Problem? poti sa mi chrbat, ja sa potim velmi cely ale tak pohoda, to by som nejako zvladal, antiperspiranty pouzivam, ale toto proste nezvladnu. Ide o to ze ked sa mi spoti chrbat vseeetko mi to stecie pochopitelne do nohavic, potom vyzeram ako zosikany,
Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie
-
qwerty-xyz
Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie
Problem? poti sa mi chrbat, ja sa potim velmi cely ale tak pohoda, to by som nejako zvladal, antiperspiranty pouzivam, ale toto proste nezvladnu. Ide o to ze ked sa mi spoti chrbat vseeetko mi to stecie pochopitelne do nohavic, potom vyzeram ako zosikany,
Re: Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie
tak potim sa na chrbte ako svina ALE TOTO SOM ESTE NEVIDEL ! 
-
qwerty-xyz
SRneC napísal:tak potim sa na chrbte ako svina ALE TOTO SOM ESTE NEVIDEL !
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
co tak si dat bavlnene a nie plastove triko ? a najlepsie priliehave, nie nejaku skejtacku plachtu
... ty chces vymyslat nove zbrane a priotom nemas ani nejaky povinny prakticky zaklad
...
... ja sa teda v takomto pocasti spotim jak styria aj ked by som iba vysiel dva schody, ale toto som tiez este nevidel !
... ja sa teda v takomto pocasti spotim jak styria aj ked by som iba vysiel dva schody, ale toto som tiez este nevidel !
-
qwerty-xyz
nordkapp_pb napísal:co tak si dat bavlnene a nie plastove triko ? a najlepsie priliehave, nie nejaku skejtacku plachtu... ty chces vymyslat nove zbrane a priotom nemas ani nejaky povinny prakticky zaklad
...
-
vendo
Guru
zhod 20kilo spekov a potenie sa zlepsi 
-
qwerty-xyz
vendo napísal:zhod 20kilo spekov a potenie sa zlepsi
ja sa potím tiež, kto by to bol čakal, že? Keď sa potím na chrbte cítim, že mi to všetko steká dole chrbtom, ale väčšinou to schytajú boxerky alebo trenky, teda tie boxerky zachytia veľkú časť toho potu a k nohaviciam to neprejde. Možno skús trochu povoliť opasok alebo možno máš len blbú farbu nohavíc na ktorých to je dosť vidno.
pocuj a nepotia sa ti vajcia alebo rit ??? (mb pomozu plienky) .... nechce sa mi verit aby z chrbta islo tolko potu.
Si zoabstaraj dake tie tielka pod tricko co maju sportovci alebo pravidelne pocas potenia to vyzmykaj a mozes veselo znovu nasavat pot.
Si zoabstaraj dake tie tielka pod tricko co maju sportovci alebo pravidelne pocas potenia to vyzmykaj a mozes veselo znovu nasavat pot.
-
adox
Light Professional
Alebo si pod tričko obleč neoprén a keď prídeš domov, tak ten pot iba vyleješ 
-
qwerty-xyz
vam prepina? sak normalne pozri na fotku, jak mam opasok po obvode tam je toho najviac to by sa zmykat dalo, .....Pikolik napísal:pocuj a nepotia sa ti vajcia alebo rit ??? (mb pomozu plienky) .... nechce sa mi verit aby z chrbta islo tolko potu.
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2010, 14:26)
hughito napísal:Podľa mňa sa qwerty došťal a teraz to zatĺka príhodou o chrbte.
ber to z tej lepsej stranky, prides domov, das osusit veci, osusis seba a si ako po sprche 
-
pryja
Darca
1.daj sa vysetrit, to nie je normalne.
2.kup si biele gate
Ja ked beham cely den po Mnichove v tychto horucavach, vidim denne stovky chlapov okolo seba/kukam obcas aj po zadkoch samozrejme
/, ale toto som teda este nevidela.
2.kup si biele gate
Ja ked beham cely den po Mnichove v tychto horucavach, vidim denne stovky chlapov okolo seba/kukam obcas aj po zadkoch samozrejme
No trosku som to premazal, viem, ze je sranda navazat sa do qwertyho, ale v tejto teme mi to nejako nesedi, to si radsej pockajte na nieco lepsie. qwerty ma v zasobe urcite velke priehrstie skvelych napadov na zaujiamvejsie temy 
-
audiotrack
VIP
aj ja ťa mám rád
k veci: tiež som takýto extrém ešte nevidel. Existuje viacero možností ako sa to dá odstrániť, od drogérie (kadejaké zásypy a antiperspiranty) cez výživové doplnky až po injekcie. Potiť sa potí každý, niekto viac a niekto menej, ale takýto extrém nedosiahnem ani po niekoľkohodinovom športovaní. Zaujímavé by možno bolo vidieť tričko, asi by sa to dalo objektívnejšie porovnať, lebo spotené gate sa fakt len tak nevidia
k veci: tiež som takýto extrém ešte nevidel. Existuje viacero možností ako sa to dá odstrániť, od drogérie (kadejaké zásypy a antiperspiranty) cez výživové doplnky až po injekcie. Potiť sa potí každý, niekto viac a niekto menej, ale takýto extrém nedosiahnem ani po niekoľkohodinovom športovaní. Zaujímavé by možno bolo vidieť tričko, asi by sa to dalo objektívnejšie porovnať, lebo spotené gate sa fakt len tak nevidia
-
qwerty-xyz
GothaR napísal:No trosku som to premazal, viem, ze je sranda navazat sa do qwertyho, ale v tejto teme mi to nejako nesedi, to si radsej pockajte na nieco lepsie. qwerty ma v zasobe urcite velke priehrstie skvelych napadov na zaujiamvejsie temy
tak toto som nemala vidieť.Toto je riadny brutal,po 40 minutach? a nohavice? kedže je to pohľad zozadu tak nevyzeráš ako zošťatý,neboj.Je to riadna sila a nepomôže ti nič-len doktor.Tak na čo ešte čakáš? Chceš stráviť leto zavretý doma alebo chodiť po svete ako pokakaný? Predpokladám,že tento problém si mal aj minulé,predminulé a ďalšie minulé letá a sám dobre vieš,že to nie je normálne a tak často sa to nevidí.Takže moja rada znie: DOKTOR
-
bolek
Guru
Nebudem tu písať, že som to nevidela, lebo koľko ľudí, toľko všelijakých problémov a nemôžme vidieť všetky
V každom prípade by som zašla za endokrinológom, či je to normálne. Alebo sa popýtať v lekárni na nejaký špeciálny gél, ktorý by v tom zabránil. Inak nevidím iné riešenie, ako si meniť častejšie tričká.
V každom prípade by som zašla za endokrinológom, či je to normálne. Alebo sa popýtať v lekárni na nejaký špeciálny gél, ktorý by v tom zabránil. Inak nevidím iné riešenie, ako si meniť častejšie tričká.
-
audiotrack
VIP
... a v tomto prípade aj nohavicebolek napísal:... Inak nevidím iné riešenie, ako si meniť častejšie tričká.
-
bolek
Guru
Vychádzala som z úvahy, že možno by tie neprepotené tričká stíhali absorbovať pot a nestekal by, lebo asi má to tričko mokré úplne a už nemá čo nasať.