Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

8) temy o poteni mame, dakujem, viem o tom netreba hned buzerovat. Zdravy som, vysledky v pohode, na hlavu mam mozno sem tam prepinaky toto teraz neriesime zlaticka. Moderatorov mam rad, aj teba audiotrack a kinjeril, nemusite pisat blbe pripomienky--- to len nahodou keby ste chceli.

Problem? poti sa mi chrbat, ja sa potim velmi cely ale tak pohoda, to by som nejako zvladal, antiperspiranty pouzivam, ale toto proste nezvladnu. Ide o to ze ked sa mi spoti chrbat vseeetko mi to stecie pochopitelne do nohavic, potom vyzeram ako zosikany, :D Ja viem, znie to funny ale tak proste to je fest na hlavu. Chcem vediet od vas ako sa vy vysporaduvate s podobnym problemom neverim ze sa na chrbte nepotite tak ze vam pot tecie ako vodopad dole chrbtom. Komu ano budem vdacny za akykolvek napad. Pre ukazku tu davam svoje nohavice po 40 minutach v tejto horucave na obed a spat, .....
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie

Príspevok od používateľa SRneC »

tak potim sa na chrbte ako svina ALE TOTO SOM ESTE NEVIDEL ! :lol:
qwerty-xyz

SRneC napísal:tak potim sa na chrbte ako svina ALE TOTO SOM ESTE NEVIDEL ! :lol:
8) no ja si nevymyslam, preto som tu dal foto, proste jak mi steka pot dole chrbtom tak to schyta triko, to by bolo v pohode to kazdy ma horucavach po sebe flaky ale aj nohavice, a budem vonku dve hodiny a budem vyzerat ze som sa posral, kokos uz teraz zozadu vyzeram jak posikany. no pomozem si? preto pisem ze kto ma podobny problem, .....
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co tak si dat bavlnene a nie plastove triko ? a najlepsie priliehave, nie nejaku skejtacku plachtu ;-) ... ty chces vymyslat nove zbrane a priotom nemas ani nejaky povinny prakticky zaklad :-P ...

... ja sa teda v takomto pocasti spotim jak styria aj ked by som iba vysiel dva schody, ale toto som tiez este nevidel !
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:co tak si dat bavlnene a nie plastove triko ? a najlepsie priliehave, nie nejaku skejtacku plachtu ;-) ... ty chces vymyslat nove zbrane a priotom nemas ani nejaky povinny prakticky zaklad :-P ...

... ja sa teda v takomto pocasti spotim jak styria aj ked by som iba vysiel dva schody, ale toto som tiez este nevidel !
:smt017 :smt017 :smt017 ale noooo nevravte mi vsetci ze ste to nevideli, kua, .... sa muste potit tiez, nie? a tricka mam 100 percent bavlna, a volne nie su take ako skejtaci nosia, normalne kratke triko . . .
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

zhod 20kilo spekov a potenie sa zlepsi :wink:
qwerty-xyz

vendo napísal:zhod 20kilo spekov a potenie sa zlepsi :wink:
:smt033 ked zhodim 20 kilo dole budem mat podvahu a kabel na gastroenterologii v prdeli, to radsej tych 20 kilo na sebe, kokos ja nesom tlusty, ... mam mensiu pneumatiku na bruchu ale to je tak akurat ako maxxis 42 ka pneumatika na crossovy bicykel a kusa vyssie dve galusky, inak nic :lol: aj to vidno len ked sedim zhrbeny, cize tym to asi nebude.....
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja sa potím tiež, kto by to bol čakal, že? Keď sa potím na chrbte cítim, že mi to všetko steká dole chrbtom, ale väčšinou to schytajú boxerky alebo trenky, teda tie boxerky zachytia veľkú časť toho potu a k nohaviciam to neprejde. Možno skús trochu povoliť opasok alebo možno máš len blbú farbu nohavíc na ktorých to je dosť vidno.
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

pocuj a nepotia sa ti vajcia alebo rit ??? (mb pomozu plienky) .... nechce sa mi verit aby z chrbta islo tolko potu.
Si zoabstaraj dake tie tielka pod tricko co maju sportovci alebo pravidelne pocas potenia to vyzmykaj a mozes veselo znovu nasavat pot.
adox
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa adox »

Alebo si pod tričko obleč neoprén a keď prídeš domov, tak ten pot iba vyleješ :)
qwerty-xyz

Pikolik napísal:pocuj a nepotia sa ti vajcia alebo rit ??? (mb pomozu plienky) .... nechce sa mi verit aby z chrbta islo tolko potu.
Si zoabstaraj dake tie tielka pod tricko co maju sportovci alebo pravidelne pocas potenia to vyzmykaj a mozes veselo znovu nasavat pot.
vam prepina? sak normalne pozri na fotku, jak mam opasok po obvode tam je toho najviac to by sa zmykat dalo, ..... :smt033 a keby som sa dostal tak isto iste by to nevyzeralo ako teraz, ze tam mam "tangace" spravene. :D

//autoeditácia príspevku (11 Jún 2010, 14:26)
hughito napísal:Podľa mňa sa qwerty došťal a teraz to zatĺka príhodou o chrbte.
:wink: isto, .... mozno tu bude nohavicami, mozno tym ako su site, a z akeho su materialu, nemozem posudit, vela kratkych nohavic tu na intri zo sebou nemam, len asi dvoje troje, a z toho jedne vlacim vecne do posilovne takze tie su bokom.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ber to z tej lepsej stranky, prides domov, das osusit veci, osusis seba a si ako po sprche ;)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

1.daj sa vysetrit, to nie je normalne.
2.kup si biele gate
Ja ked beham cely den po Mnichove v tychto horucavach, vidim denne stovky chlapov okolo seba/kukam obcas aj po zadkoch samozrejme :D /, ale toto som teda este nevidela.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No trosku som to premazal, viem, ze je sranda navazat sa do qwertyho, ale v tejto teme mi to nejako nesedi, to si radsej pockajte na nieco lepsie. qwerty ma v zasobe urcite velke priehrstie skvelych napadov na zaujiamvejsie temy :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

aj ja ťa mám rád :smt049
k veci: tiež som takýto extrém ešte nevidel. Existuje viacero možností ako sa to dá odstrániť, od drogérie (kadejaké zásypy a antiperspiranty) cez výživové doplnky až po injekcie. Potiť sa potí každý, niekto viac a niekto menej, ale takýto extrém nedosiahnem ani po niekoľkohodinovom športovaní. Zaujímavé by možno bolo vidieť tričko, asi by sa to dalo objektívnejšie porovnať, lebo spotené gate sa fakt len tak nevidia :)
qwerty-xyz

GothaR napísal:No trosku som to premazal, viem, ze je sranda navazat sa do qwertyho, ale v tejto teme mi to nejako nesedi, to si radsej pockajte na nieco lepsie. qwerty ma v zasobe urcite velke priehrstie skvelych napadov na zaujiamvejsie temy :D
:wink: tak tak, ... v zasobe toho este je po blud, kde sa budu moct uzivatelia vysalit prispevkami . . .
adky
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa adky »

tak toto som nemala vidieť.Toto je riadny brutal,po 40 minutach? a nohavice? kedže je to pohľad zozadu tak nevyzeráš ako zošťatý,neboj.Je to riadna sila a nepomôže ti nič-len doktor.Tak na čo ešte čakáš? Chceš stráviť leto zavretý doma alebo chodiť po svete ako pokakaný? Predpokladám,že tento problém si mal aj minulé,predminulé a ďalšie minulé letá a sám dobre vieš,že to nie je normálne a tak často sa to nevidí.Takže moja rada znie: DOKTOR
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nebudem tu písať, že som to nevidela, lebo koľko ľudí, toľko všelijakých problémov a nemôžme vidieť všetky :)
V každom prípade by som zašla za endokrinológom, či je to normálne. Alebo sa popýtať v lekárni na nejaký špeciálny gél, ktorý by v tom zabránil. Inak nevidím iné riešenie, ako si meniť častejšie tričká.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bolek napísal:... Inak nevidím iné riešenie, ako si meniť častejšie tričká.
... a v tomto prípade aj nohavice
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Vychádzala som z úvahy, že možno by tie neprepotené tričká stíhali absorbovať pot a nestekal by, lebo asi má to tričko mokré úplne a už nemá čo nasať.
Napísať odpoveď