Digi TV ZADARMO
Re: Digi TV ZADARMO
Už ide stále menej programov načierno, podľa mňa do jesene stihnú prejsť na nagra3.
karty su uplne rovnake vôbec niesu tensie a netreba ich ani podliepat ani nic je to osobne vyskusane doma aj u znamychSphinx napísal:s tym prijmacom su problemy karty tam nesedia su tensie ako tie predtym treba ich podlepit paskou aby dosadli na kontakty
zaujimave otec montuje a servisuje tiez a ziadne problemy u zakaznikov niesu + vymenene karty(aj ked niektore maju dlhsi cas aktivacie) za nove a nik sa nestazuje vsetkym funguju STB bez problemov a u tych dualov Hyundai 7160 MA/NA je to tiez bez problemov a ked sa pokazia tak 80% chyb je v istej casti napajaciaho zdroja a ked vies kde hladat chyba sa da opravit behom 5 min a ostatnych 20% su chyby fw(tam len koplet novy primac+karty)-=wolf=- napísal:zatial co posiela Digi TV nove karty a atd tak ze sekaju potom prijmace a tiez aj zamrzavaju, takze vam tu vravim jeho vyjadrenie: Minimalne este do jesene bude Digi TV stale bezat nacierno, potom sa uvidi
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
precitaj si toto ... pise viac ludi ze su problemy a dokonca karty prisli aj podlepene http://www.satcentrum.com/forum/?p=show&code=19710
ty ludia robia obrovsku chybu ze volaju na infolinku maju volat priamo svojmu technikovy ktory im to montoval a k tym kartam ktore prisli uz "podlepene" - otec sa s tym este nestretol, sem tam sa stane ale len v malo pripadoch ze kartu treba podlepit ale ak je sikovny servisak primac rozoberie a podvihne kontakty na kartu/y a je po probleme ja by som to zhrnul asi tak ze vsetko zalezi len od ochoty a sikovnosti sevisaka
-
Bad.boy
Medium Professional
Nemate v poslednych dnoch problem so signalom? Pravidelne naskakuje a straca sa, a je jedno ci leje alebo je slnecna obloha bez mracka. Zacalo to z nicoho nic a ziadne nastavenia sa nemenili 
-
Fabo
Hardcore addict
Bad.boy pozoroval som to ked som bol doma "v obdobi dazdov". Teraz som v skole, tak neviem ci sa to drzi aj pri peknom pocasi. Ale neprekvapilo by ma keby to bol znak ze im pomaly odchadza druzica.
-
Bad.boy
Medium Professional
NO ale je to na porazenie, ani len spravy sa nedaju pozriet. Predtym to robilo len obcas poobede ale teraz je to nonstop. 5sec ide 5 nie. Mne je to vlastne aj fuk ale rodicia su z toho na nervy 
-
Sphinx
Addict
ja nic take nepozorujem ani na emu ani na originale ... akurat kvalita sa meni ale nejaky velke vykyvy resp vypadky nie
u nas ziadne problemy iba na ocku sa znizila kvalita obrazu aj zvuku ale mozno je to sposobene aj tym, ze sa stahuju na novu druzicu
-
Bad.boy
Medium Professional
Napr, teraz to ide uplne v poho, Qulity sice len okolo 50-60% ale aspon sa to kazdu chvylu neseka. Tak som z toho jelen.....Sa mi zda ze to ide dobre len ked zajde slnko 
Tak na konci leta to uz asi zadarmo nebude
http://www.zive.sk/digitv-zacina-odpaja ... fault.aspx
Ja mam iny problem po zmene karty, programi zostali v editacnom menu porade aj ked stlacam cisla tak to sedi ale ked sa posuvam medzi programmi +/- tak mi tam skace vsetko mozne 2, 3, 237, 350...
Dekoder Humax II tusim
-
Sphinx
Addict
nemas to v dakom podmenu ako je oblubene alebo v inej kategorii?
Preveze nic take som tam nemal nastaveneSphinx napísal:nemas to v dakom podmenu ako je oblubene alebo v inej kategorii?
-
Sphinx
Addict
to je nejaka pitomina lebo karta nema nic spolocne s prepinanim ale len odkodovanim daneho programu skus tovarenske nastavenie prijmaca a zorad si to podla seba a skus to tak
zrejme budes mat nastaveny zoznam podla abecedy. uz digi nemam dlho ale pohladaj bud v manuali alebo vyskusaj znova zoradit zoznam programov podla cisel. (myslim ze to bolo pri zapnutom zozname kanalov a pri jeho sledovani (t.j.nie v menu) nejakym farebnym tlacitkom)
-
nataliy415
Novice
Re: Digi TV-Odblokovanie tv stanic cez net
chcela by som vediet ako by som mohla odkodovat TV stanice ak mam Digi- TV da sa to nejak zistit na internete zadarmo ????
-
easton
Professional
caute borci nema niekto azbox s710 ?? nefunguju mi kody ktore zadam zucne stale sa vratia do povodneho stavu, a pritom doma na openboxe x800 tie kody funguju v pohodicke
-
citroniq84
Amateur
Re: Digi TV-Odblokovanie tv stanic cez net
no som zvedavi machri co odkodujete ked uz zavadzaju nagru 3 ci nakupyte moderne primace za velke peniaze alebo racej budete platit a vo vseobecnosti sa vravy ze N3 este prelomena nebola ale pocul som aj také nazory ze hej
Musíš si tam nahrať firmware bez autoupdate alebo s takým au, ktorý nájde funkčné kódy.