vypnutie chatu na FB
-
alberstein
Amateur
vypnutie chatu na FB
zdravim...da sa niekde vypnut/odstranit chat? stale ma tam niekto otravuje
alebo aby ma ludia nevideli ze som prihlaseny
dik
Re: vypnutie chatu na FB
pojdes na ten "velky" facebook chat, kliknes na options a das Go Offline 
http://www.facebook.com/presence/popout.php
http://www.facebook.com/presence/popout.php
a nechapem tomu ze naco si na facebooku ked nechces aby si si pisal s ludmi?
-
Dildogripak
Medium Professional
Sú aj experti ktorí tam chodia hrávať rôzne hry, spravovať skupiny alebo len kľudne prezerať nástenky alebo albumy.... Nikdy si nemal chuť vypnúť ten chat a mať chvíľku pokoj na dokončenie určitej práce a pritom neodísť z FB? Ak nie, tak potom sa ti veeeeeeľmi čudujem.mizuno napísal:a nechapem tomu ze naco si na facebooku ked nechces aby si si pisal s ludmi?
na fb nechodim casto:D
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ja na chate bývam vždy, a snažím sa vždy každému aj odpísať. Ak nemám čas, tak mu pekne nenásilne oznámim že som zaneprázdnený. Každopádne tá možnosť skryť sa je dobrá, a veľmi sa mi páči (už len preto že poskytuje istú mieru súkromia). Na nastavenie statusu ako offline ale nemusíš vyvolávať veľké okno, tlačidlo nastavenia (settings) a následne ísť offline (go to offfline) je dostupné aj z obyčajného chatu ktorý získaš klinutím vpravo na chat (alebo vľavo pri priateľoch na zobrazenie všetkých)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mizuno: Ja chat nepouzivam a som 90 percent casu na Facebooku online. Kto chce, tak ma ine moznosti pisania, naprikald mail, ICQ ci Skype. A chat nie je dovod, preco chodim na FB, ten dovod je skor v tom, aby som vedel co sa deje okolo mna, okolo mojich kamaratov a rodiny, rad si precitam statusy, pozriem fotky, pripadne tam dam svoje fotky ci nieco napisem. A chat k tomu vobec nepotrebujem.
aha no okej:D a mohli by ste byt takyto aktivny aj ku tomu problemu kde mi mizne volny priestor... lebo tam nato kazdy sere okrem jedneho.. a neviem stym rady:(
-
alberstein
Amateur
no tak presne na toto vyuzivam ja fb...chat mi tam netreba aj tak stale vypadava..a dost ma to stve ked si s niekym pisem a zrazu sa zmaze co sme pisali ak kliknem niekde na fb..tak radsej nech je vypnuty..a dik za odpovedehojko napísal:mizuno: Ja chat nepouzivam a som 90 percent casu na Facebooku online. Kto chce, tak ma ine moznosti pisania, naprikald mail, ICQ ci Skype. A chat nie je dovod, preco chodim na FB, ten dovod je skor v tom, aby som vedel co sa deje okolo mna, okolo mojich kamaratov a rodiny, rad si precitam statusy, pozriem fotky, pripadne tam dam svoje fotky ci nieco napisem. A chat k tomu vobec nepotrebujem.
ked uz tak odbocujete mam radu pre tych ktori travite vela casu na fb chate > nepouzivajte chat v prehliadaci ale cez program, myslim ze QIP by mal mat podporu Facebook Chatu, Miranda takisto s nejakym pluginom, alebo pre linuxakov Pidgin + Facebook Chat plugin, pidgin funguje aj na windowse a nemam problemy ani s vypadavanim chatu
a taktiez ked mi niekto pise tak to vidim hned lebo mi vyskoci okno
a taktiez ked mi niekto pise tak to vidim hned lebo mi vyskoci okno