GothaR napísal:...
Možná, že by to fakt mělo byt za poplatek, třeba by sem tihle dementoři nechodili...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
-
blitzkrieg
Professional
už druhý krát ma zablokovali bez príčiny, neviete či v tom majú nejakú miš maš alebo sa to stalo len mne ?
-
seth82
Darca
Nepoznám nikoho, koho by zablokovali...počujem o tom prvý krát.
K blbosti na Facebooku: ja sa už ničomu nečudujem, pamätám si, ako ľudia joinovali nahlúple skupiny, "ak tu bude XXX ľudí, stane sa YYY", prípadne kadejaké iné špecialitky...Jednoducho poniektorí užívatelia Internetov ešte nedospeli a nemajú dostatok skúseností s trollovaním a inými aktivitami a preto uveria každej hovadine. Často robia z komára somára a trend sa šíri ďalej vďaka hlúposti a nevedomosti. Práve preto ďakujem satanovi za facebook purity, pretože už nevidím, akých hlúpostí sa poniektorí zúčastňujú a na čo všetko dokážu skočiť. Hlavne ma vie dojať, keď viem, že poniektorí absolventi IT sa strelia do skupín o tých "zaručených spôsoboch", ktoré zistia, že kto si prezeral ich profil. Ale holt - treba ignorovať a užívať si výhody facebooku, ktoré sú podstatenejšie...
K blbosti na Facebooku: ja sa už ničomu nečudujem, pamätám si, ako ľudia joinovali nahlúple skupiny, "ak tu bude XXX ľudí, stane sa YYY", prípadne kadejaké iné špecialitky...Jednoducho poniektorí užívatelia Internetov ešte nedospeli a nemajú dostatok skúseností s trollovaním a inými aktivitami a preto uveria každej hovadine. Často robia z komára somára a trend sa šíri ďalej vďaka hlúposti a nevedomosti. Práve preto ďakujem satanovi za facebook purity, pretože už nevidím, akých hlúpostí sa poniektorí zúčastňujú a na čo všetko dokážu skočiť. Hlavne ma vie dojať, keď viem, že poniektorí absolventi IT sa strelia do skupín o tých "zaručených spôsoboch", ktoré zistia, že kto si prezeral ich profil. Ale holt - treba ignorovať a užívať si výhody facebooku, ktoré sú podstatenejšie...
-
Grim
Darca
...v poslednom čase si všímam že niektorí dávajú "Páči sa mi" na niektoré veci, ktoré FB Purity nezablokuje. Podľa url ide o nejaké podvodné stránky, ako napr. http://www.faka.kx.cz alebo www.likecentral.com/?=id90 ...nevie o tom niekto niečo viac? Ja som omylom na jedno takéto klikol ale stránku mi ani nestihlo načítať, po 3 sekundách som to zavrel...
-
seth82
Darca
Tak to máš asi zlú verziu, pretože to sa mi ešte nestalo
Teda, asi pred mesiacom začali ľudia spamovať s nejakou skupinou, ktorá vypisovala asi 100 krát I am Awesome, alebo niečo podobné a keďže som to zbadal, uvedomil som si, že to asi bude chcieť update a odvtedy to fičí ako hodinky...
-
Grim
Darca
...to je staré...teraz je zas niečo iné...o hentom viem...
Zdravím, nevie niekto kde zablokujem príspevky na nástenke typu Marek XXX komentoval/a status používateľa Vojto XXX. S tým že Marek XXX je môj friend, a Vojta XXX nepoznám.. a zbytočne mi to tam berie priestor.. dík
-
badboy007
Star
Vo FB purity zaskrtnes policka: "commented..."
.
-
mr_margera
Medium Professional
mne sa to stalo tiež 2x, neviem na 100% prečo, ale myslím si, že ma nietko reportol na základe falošného mena. Prvý krát mi zablokovali účet s menom Mark Unknow, a potom účet s menom Random Heroblitzkrieg napísal:už druhý krát ma zablokovali bez príčiny, neviete či v tom majú nejakú miš maš alebo sa to stalo len mne ?
-
xjojox2246
Star
Ako si zmažem priateľov??
xD
xjojox2246:
Logneš sa na facebook (to je asi logické
) tam v pravo hore budeš mať účet "upraviť zoznam priateľov" a v ľavo budeš mať "priatelia" a potom už ich len "X"-nes
Logneš sa na facebook (to je asi logické
Kedze je tu asi 72 stran o FaceBooku a v kuse sa tu omielaju len technicke otazky, tak mna by skor zaujimalo ze ako ste na tom s FB a nadvazovanim novych znamosti / priatelstiev, ci vam FB pomohol a tak...
-
audiotrack
VIP
pomohol, pár ľudí som pomocou neho spoznal náhodne a prerástlo to do reálnych kamarátstiev, pár kamarátov som spoznal ešte lepšie ako som ich poznal bez facebooku a podobne.
Alebo s ľuďmi s ktorými som sa poznal len zvidenia 
fb používam hlavne na dohodnutie s partiou kam pôjdeme a tak, neaké vykecávania cez net nemám rád 
viete niekto prečo mi neche hodiť môjstatus na nástenku? Mám nastavené aby to videli "len priatelia" a aj tak to na nástenke nie je. Je to iba na mojej nástenke...
-
mirak2
Hardcore addict
neboj, oni to vidia
uz vyse 24 hodin mam Nepristupny ucet
vzdy ked sa snazim prihlasit mi vypise toto
"Účet nedostupný
Váš účet je dočasne neprístupný kvôli údržbe stránky. Mal by byť dostupný v priebehu niekoľkých hodín. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti."
uz sa to stalo niekomu?
vzdy ked sa snazim prihlasit mi vypise toto
"Účet nedostupný
Váš účet je dočasne neprístupný kvôli údržbe stránky. Mal by byť dostupný v priebehu niekoľkých hodín. Ospravedlňujeme sa za nepríjemnosti."
uz sa to stalo niekomu?
Tak dnes sme sa rozhodli ukoncit fungovanie prvej skupiny hojko.com na facebooku a budeme sa venovat iba fanpage spomenutej v prvom prispevku: http://www.facebook.com/pages/hojkocom/ ... 792?ref=ts
-
audiotrack
VIP
pozerám že dnes pribudla možnosť dať "like" už aj na komentáre k statusom