Moja otázka je jednoduchá. No dúfam, že odpovede budu viac než len po ukazujúce na jednu či dve veci, ale budem si môcť dobre premyslieť do akej mláky vstúpiť...
Aby som nebol OT moja otázka pozostáva z faktu, že chcem si kúpiť Mercedes triedy S napr S350 (3,5l) určite nie S500 či S600 nie som majiteľ Slovnaftu či OMV
V skratke ak je tu majtel jedného zo spomínaných vozidiel čo je výhodou alebo nevýhodou oproti druhému modelu konkrétne chcem niečo v rozmedzí rokov 2003 až 2007 cena je podobná čo som pozeral samozrejme sa bavíme o vozidlách s full výbavou teda plnou (navigácia,automat,kožené sedadlá čo je štandardom myslím, a iné...) Poteší ma akýkoľvek názor či pozitívny alebo negatívny NEMÁM ZÁUJEM o iné podobné vozidla (Rover,Audi,Jaguár "osobné dôvody u AUDI") moc sa nechcem zameriavať na motor ten počítam do 4.0L u oboch modelov max nie pod 3litre ide mi hlavne o výbavu pohodlie ako pracuje klimatizácia či je rýchle kúrenie, aké sú pohodlne sedadlá atď. Potešia určite maličkosti ak o niektorých viete vstavané reproduktory atď. (nemienim taktiež jak blbec behať po sídlisku so stiahnutým oknom a "bum bum" ale budu aj také dni tak prečo nie však
Ďakujem za každý post k téme prípadne linky na určité fotografie, videá s daných vecí, ktoré opisujete pre lepšiu predstavu