aby sme sa stratli, prídam za tebou aj na kraj sveta, lebo vidieť takýto exemplár, to si nemôžem nechať ujsť...tsak čo? stretneme sa alebo z toho vycúvaš?...
Terepin
Addict
Addict

qwerty-xyz napísal:A dalsia vec ja slovo rande pouzivam vseobecne na stretnutie, . . . . :smt059
Ty máš vôbec celú hlavu zovšeobecnenú.
Len tak mimochodom, okrem kvanta rečičiek si nám furt nedal žiadny dôkaz. A až aj idem do podateľne, aby som vyhral ťažké prachy na tvojej odpovedi.
qwerty-xyz

Grim-Reaperka napísal:...qwerty, tu ti teraz verejne navrhujem aby sme sa stratli, prídam za tebou aj na kraj sveta, lebo vidieť takýto exemplár, to si nemôžem nechať ujsť...tsak čo? stretneme sa alebo z toho vycúvaš?...
a bude aj sexik? . . . :smt015 ci len tak kamaratsky? ostanem neoholeny? mas rad ked "pichám" ???
--- 8) uvidime co budem mat v plane cez vikend, cestu domov mi totiz nejako zaplavilo, rsp odplavilo, takze osm zavrety na intraku, reku ze si spravim vylet este do bb, alebo BA, ale tak najskor asi zajtra, no sak ked nikde nepojdem dojdi, ja ta nezjem. . . . :smt059

a zasa bocime od temy, ja chcem znova kecat o psychicky narusenom henkym ktory ma papiere od hlavy na nedostatok dievcenskej pozornosti, aj ja chcem taky papier, nato sa budu dat balit holky. Ze ma musi niektora vyliecit . . . :-D Henky pocuvaj, ZTP mas? ako nie nic v zlom, ja verim ze si realne svac, ale tak snazime sa ti tu vseliako helfnut a ty nic, skus kua, nejaku radu co ti tu niekto radi, v kosicach kralikaren to len vecne pocuvam ako tam kazdy s kazdym tak neverim ze ty nic ....
Terepin
Addict
Addict

qwerty-xyz napísal:ale tak snazime sa ti tu vseliako helfnut
Fúha, tak tomuto vravím hromadná urážka na cti.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

na qwertyho by sa už nemalo reagovať, normálne to spísať do pravidiel.. toto musí byť TROLL, čo nás tu všetkých celý čas len trollí a dobre sa na tom baví.. takýto CH*J predsa nemôže reálne existovať :nono: qwerty by mal svoj patent na pravdu dať bezpodmienečne dražiť na ebay, zabojoval by som..
//prosím, sám sa prakticky priznal, že žiadnu babu nikdy nemal a žiadnu peknú nepozná :)
qwerty-xyz

Old Dirty Bastard napísal:na qwertyho by sa už nemalo reagovať, normálne to spísať do pravidiel.. toto musí byť TROLL, čo nás tu všetkých celý čas len trollí a dobre sa na tom baví.. takýto CH*J predsa nemôže reálne existovať :nono: qwerty by mal svoj patent na pravdu dať bezpodmienečne dražiť na ebay, zabojoval by som..
:lol: vy dokym pochopite v kolkych veciach si tu z vas pcu robim, tak aj umriem od smiechu dovtedy. . . .
Terepin
Addict
Addict

Môžeš sa vyhovárať na čo chceš, aj tak si tu každému na smiech.
qwerty-xyz

Mr.Henky napísal:Môžeš sa vyhovárať na čo chceš, aj tak si tu každému na smiech.
no neviem neviem henky, kto z nas potrebuje cvokara nato aby zbalil holku, .... :wink:
Terepin
Addict
Addict

Očividne máš dosť zásadný problém porozumieť písanému textu.
Napísať odpoveď