Mercedes benz trieda B vs. Toyota Rav 4
Re: Mercedes benz trieda B vs. Toyota Rav 4
Prikláňam sa ku gratulácii ...
BTW ja len nebolo by toto krajšie a lacnejšie ???... "osobný názor"
http://bmw-x5.autobazar.eu/44i-id1093859.html
BTW ja len nebolo by toto krajšie a lacnejšie ???... "osobný názor"
http://bmw-x5.autobazar.eu/44i-id1093859.html
lacnejsie a krajsie je, ale nemoze hladiet len na cenu auta ale aj na nasledne naklady...pri ten benzinovej x5 by mal dvojnasobne naklady oproti tej rav4
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
hmm, neviem, ci by som siel zrovna do vylietanej x5 pred fl... okrem toho ta ravka na mna posobi omnoho modernejsie, ako ta storocna x5... okrem toho, mnoho autorovych poziadaviek to nesplna...
Nemyslím si. Aj, keď motor má väčší obsah jeho spotreba nie je ako u Hummer H2 v ""kvoco napísal:lacnejsie a krajsie je, ale nemoze hladiet len na cenu auta ale aj na nasledne naklady...pri ten benzinovej x5 by mal dvojnasobne naklady oproti tej rav4
-
RATZINGER666
Darca
no vdaka dynamike x5, jej vahe, 285-kam kolam a 4,4l benzinu v kombinacii so zastaralostou tejto prevodovky sa spotreba bude splhat k 13l...
neviem, co myslis tymi inymi prevodmi a inym nasavanim, ale vedz, ze pravdu nemas, starsie automaty jazdia komfortne na ukor spotreby, a nie naopak ako je to uz pri tych novsich
neviem, co myslis tymi inymi prevodmi a inym nasavanim, ale vedz, ze pravdu nemas, starsie automaty jazdia komfortne na ukor spotreby, a nie naopak ako je to uz pri tych novsich
No môj Nissan Maxima QX 3,0l ročník 1998 splna moju predstavu luxusu (automat a full elektronika koža atď no proste japonec s priemerkou 7,6 ...) a ak už 98 nie je staré no spotreba pod 8,0l tak potom neviem "s úsmevom na perách"RATZINGER666 napísal:no vdaka dynamike x5, jej vahe, 285-kam kolam a 4,4l benzinu v kombinacii so zastaralostou tejto prevodovky sa spotreba bude splhat k 13l...
gratulacia Adulko! Nech sluzi
btw. spoluziak ma X5 E53 4,4 V8 a priemerku ma nieco vyse 16l/100km
To ako fakt ? to nemá ani S600AMGadameeec napísal:gratulacia Adulko! Nech sluzi![]()
podla mna mas daku skreslenu predstavu o tom kolko zeru take velke benzinove auta...tych 12L je mimimum na take auto s tym motorom, a vacsinou si to kupuju taky co nejazdia s tym 80-90km/h
Ako nie nevravím, že momentálne vlastním Rolls royce alebo niečo podobné ale predošle Audi A8L 4.0 malo spotrebu tak cca 12-14 ked som šiel normálne no nebál som sa dupnúť si nemyslím tým 80% 170km/h + a 30 pod 80km/h ... momentálne čo ja viem tak známeho Mercedes ML500 má spotrebu do tých 14 a to už je čo povedať u motorov nad 4.0... skôr by som povedal, že nie skreslené ale odskúšané. Ako popravde tie tvrdenia že 17l na 100km/h mi prídu ako, keď sa na prelome 90 rokov hádali, že automat viac žerie ako manuál. Lebo človek lepšie určí kedy preradiť a iné podobné veci ktoré sú dnes každému jasné ( a najlepšie že to tvrdili taký čo automat videli max vo filme keď bol na scéne Robocop (myslím, že sa chápeme)...kvoco napísal:podla mna mas daku skreslenu predstavu o tom kolko zeru take velke benzinove auta...tych 12L je mimimum na take auto s tym motorom, a vacsinou si to kupuju taky co nejazdia s tym 80-90km/h
-
Adulko1
Light Professional
Ahojteee
DAKUJEM DAKUJEM!!!
) A hlavne vasim nazorom a super radam, som velmi stastny!!! Ked som ju uvidel, tak to bola hned lasa na prvy pohlad
Uz, ked sme sa previezli, tak motor naaadherne priadol, a vybava je fakt vyborna! Len ma hneva, ze neboli k tomu zimne pneumatiky, ale tak co uz, myslim si, ze ten predajca ich zobral a este aj tie niekde predal ...
Ale je to auticko po nejakom generalnom riaditelovi, este sme ho stiahli o 500 Eur, viac uz ani za svet nechcel, ale neva, sme velmi spokojni!
Len neviem ako je to s tou rezervou, niekto tam ma este aj zamok, tam zo spodu na tom kryte je taka vec, ze sa tam da zapnut zamok a aj sa bojim po ceste ist, ze ci to nepadne, ten kryt, lebo len je to tam nasadene. Ale to tak asi ma byt.
V piatok si idem po neho.
Jedna vec ma este trosku hnevala, ze na fotke nevidno take male skrabance, ale to sa da takym lakom ci co to je pastou zatriet a bude ako nove.
Pravdu povediac, tato farba sa mi viacej paci nez cierna alebo strieborna. Ani neviem co to je za farbu
Ci je to tmavo seda, alebo seda ... No v piatok ju idem testovat kazdopadne 
To BMW by som ani za svet nebra, je to stary rocnik a navyse az 4,4 liter!!!
Len neviem ako je to s tou rezervou, niekto tam ma este aj zamok, tam zo spodu na tom kryte je taka vec, ze sa tam da zapnut zamok a aj sa bojim po ceste ist, ze ci to nepadne, ten kryt, lebo len je to tam nasadene. Ale to tak asi ma byt.
Jedna vec ma este trosku hnevala, ze na fotke nevidno take male skrabance, ale to sa da takym lakom ci co to je pastou zatriet a bude ako nove.
Pravdu povediac, tato farba sa mi viacej paci nez cierna alebo strieborna. Ani neviem co to je za farbu
To BMW by som ani za svet nebra, je to stary rocnik a navyse az 4,4 liter!!!
Sme určite všetci radi, že si si vybral správne lebo hlavne TY si ten pre ktorého bude dané auto slúžiť!!! Pravdu povediac ta farba sa aj mne pozdávala ... K tomu BMW to ma len tak napadlo v tej cene niečo podobné ... Nič osobné
... BTW potom pridáš fotografie nového tátoša ? ...mňa čaká zajtra BA uf som až prehnane natešený. Mňa tiež totiž čaká podobná cesta ako bola tá tvoja a dúfam, že bude tiež úspešná
...
Môj topic:
http://www.hojko.com/mercedes-s-or-bmw-7-t142380.html
Tiež sa poteším radám aké som sa dočítal tu pre nášho šťastlivca
EŠTE 1x Gratulujem ...
Môj topic:
http://www.hojko.com/mercedes-s-or-bmw-7-t142380.html
Tiež sa poteším radám aké som sa dočítal tu pre nášho šťastlivca
-
Adulko1
Light Professional
Jeeej dikess moc za gratulacie.
určite bude tvoja cesta úspešná. Viem aký je to pocit ísť ho popozerat, "pochytat", poskusat.
osobne sa mi veľmi ťažko vyberá medzi tými dvoma, ale asi snáď to BMW ...
fotky môžem dať, ale asi stačia aj tieto čo som sem hodil.
inak chcel som sa opýtať ešte na dve závažné veci. Prvá je, že to auto bolo po francúzskom gener. riaditelovi a manuál som k tomu nevidel, resp. neprišli sme k tomu, nenapadla nás taká blbosť, ale v slovenčine a presne na toto auto by sa nedala zohnať niekde na nete?? Keď by bola aj v angl. tak teda nevadí. Ale slovensky by bodla.
Ďalšia vec, mame vsetko aj STK, kontrola originality a pod. takze na dva roky je postarané. Ale chceli sme zistiť aj tak podľa toho výrobného čísla v servise v toyote čo je za tým a tak. A nechceli nám to povedať. Neviem prečo. Nedá sa to niekde zistiť, či je skutočne čisté a tak? Ďakujem ešte za toto info.
// jaj a čo vy som si mal teda ešte pýtať? Zimné kolesa vraj nemá, neboli (ale pochybujem), dva kľúče by mali byt, zdvihak, potom vraj tam nie je lekarnicka (hasak možno?) pozreme to ešte. Ale vraj si to pobral majiteľ predošlý. Čo ešte, aby som nezabudol a čo by nám mohli "zadarmo" dať, resp. musia??
inak chcel som sa opýtať ešte na dve závažné veci. Prvá je, že to auto bolo po francúzskom gener. riaditelovi a manuál som k tomu nevidel, resp. neprišli sme k tomu, nenapadla nás taká blbosť, ale v slovenčine a presne na toto auto by sa nedala zohnať niekde na nete?? Keď by bola aj v angl. tak teda nevadí. Ale slovensky by bodla.
Ďalšia vec, mame vsetko aj STK, kontrola originality a pod. takze na dva roky je postarané. Ale chceli sme zistiť aj tak podľa toho výrobného čísla v servise v toyote čo je za tým a tak. A nechceli nám to povedať. Neviem prečo. Nedá sa to niekde zistiť, či je skutočne čisté a tak? Ďakujem ešte za toto info.
// jaj a čo vy som si mal teda ešte pýtať? Zimné kolesa vraj nemá, neboli (ale pochybujem), dva kľúče by mali byt, zdvihak, potom vraj tam nie je lekarnicka (hasak možno?) pozreme to ešte. Ale vraj si to pobral majiteľ predošlý. Čo ešte, aby som nezabudol a čo by nám mohli "zadarmo" dať, resp. musia??
-
RATZINGER666
Darca
tie knizky ti zozeniem, len napis, co konkretne k tomu chces, od uzivatelkych priruciek az po dielenske vykresy, je toho habadej 
ak je to z bazaru, mali by ti dat aspon povinnu vybavu na cestu domov, ak je to od sukromnika, nemusi ti dat nic... najlepsie je vsak doniest si vlastnu povinnu, pripadne dokupit na najblizsich pumpach...
ak je to z bazaru, mali by ti dat aspon povinnu vybavu na cestu domov, ak je to od sukromnika, nemusi ti dat nic... najlepsie je vsak doniest si vlastnu povinnu, pripadne dokupit na najblizsich pumpach...
-
Adulko1
Light Professional
Jeej dá sa? Ak tá môžem poprosiť.
no je to konkrétne Toyota Rav4 2.0 D-4D, 2004 ...
http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-d-4d-id1557206.html
Neviem či to je sukr.,ale tak robil tam ten chalan, jeho otec a nejaký kamarát. Tak asi. ...
Takze fuha, ďalšie náklady na výbavu ... Myslel som, že keď ho berieme z bazaru, sa tá cesta dá ešte prepacit, keď tam nemáme výbavu.
a dúfam, že mi dá aspoň nejaké prepravne tabuľky. Nakoniec ho budeme zasa na ďalšie náklady doviezť nechať. 
http://toyota-rav4.autobazar.eu/20-d-4d-id1557206.html
Neviem či to je sukr.,ale tak robil tam ten chalan, jeho otec a nejaký kamarát. Tak asi. ...
Takze fuha, ďalšie náklady na výbavu ... Myslel som, že keď ho berieme z bazaru, sa tá cesta dá ešte prepacit, keď tam nemáme výbavu.
Adulko1
Tak ta povinná nebude zas tak moc... lekárnička ktorá spĺňa predpisy a tú reflexnú vestu. To hádam nájdeš aj ty dakde doma zakutrané. Ja idem pomaly do tej BA tak držte palce ...
Tak ta povinná nebude zas tak moc... lekárnička ktorá spĺňa predpisy a tú reflexnú vestu. To hádam nájdeš aj ty dakde doma zakutrané. Ja idem pomaly do tej BA tak držte palce ...
ta ravka este nema slovenske znacky?
-
Adulko1
Light Professional
Držím palce na ceste ... 
no a tá ravka predsa nemá SPZ, ale tak je na Slovensku riadne registrovana. Značky si vrd ja idem vybaviť, keď si ho pôjdem nahlásiť u policajtov.
Ratzinger: ty si taký zbehly v tomto, nevieš mi prosím poradiť jednu dôležitú vec?? chceme spisat takú našu zmluvu ohľadom toho, že v akejkoľvek zistenej veci, ktorá by nesedela, tak neberieme žiadnu tarchu autá. Tzn. ak by náhodou tam bol neskôr zistení leasing. Lebo známej vraj po toku prišlo, že nesplatila leasing a pritom ho kúpila za plnú sumu v bazary a zobrali jej ho.
Ďalšia vec, veľmi má hneva, že ten človek predišlo majiteľ má ešte druhý kľúč. Mal by ho možno vrátiť, ak sa k tomu bazar dokope, ale dám si za 20 EUR zmeniť tu frekvenciu aj tak. A ešte jedna vec, mame výrobné číslo a chceme si niekde overiť na nete, či nebolo odcudzene alebo či ešte neplynie leasing a pod. Dá sa to niekde? Lebo servisaci to nechcú zistiť, vraj ich zaujímajú iba nové autá.
no a tá ravka predsa nemá SPZ, ale tak je na Slovensku riadne registrovana. Značky si vrd ja idem vybaviť, keď si ho pôjdem nahlásiť u policajtov.
Ratzinger: ty si taký zbehly v tomto, nevieš mi prosím poradiť jednu dôležitú vec?? chceme spisat takú našu zmluvu ohľadom toho, že v akejkoľvek zistenej veci, ktorá by nesedela, tak neberieme žiadnu tarchu autá. Tzn. ak by náhodou tam bol neskôr zistení leasing. Lebo známej vraj po toku prišlo, že nesplatila leasing a pritom ho kúpila za plnú sumu v bazary a zobrali jej ho.
Ďalšia vec, veľmi má hneva, že ten človek predišlo majiteľ má ešte druhý kľúč. Mal by ho možno vrátiť, ak sa k tomu bazar dokope, ale dám si za 20 EUR zmeniť tu frekvenciu aj tak. A ešte jedna vec, mame výrobné číslo a chceme si niekde overiť na nete, či nebolo odcudzene alebo či ešte neplynie leasing a pod. Dá sa to niekde? Lebo servisaci to nechcú zistiť, vraj ich zaujímajú iba nové autá.
-
Adulko1
Light Professional
Gorhar ďakujem našiel som tam stránku na MIN. Vnútra ale, keď tam zadan to VIN číslo tak mi Pise, že nemá záznam a keď tam pár čísel z hlavu zmenim Pise to iste.
aby sme sa na niečom nenachytali. A ten druhý kľúč nechápem prečo nedal.