vypnutie chatu na FB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
alberstein
Amateur
Amateur

vypnutie chatu na FB

Príspevok od používateľa alberstein »

zdravim...da sa niekde vypnut/odstranit chat? stale ma tam niekto otravuje :) alebo aby ma ludia nevideli ze som prihlaseny :) dik
phodinux
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: vypnutie chatu na FB

Príspevok od používateľa phodinux »

pojdes na ten "velky" facebook chat, kliknes na options a das Go Offline :roll:

http://www.facebook.com/presence/popout.php
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

a nechapem tomu ze naco si na facebooku ked nechces aby si si pisal s ludmi?
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Dildogripak »

mizuno napísal:a nechapem tomu ze naco si na facebooku ked nechces aby si si pisal s ludmi?
Sú aj experti ktorí tam chodia hrávať rôzne hry, spravovať skupiny alebo len kľudne prezerať nástenky alebo albumy.... Nikdy si nemal chuť vypnúť ten chat a mať chvíľku pokoj na dokončenie určitej práce a pritom neodísť z FB? Ak nie, tak potom sa ti veeeeeeľmi čudujem.
mizuno
Medium Star
Medium Star

na fb nechodim casto:D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja na chate bývam vždy, a snažím sa vždy každému aj odpísať. Ak nemám čas, tak mu pekne nenásilne oznámim že som zaneprázdnený. Každopádne tá možnosť skryť sa je dobrá, a veľmi sa mi páči (už len preto že poskytuje istú mieru súkromia). Na nastavenie statusu ako offline ale nemusíš vyvolávať veľké okno, tlačidlo nastavenia (settings) a následne ísť offline (go to offfline) je dostupné aj z obyčajného chatu ktorý získaš klinutím vpravo na chat (alebo vľavo pri priateľoch na zobrazenie všetkých)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mizuno: Ja chat nepouzivam a som 90 percent casu na Facebooku online. Kto chce, tak ma ine moznosti pisania, naprikald mail, ICQ ci Skype. A chat nie je dovod, preco chodim na FB, ten dovod je skor v tom, aby som vedel co sa deje okolo mna, okolo mojich kamaratov a rodiny, rad si precitam statusy, pozriem fotky, pripadne tam dam svoje fotky ci nieco napisem. A chat k tomu vobec nepotrebujem.
mizuno
Medium Star
Medium Star

aha no okej:D a mohli by ste byt takyto aktivny aj ku tomu problemu kde mi mizne volny priestor... lebo tam nato kazdy sere okrem jedneho.. a neviem stym rady:(
alberstein
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alberstein »

hojko napísal:mizuno: Ja chat nepouzivam a som 90 percent casu na Facebooku online. Kto chce, tak ma ine moznosti pisania, naprikald mail, ICQ ci Skype. A chat nie je dovod, preco chodim na FB, ten dovod je skor v tom, aby som vedel co sa deje okolo mna, okolo mojich kamaratov a rodiny, rad si precitam statusy, pozriem fotky, pripadne tam dam svoje fotky ci nieco napisem. A chat k tomu vobec nepotrebujem.
no tak presne na toto vyuzivam ja fb...chat mi tam netreba aj tak stale vypadava..a dost ma to stve ked si s niekym pisem a zrazu sa zmaze co sme pisali ak kliknem niekde na fb..tak radsej nech je vypnuty..a dik za odpovede :)
phodinux
Expert
Expert

Príspevok od používateľa phodinux »

ked uz tak odbocujete mam radu pre tych ktori travite vela casu na fb chate > nepouzivajte chat v prehliadaci ale cez program, myslim ze QIP by mal mat podporu Facebook Chatu, Miranda takisto s nejakym pluginom, alebo pre linuxakov Pidgin + Facebook Chat plugin, pidgin funguje aj na windowse a nemam problemy ani s vypadavanim chatu
a taktiez ked mi niekto pise tak to vidim hned lebo mi vyskoci okno :)
Napísať odpoveď