Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Žitný zrazil 5 ročného chlapčeka s otcom

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ono, ruku na srdce, ale vyjst na Slovensku cestu, ci uz na aute, na bicykli alebo aj peso, je hazard zo zivotom, a dostat sa z bodu A do bodu B je ako loteria, ci to vyjde alebo nie. Viem porovnat Slovenskych soferov s Britskymi sofermi, a mozem povedat, ze za 4 roky zitia v UK som videl asi len 3 obehovacky na cestach (nepocitam dialnice)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Luboo ... Toto nemyslis vazne?

Ohladom Zitneho, cestou ktoru pozna jak vlastne vrecko urcite pojde 140. Len tak, lebo tak rychlo som to este neskusal.
Vypoved "Ocitych" svedkov (Jeden v zahradke okopaval, druhy si niekde opaloval speky) ma asi taku vypovednu hodnotu ako faza mesiaca pri vysetrovani vrazdy. Som zvedavy kolko z vas by vedelo urcit rychlost okolo iduceho auta, rovnako ako si stihnut vsimnut ci telefonoval alebo nie.

Tieto argumenty su fantasticke ^^

SME tvrdi ze Zitneho Advokat sa odvolal s tym, ze mal problemy s chrbticou.
Mam stryka, ktory zije v AT, pred 12 rokmi mu Chirurg pri operacii strajchol a poskodil miechu. Od toho momentu ma mierne problemy s chodenim a drzanim rovnovahy. Nadalej soferuje a nie raz sa mu stalo to ze chcel dat nohu dolu z plynu a sliapnut na brzdu. Noha neposluchala a iba stlacila viac plyn. Stalo sa mu to uz asi 10x, pri dvoch pripadoch rozmlatil auto, ale nastastie to nasackoval len do toho pred sebou.
Ani Slovensky DI ani Rakusky DI mu vodicak neodobrali, pritom nie je 100% sposobily riadit Os. Vozidlo.

Z toho dovodu si myslim ze toto moze byt pripad Zitneho. A je rozdiel Stupnut na plyn v Opel Zafira 1.9TDi a Audi A4 3.2FSI.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Shark: lenze tu rychlost neodhadoval dedko zo zahrady, ale dvaja znalci na zaklade brzdnej drahy a poskodenia auta. Ludia z dediny hovorili ze isiel 250, takze tak :D
Telefonovanie myslim tiez nedokazali.
Ale k veci - s tou chrbticou prisiel az ked vedel, ze mu hrozi basa, pokial si dobre pamatam, tak najprv hovoril, ze si je vedomy toho co sposobil a ze za to prijme trest a az po urcitom case vytiahol to, ze vraj odpadol. Z toho usudzujem, ze mu to poradil advokat alebo niekto iny, pretoze inak by to prehlasil hned pri prvom vystupe pre media.
A ten tvoj stryko - soferovat prestane az ked niekoho (v lepsom pripade iba seba) zabije?
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Shark NX napísal:Luboo ... Toto nemyslis vazne?

Mam stryka, ktory zije v AT, pred 12 rokmi mu Chirurg pri operacii strajchol a poskodil miechu. Od toho momentu ma mierne problemy s chodenim a drzanim rovnovahy. Nadalej soferuje a nie raz sa mu stalo to ze chcel dat nohu dolu z plynu a sliapnut na brzdu. Noha neposluchala a iba stlacila viac plyn. Stalo sa mu to uz asi 10x, pri dvoch pripadoch rozmlatil auto, ale nastastie to nasackoval len do toho pred sebou.
Ani Slovensky DI ani Rakusky DI mu vodicak neodobrali, pritom nie je 100% sposobily riadit Os. Vozidlo.

Z toho dovodu si myslim ze toto moze byt pripad Zitneho. A je rozdiel Stupnut na plyn v Opel Zafira 1.9TDi a Audi A4 3.2FSI.
to ho akoze ospravedlnuje? potom nemal vobec soferovat. je totiz rozdiel ked si si vedomy svojho problemu a ked nahodou nejaky vodic dostane pri jazde infarkt.
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

vendo napísal:ako som napisal, ja tiez nepridavam lebo chcem usetrit cas, mna ist rychlejsie bavi a laka tak ako vela inych ludi
Ušetriť čas je jedna vec a ísť tak, že preletím do druhého pruhu je vec druhá a navyše v nepriehľadnom úseku. Ja ani nikto tu nie je samovrah a takých, čo si takouto jazdou dokazujú aký sú dobrí vodiči poznám a párkrát som mal tú časť trpnuť na sedadle spolujazdca v aute až som im začal hovoriť nech sa unormálnia.
chlebik
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa chlebik »

Gothar ano ale tak isto vraveli aj doktory a patologovia že keby ide 140km/h tak to dieta nenajdeme par metrov od auta ale niekde vpoli a nie v zrovna najkrajšom stave
Gothar
Moderátor
Moderátor

A mas k tomu nejaky link? Inak tych 120 km/h povedal znalec obhajoby, tak snad by sa nesnazil Zitnemu pritazit.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody nie ... A o tom prave hovorim. Jak je mozne ze mojmu Strykovi neodobrali Vodicak ani na AT DI ani na SK DI.
Rovnako Zitny mal mat Zmrazeny VP az do ukoncenia Liecby. Potom by sa nic nestalo.
V Polsku je zakon ze doktor je povinny zapisat do zdravotnej karty Poruchu Motoriky a v pripade ze sa tento Zapis nachadza v zaznamoch DI mu musi odobrat VP az po dobu ukoncenia Liecby.
V pripade veku nad 65 chodia Vodici kazdy rok na Preskusanie.
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Shark NX napísal:Luboo ... Toto nemyslis vazne?
SME tvrdi ze Zitneho Advokat sa odvolal s tym, ze mal problemy s chrbticou.

To snad nemyslis vazne , to nie je ospravedlnenie , ked viem ze dostavam krc do prstu nedrzim ho na kohutiku zbrane ...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

RomanB, kybelvody vy neviete rozlisit, ked niekto nieco ospravedlnuje a ked konstatuje, ze daco je mozne (s uvedenim prikladu a popisu ako to prebieha) ?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Co ked o tom nevies? Co ked prejav tvojich problemov je len Bolest chrbtice? Nikdy ti este noha nestuhla?
Ano vtedy mate v rukave oblubenu odpoved nasich Policajtov. Mali ste predvidat ^^
Gothar
Moderátor
Moderátor

Shark: to mas uplnu pravdu, ale ja narazam na to, ze Zitny s tym prisiel az v priebehu vysetrovania, pricom teraz podla neho ide o jedinu pricinu nehody, cize je vysoko pravdepodobne, ze to je len vymysel a snaha zachranit sa za kazdu cenu.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Ehm, takže to či išiel 140, alebo 120 Km/H je viac menej jedno zabil chlapca. Myslím si že v zakrute na takej ceste by nemal ísť 90, nie 120+:) Ďalej mi vysvetli či odpadol, alebo dostal krč. Pretože zrazu keď ho majú obvyniť a porozprával sa z obhajcom, odpadol no doteraz nič také nevravel, tak isto aj s tým krčom. To či telefonoval nebolo dokazané no počul som že otec zrazeného ho videl z mobilom v ruke tesne pred tým než havaroval, a takžiež mu ten mobil nenašli pekne uložený vo vrecu. (Síce je pravda že vyletiet mohol...) Shark a nič proti, ale to sa tým chváliš ? Som zvedavý ako sa tu budeš chváliť keď nedaj bože by sebe, alebo niekomu inému ubližil.
BTW - Tiež ospravedlniť rodine sa mohol aj keď im to syna nevratí, ale aspoň ukazuje aky je tu hlupák ;)
Gothar
Moderátor
Moderátor

No vidiet to mohol tazko, kedze vysiel zo zakruty a pri takej rychlosti ide auto 30-40 m/s, cize je dost tazke zamerat sa na to, ci ma v ruke mobil alebo ma ruku zdvihnutu, atd. To sa da dokazat jedine vypisom hovorov od moderatora.
PS: ked soferujem, tak mobil vyberam z vrecka, pretoze nie je nic horsie ako vytahovat mobil za jazdy z rifli :)
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Nevravím že telefonoval, a viem že sa to dokázať nedá. Napísal som to pretože o tom po havári vraveli. Raz že telefonoval potom že nie, ako im to vyhovuje tak isto ako Žitnému, (odpaol, krč atď...) No ale nič nemeni natom že letel ako blázon a zabil dieťa takže si myslím že dostal málo. + Jeho obhajca čo to zvalil na jeho oca že to je jeho chby pretože nemal čo ísť s deckom vonku, alebo tak nejak
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Janio cim sa chvalim?? Ja nikde ziadne chvalenie nevidim.
A chlapci ruku na srdce, vam by vbehol napr z poza zakruty takyto prcek do cesty, vy by ste si sli prijemnou 90-100km rychlostou a zrazu drb.
Otecko by ti samozrejme "uvidel" telefon v ruke, najlepsie este Hamburger v druhej a tvrdil by ze ste isli minimalne 150.
Na sude by ti vymerali rozsudok 3 roky bezpodmienecne a 5rocny zakaz riadenia Osobneho Vozidla. Uz vidim vase "cestne" dusicky ako by ste suhlasili s rozsudkom a vraveli, ze si to zasluzite.

Psychicka ujma z takejto nehody je ovela vacsia ako nejake hnile vazenie. Jedine co by ste chceli, je zabudnut na to a nikdy si na to nespomenut. Nie to este sediet 1,5Roka vo vazeni.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Kto komu káže aby išiel v zakrute 90-100 km/h ? Pokial viem tak do zákruty sa ma spomaliť nie pridať. :)
A prepáč nič proti no to písanie že, viac krat havaroval a nič mu nesravili mi to tak vyznelo...
BTW - Pokial viem tak šofer ma predvídať takú situáciu, a je jasne žeby sa mi to nepáčilo pretože stať sa to môže no ty musíš uznať že zabil aj keď nechtiac proste chlapec zato nemohol a za vraždu by trest mal byť tvrdší + Ani "prepáč" som od neho nepočul :/
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nepocul? Akonahle sa prebral tak pisal rodine. Aj SME o tom pisalo.
Jak som to vedel ... Predvidat ... Mas jemnu zakrutu ktoru prejdes aj v 110km/h naco tam budes brzdit ... Jaj ty si asi jeden z tych "Širakovcov" ktory "Predvida" v kazdej zakrute a spomaluje na 50km/h ... A ze preco sa potom robia take kolony na Starej ceste pri Zlatych Moravciach. :|
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Janio napísal:Nevravím že telefonoval, a viem že sa to dokázať nedá.
ale ano dokazat sa to da, keby si cital ten priebeh sudu zistil by si ze v tom case nebol z jeho telefonu ziaden hovor takze bud sa citil osamely a rozpraval si do telefonu sam pre seba alebo proste netelefonoval, schvalne ktore je pravdepodobnejsie?
A chlapci ruku na srdce, vam by vbehol napr z poza zakruty takyto prcek do cesty, vy by ste si sli prijemnou 90-100km rychlostou a zrazu drb.
Otecko by ti samozrejme "uvidel" telefon v ruke, najlepsie este Hamburger v druhej a tvrdil by ze ste isli minimalne 150.
Na sude by ti vymerali rozsudok 3 roky bezpodmienecne a 5rocny zakaz riadenia Osobneho Vozidla. Uz vidim vase "cestne" dusicky ako by ste suhlasili s rozsudkom a vraveli, ze si to zasluzite.

Psychicka ujma z takejto nehody je ovela vacsia ako nejake hnile vazenie. Jedine co by ste chceli, je zabudnut na to a nikdy si na to nespomenut. Nie to este sediet 1,5Roka vo vazeni.
QFT viac nemam co dodat
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Shark, co z mojho prispevku sa ti nezdalo byt vazne?
Napísať odpoveď