Ja vidim skor riesenie v nejakom tielku, aj ked neviem ako dlho to vydrzi.
Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie
Re: Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie
bolek: no lenze to aby isiel do mesta s 2-3 trickami v batohu 
-
qwerty-xyz
bolek napísal:Vychádzala som z úvahy, že možno by tie neprepotené tričká stíhali absorbovať pot a nestekal by, lebo asi má to tričko mokré úplne a už nemá čo nasať.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Pozerala som, čo to obsahuje a všetko to stimuluje metabolizmus, ale tiež sa mi nezdá, že by to malo až také dôsledky. A pred tým ako si to začal užívať si sa ako potil? Ešte sa spýtam kamaráta, ktorý tiež posilňuje a užíva niečo podobné, či to môže byť, ak chceš. 
GothaR: no veď práve, ja viem, že to znepríjemňuje život. To už rovno s uterákom môže ísť.
Veď už len aké nepríjemné je, keď sa človek trochu na bruchu alebo v podpazuší.
GothaR: no veď práve, ja viem, že to znepríjemňuje život. To už rovno s uterákom môže ísť.
-
qwerty-xyz
bolek napísal:Pozerala som, čo to obsahuje a všetko to stimuluje metabolizmus, ale tiež sa mi nezdá, že by to malo až také dôsledky. A pred tým ako si to začal užívať si sa ako potil? Ešte sa spýtam kamaráta, ktorý tiež posilňuje a užíva niečo podobné, či to môže byť, ak chceš.
GothaR: no veď práve, ja viem, že to znepríjemňuje život. To už rovno s uterákom môže ísť.Veď už len aké nepríjemné je, keď sa človek trochu na bruchu alebo v podpazuší.
-
bolek
Guru
A koľko to užívaš? Žeby si to vysadil pokusne na dva týždne a uvidel, ako to je.
Sakra, to som si myslel, že v potení som majster.
Ja by som odporúčil nosiť skôr voľnejšie tričká, v ktorých sa tak nespotíš. A nohavice takej farby, aby to nebolo moc vidno. Alebo si primontuj na chrbát špongiu 
-
Silmer
Darca
Qwerty-xyz tvojich tem som tu za tie roky videl uz tolko ze az ( samovrazda a ine ) , je pravda , ze tu v poslednej dobe moc neprispievam....ale toto?!
Akoze chlapce ty si trochu moc....tak sa potis viac ako ostatny ale musis z toho robit vedu>?!
A myslis ze to patri sem na forum aby sa tu ludia bavili o tom ako sa potis?
Chod k doktorovy nech ta vysetri. ( mam na mysli normal vysetrenie
)
Akoze chlapce ty si trochu moc....tak sa potis viac ako ostatny ale musis z toho robit vedu>?!
Chod k doktorovy nech ta vysetri. ( mam na mysli normal vysetrenie
presne tak - tielko to vyriesi
-
qwerty-xyz
Silmer napísal:Qwerty-xyz tvojich tem som tu za tie roky videl uz tolko ze az ( samovrazda a ine ) , je pravda , ze tu v poslednej dobe moc neprispievam....ale toto?!
Chod k doktorovy nech ta vysetri. ( mam na mysli normal vysetrenie)
-
mirak2
Hardcore addict
ja sa potim tiez vela, ale hlavne pri aktivite, na zapasoch, treningoch (florbal, hokejbal) pripadne na bicykli...ale ak aj mi steka vsetok pot na nohavice tak mam mokry zadok cely ale aj predok cely konstantne a nevyzera to takto divne..tvoja chrbtica ma asi taky tvar odvodnovacieho kanala tak to vsetko tecie stredom 
-
bolek
Guru
Z toho GTI to asi nemáš. Kamarát ti odporúča niečo si naštudovať prd tým, ako to začneš do seba pchať.
Ale neobsahuje to termogenín, ktorý by mohol mať dopad na väčšie potenie, účinky tohto by mali odznieť tak do 8 hodín, neprekračuj dávkovanie viac ako dvojnásobne a neužívaj to dlhšie ako 6 týždňov v kuse a daj si pri tom pozor na užívanie kofeínu v iných prostriedkoch. A ak máš nejaký tuk navyše, máš schudnúť, toľko ti odkazuje on.
-
qwerty-xyz
bolek napísal:Z toho GTI to asi nemáš. Kamarát ti odporúča niečo si naštudovať prd tým, ako to začneš do seba pchať.Ale neobsahuje to termogenín, ktorý by mohol mať dopad na väčšie potenie, účinky tohto by mali odznieť tak do 8 hodín, neprekračuj dávkovanie viac ako dvojnásobne a neužívaj to dlhšie ako 6 týždňov v kuse a daj si pri tom pozor na užívanie kofeínu v iných prostriedkoch. A ak máš nejaký tuk navyše, máš schudnúť, toľko ti odkazuje on.
-
bolek
Guru
A prečo sa ich potom nespýtaš, čo si myslia oni? Teda predpokladám, že si sa pýtal, čo ti povedali?
Lebo sa nudi. Hovorim, ze si radsej najdi babu.bolek napísal:A prečo sa ich potom nespýtaš, čo si myslia oni? Teda predpokladám, že si sa pýtal, čo ti povedali?
-
qwerty-xyz
bolek napísal:A prečo sa ich potom nespýtaš, čo si myslia oni? Teda predpokladám, že si sa pýtal, čo ti povedali?
-
Stoporko
VIP
qwerty - teraz niečo konštruktívne k tvojmu problému (niektoré príspevky v tomto vlákne sú fakt perly): skús zabrúsiť do rôznych outdoorshopov a pohľadať kvalitné termoprádlo. Za seba odporúčam Moiru a sú dobré ohlasy na Merino (ani po dlhom nepraní nesmrdí, rekord je vraj okolo 40dní - môj adept na budúcu sezónu
) a prádlo s prímesou vlákna coolmax. Natiahni na seba poriadne letné termotričko, ktoré bleskovo odvádza pot a nemáš problém s mokrými gaťami - sám nemám rád príliš teplé počasie (som jarnomilný živočích) a keď je fest zle, nasadím tenučkú moiru a je vystarané. Na to termotričko by si už v tvojom prípade nemal dávať ďalšiu vrstvu, aby sa pot mohol čo najrýchlejšie vyparovať.
Neviem kde študuješ, no v Ba má Moira predajňu blízko polusu, cca 100m smerom do centra, Merino a iné bežné značky ako Craft... zoženieš napr. v Hudym alebo ak si fest solventný, navštív Mamut.
Tiež je dobrý nápad pravidelná hygiena a časté pitie - v letných mesiacoch nosím všade camelbak s čistou vodou a každú chvíľu si z neho trochu cucnem. Nie je na škodu dať si na hlavu šatku, čiapku, klobúk... trochu sa pred slnkom chrániť.
Ak tvoj problém nebudú zvládať ani moderné materiály, šup za doktorom ako ti už niektorí radili.
p.s. v prípade núzde najvyššej, keď ti bude extrémne teplo, totálne bezvetrie, na oblohe ani mráčika a z teba bude liať pot prúdom, dá sa v zdravotníckych potrebách kúpiť jednak chladivý sprej (použiteľný v domácom prostredí - treba aplikovať skrz nejakú látku a zo vzdialenosti cca 30cm) alebo jednorazové chladiace sáčky - aktivuješ, priložíš na brucho/krk a trochu zchladíš telesnú teplotu. Tak isto nie je na zahodenie kúpiť si na trhovisku malý ventilátorček na dve tužkové baterky - pred pár rokmi to bol veľký hit. Mne osobne pomohol.
Neviem kde študuješ, no v Ba má Moira predajňu blízko polusu, cca 100m smerom do centra, Merino a iné bežné značky ako Craft... zoženieš napr. v Hudym alebo ak si fest solventný, navštív Mamut.
Tiež je dobrý nápad pravidelná hygiena a časté pitie - v letných mesiacoch nosím všade camelbak s čistou vodou a každú chvíľu si z neho trochu cucnem. Nie je na škodu dať si na hlavu šatku, čiapku, klobúk... trochu sa pred slnkom chrániť.
Ak tvoj problém nebudú zvládať ani moderné materiály, šup za doktorom ako ti už niektorí radili.
p.s. v prípade núzde najvyššej, keď ti bude extrémne teplo, totálne bezvetrie, na oblohe ani mráčika a z teba bude liať pot prúdom, dá sa v zdravotníckych potrebách kúpiť jednak chladivý sprej (použiteľný v domácom prostredí - treba aplikovať skrz nejakú látku a zo vzdialenosti cca 30cm) alebo jednorazové chladiace sáčky - aktivuješ, priložíš na brucho/krk a trochu zchladíš telesnú teplotu. Tak isto nie je na zahodenie kúpiť si na trhovisku malý ventilátorček na dve tužkové baterky - pred pár rokmi to bol veľký hit. Mne osobne pomohol.
-
qwerty-xyz
termopladlo mam, kokos akej znacky to netusim, dokonca aj boxerky, aaaaale tie mam vyslovene v rupsaku ked chodim na bicykel v noci (co mi tu aj tak nikto neveri) proste to mam na sebe, ano je pravda na tieto veci to je bohove, ale tak na bezne nosenie to nejako moc dobre nevyzera, skusim niekedy pozriet to tvoje, musim si to kdesi zapisat lebo nato zabudnem. --- solventny moc nesom, a znacku mamut nemusim, priserne drahe kusky oblecenia....Stoporko napísal:qwerty - teraz niečo konštruktívne k tvojmu problému (niektoré príspevky v tomto vlákne sú fakt perly): skús zabrúsiť do rôznych outdoorshopov a pohľadať kvalitné termoprádlo. Za seba odporúčam Moiru a sú dobré ohlasy na Merino (ani po dlhom nepraní nesmrdí, rekord je vraj okolo 40dní - môj adept na budúcu sezónu) a prádlo s prímesou vlákna coolmax. Natiahni na seba poriadne letné termotričko, ktoré bleskovo odvádza pot a nemáš problém s mokrými gaťami - sám nemám rád príliš teplé počasie (som jarnomilný živočích) a keď je fest zle, nasadím tenučkú moiru a je vystarané. Na to termotričko by si už v tvojom prípade nemal dávať ďalšiu vrstvu, aby sa pot mohol čo najrýchlejšie vyparovať.
-- pravidelnu hygienu mam, teraz posledne dni sprcha v ladovej vode, v teplej by ma asi eblo, a pijem furt.
-
Stoporko
VIP
Na leto mám predchodcu tohto trička: http://www.moira.cz/p1067-triko.html najlepšie bude, keď sa priamo v predajni opýtaš na model s najväčším odvodom vlhkosti od tela a vyskúšaš si správnu veľkosť - termotričko má byť obtiahnuté, má byť druhou kožou - pokiaľ na tebe bude plandať ako bežné tričká, tak nemá ako plniť svoju funkciu.
-
qwerty-xyz
Stoporko napísal:Na leto mám predchodcu tohto trička: http://www.moira.cz/p1067-triko.html najlepšie bude, keď sa priamo v predajni opýtaš na model s najväčším odvodom vlhkosti od tela a vyskúšaš si správnu veľkosť - termotričko má byť obtiahnuté, má byť druhou kožou - pokiaľ na tebe bude plandať ako bežné tričká, tak nemá ako plniť svoju funkciu.
edit//: jop, uz si pozeram celu tu stranku, zaujimave veci a za celkom priatelnu cenu . . .
-
Stoporko
VIP
ohľadom širšieho brucha - ja mám zas motiváciu, že ak so sebou niečo nezačnem robiť, nezmestím sa do maskáčov
pokiaľ máš niekedy cestu do Ba alebo mesta, kde má Moira predajňu, určite si choď to oblečenie osobne vyskúšať - tak najlepšie zistíš, ktorá veľkosť ti sadne najlepšie. Guľatejšie brucho sa dá v počiatočných štádiách kamuflovať tým, že budeš nosiť tričko zakasané do nohavíc a stiahnuté opaskom (nie príliš).
pokiaľ máš niekedy cestu do Ba alebo mesta, kde má Moira predajňu, určite si choď to oblečenie osobne vyskúšať - tak najlepšie zistíš, ktorá veľkosť ti sadne najlepšie. Guľatejšie brucho sa dá v počiatočných štádiách kamuflovať tým, že budeš nosiť tričko zakasané do nohavíc a stiahnuté opaskom (nie príliš).