hossa dokoncil zapas sguess.whoo napísal:Super zapas bol v noci, Hossa a cele Chicago hralo velky zapas
NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
To moze o... Celkom sa mu darilo v predu, az na to, ze nedal gol a nemal ani asistenciu, ale svojou dravostou a prehladom vybojoval niekolko pukov a osobnych subojov
-
Yos
Professional
Tak a je tu koniec. Sice som ten zapas nevidel, ale som rad, ze sa Hossa konecne dockal. Myslim aj ze zasluzene, v play-off podali skvely vykon, len som dufal, ze sa to natiahne do 7. zapasu, aby som si ten zapas mal sancu pozriet a vychutnat
.
Veľké gratulácie CHicagu a samozrejme hlavne Hossovi
Do tretice všetko dobré, 
Gratulujem Majovi ale aj Tomášovi za zisk Stanley Cupu
Som rád, že to už konečne vyšlo, pretože Majo si to určite zaslúžil. Po tých 2 smolných finálových sériach v Detroite a Pittsburghu sa na neho šťastie usmialo až v Chicagu.
Takže ešte raz, VEĽKÁ GRATULÁCIA!

Takže ešte raz, VEĽKÁ GRATULÁCIA!
Gratulujem celému tímu Chicago-a, dotiahli to do víťažného konca (3:4 pp) a vyhrali
Stanley Cup. Yahoo
super! som rad ze vyhralo chicago
gratulujem im aj hossovi
-
MP4-27
Guru wannabe
aj ked to tak nevypadalo ale Chicago malo najlepsie muzstvo hned od zaciatku sezony a Hossa s Kopeckym dobre vedeli kam idu
...v kazdom pripade toto muzstvo nemaju sancu udrzat takze o rok budu radi ak sa dostanu medzi 4rku najlepsich
a 
-
hojko
Site Admin
Velmi zaujimavy zapas, aj ked pocas tretej tretiny som viacej dival Matlocka na Joj Plus ako zapas, ale bolo sa na co pozerat. Domaci dost stastne vyrovnali chvilu pred koncom, ale rovnako pred tym bol stastny gol aj zo strany Chicaga (krasny a stastny tec). Vitazny gol bolo trochu zaujimavy, pretoze sa najskor zacalo Chicago radovat, potom ich zmrazilo, lebo nevedeli, ci ten gol bol a potom opat oslavy. Skoda, ze to nebolo na domacej pode, tam by to vyzeralo inak.
-
t0m4s3
Admin
Musim sa priznat, ze som bol velmi dojaty ked sa Toews rozhodoval komu dat pohar ako druhemu a vsetci ukazovali prstom "Hossa, Hossa"
-
DanielDevil
Addict
t0m4s3: oni boli dohodnutý už pred zápasom že ako prvému ho dá Hossovi 
http://www.sport7.sk/clanok/2497-nhl-vi ... d-kapitana
http://www.sport7.sk/clanok/2497-nhl-vi ... d-kapitana
To, že v prípade triumfu poputuje po Toewsovi pohár k Hossovi, prezradil kapitán Blackhawks slovenskému krídelníkovi už na predpoludňajšom rozkorčuľovaní.
-
guess.whoo
Redeemer
Super zapas, jeden z naj co som videl tuto sezonu s paradnym koncom pre Chicago a samozrejme aj pre Hossu. Jemu to prial uz hadam cely hokejovy svet.
Strasne sa mi pacilo ako sa setci tesili a hossa tam iba stal a cakal na verdikt rozhodcu ako keby tomu nevedel uverit 
http://sportky.topky.sk/c/48018/kanadsk ... na-odchode
Tak Halákovi sa síce SC nepodarilo nevychytať, ale miesto v Montreale pravdepodobné áno.
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2010, 19:28)
Bondra se může stát členem hokejové Síně slávy
Ale má veru veľkú konkurenciu. Uvidíme, ako to dopadne
Tak Halákovi sa síce SC nepodarilo nevychytať, ale miesto v Montreale pravdepodobné áno.
//autoeditácia príspevku (17 Jún 2010, 19:28)
Bondra se může stát členem hokejové Síně slávy
Ale má veru veľkú konkurenciu. Uvidíme, ako to dopadne
OMG vymeniť najlepšieho hráča do tragického St. Luis
Tak blbý trade som dlho nevidel. Price si zrejme nakoniec predsa len vyplakal miesto 1. 
ho vymenili za kadejakych OZEMBUCHOV... len aby kanadan price mohol byt jednotka... ukamenovat tych co ho vymenili a bodaj by sa montral nedostal ani do play off a price by horel v kazdom zapase
ale halak mal zmluvu s montrealom do 1.7. a teda ked ho vymenili tak nemoze byt so STL dlhsie nez do vtedy... a montreal si povedal ze chcu priceho, a touto vymenou ziskali 2 novych hracov, halak 1.7 nepodpise so STL a bude volny... STL bude rado ze sa zbavilo 2., Montreal bude rad ze ma o 2 viac, a Halak bude rad ze je volnym hracom... uvidime ako to dopadne 
// Dufam ze sa nemylim, a to ze 1.7 bude na halakovi ze kam pojde je pravda, lebo mi pripada chore aby niekto rozhodol o tom ze kde bude posobit daslich x rokov, bez toho aby dotycny s tym suhlasil
// Dufam ze sa nemylim, a to ze 1.7 bude na halakovi ze kam pojde je pravda, lebo mi pripada chore aby niekto rozhodol o tom ze kde bude posobit daslich x rokov, bez toho aby dotycny s tym suhlasil
ved ale
tak potom ked je to podla teba take jasne s tym halakom ze ho preto vymenili... tak potom preco to je pre kazdeho sok? ved tak to mal potom kazdy cakat ze sa toto stane nie?
-
DanielDevil
Addict
je to tak ako napísal sharky-no takže je to na Jarovi