Problem s texturami a grafikou
Re: Problem s texturami a grafikou
Robí to aj na janižšom rozlíšení a detajloch? Mne to robilo tiež, ale iba na 1280x1024 a viac, bola to GF4 MX440 64mb
Tak potom to musi jedine doska kup nejaku gigabytu alebo asus.A uvidiš že rozdiel bude vačši.
Ty si naozaj myslíš, že keď kúpi novú dosku,a zapojí do nej tú istú grafiku, pamäť, CPU a všetko ostatné, že mu to pôjde? ...ach jaj.zosik 100 napísal:Tak potom to musi jedine doska kup nejaku gigabytu alebo asus.A uvidiš že rozdiel bude vačši.
A prečo nie su tam iba dve možnosti bud doska alebo grafika.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Zosik netrep už prosím ťa. Doska s tým nemá vôbec nič spoločného. Tu ide len o grafiku, buď zo softvérového alebo hardvérového hľadiska (ešte sme nezistili).
-
hrban
Addict
activeX by sa malo opýtať prehliadač či chceš na tej stránke povoliť niekde hore by ti to malo vyskočiť že povoliť/nepovoliť
btw netrepte offtopic pi***** thx
bigtomee je to driverami na dosku mne to robilo GTASA na podobnej zostave keď som nemal chipset nainštalovaný, doska je postačujúca na takú starú hru
btw netrepte offtopic pi***** thx
bigtomee je to driverami na dosku mne to robilo GTASA na podobnej zostave keď som nemal chipset nainštalovaný, doska je postačujúca na takú starú hru
Tak ak nemá nainštalovaný ani chipset, tak potom neviem na čo tu píše, a prečo neinštaluje.
Počkáme na vyjadrenie.
Nenainštaloval som ho a nejde mi ani z tej stránky http://www.sis.com/support/support_prodid.htm majú mi zaslať mail ale nič mi neprišlo
Nejako obhajujete matsonic čo sa stalo.
Neobhajujeme Matsonic, v živote som tú dosku nemal, ...my len vravíme, že je blbosť to, že je chyba v doske ako takej.zosik 100 napísal:Nejako obhajujete matsonic čo sa stalo.
Už som preinštaloval windows, drivery, chipsety ... mám vážne podozrenie že ma niekto na bazosi oklamal a predal mi vadnú kartu ale keď preinštalujem driver od karty a reštartujem pc ide to takto (obr1) ale o pár sekúnd sa to zmení (obr2).
-
hrban
Addict
ak máš rozobratý PC chyť rukou pamate na grafike (také štyri čipy cca 2x1 cm ) či niesú horúce
ďalej skús tento program
rozbaľ ho hocikde
daj win+R
napíš cmd stlač enter
potom súbor memtestG80 prenes do toho príkazového riadku na koniec daj medzerník a dopíš tam koľko má grafická RAM a stlač enter a hoď sem čo vyhodí
ak nepôjde použi toto
ďalej skús tento program
rozbaľ ho hocikde
daj win+R
napíš cmd stlač enter
potom súbor memtestG80 prenes do toho príkazového riadku na koniec daj medzerník a dopíš tam koľko má grafická RAM a stlač enter a hoď sem čo vyhodí
ak nepôjde použi toto
V podstate sú to artefakty, takže je to kartou. Vyskúšaj rady od Hrbana, ak nepomôže, jedine zmena karty, reklamácia atp.,..
-
hrban
Addict
z toho druhého obr. je tam chyba pamätí karty, ak karta nieje OC tak sú pamäte v <-> ...
Čo znamená OC ?
A ak je OC tak čo ?
A ak je OC tak čo ?
OC - overclock - pretaktovanie.
Takže ak karta nebola taktovaná, tak je zrejme po nej.
Takže ak karta nebola taktovaná, tak je zrejme po nej.
Ja som ju kupoval takže neviem a čo ak je ako to zistím ?
-
Thommas
Addict
Už si to zistil. Karta (jej pamäte) sú K.O. Vyrieš si to s predajcom alebo si kúp inú.
BTW. stiahni si GPU-Z alebo radšej Everest a pozri takty pamäte a jadra.
BTW. stiahni si GPU-Z alebo radšej Everest a pozri takty pamäte a jadra.
Ale čo ak je taktovaná