Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: Potenie chrbta, nasledok aaa riesenie

Príspevok od používateľa Gothar »

bolek: no lenze to aby isiel do mesta s 2-3 trickami v batohu :)
Ja vidim skor riesenie v nejakom tielku, aj ked neviem ako dlho to vydrzi.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

bolek napísal:Vychádzala som z úvahy, že možno by tie neprepotené tričká stíhali absorbovať pot a nestekal by, lebo asi má to tričko mokré úplne a už nemá čo nasať.
:psssst: s jancukom co piseme furt, sme dospeli k zaveru ci to nemoze byt aj z uzivania GTI tabliet od aminostaru, .... co budem klamat, no nezozerem len dve, ale viac, . . . :oops: Ale tak kus mi to nesedi, lebo nerobim neviem ako fyzicky narocnu aktivitu,(cesta peso na obed nie je taka narocna .....) aaa ani ich nejem ked necvicim, a zjem ich len vtedy ked viem ze to tam zase ideme prehnat aj casovo aj silovo. . . .
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Pozerala som, čo to obsahuje a všetko to stimuluje metabolizmus, ale tiež sa mi nezdá, že by to malo až také dôsledky. A pred tým ako si to začal užívať si sa ako potil? Ešte sa spýtam kamaráta, ktorý tiež posilňuje a užíva niečo podobné, či to môže byť, ak chceš. :)
GothaR: no veď práve, ja viem, že to znepríjemňuje život. To už rovno s uterákom môže ísť. :D Veď už len aké nepríjemné je, keď sa človek trochu na bruchu alebo v podpazuší.
qwerty-xyz

bolek napísal:Pozerala som, čo to obsahuje a všetko to stimuluje metabolizmus, ale tiež sa mi nezdá, že by to malo až také dôsledky. A pred tým ako si to začal užívať si sa ako potil? Ešte sa spýtam kamaráta, ktorý tiež posilňuje a užíva niečo podobné, či to môže byť, ak chceš. :)
GothaR: no veď práve, ja viem, že to znepríjemňuje život. To už rovno s uterákom môže ísť. :D Veď už len aké nepríjemné je, keď sa človek trochu na bruchu alebo v podpazuší.
:) nooo po minule roky som sa nejako nepotil az tak ved som normalne behaval vonku, pohoda vsetko..... 8) Ale zeby to bolo tym? to sa mi nejako nezdaaa ....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

A koľko to užívaš? Žeby si to vysadil pokusne na dva týždne a uvidel, ako to je.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Sakra, to som si myslel, že v potení som majster. :D Ja by som odporúčil nosiť skôr voľnejšie tričká, v ktorých sa tak nespotíš. A nohavice takej farby, aby to nebolo moc vidno. Alebo si primontuj na chrbát špongiu :smt047
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Qwerty-xyz tvojich tem som tu za tie roky videl uz tolko ze az ( samovrazda a ine ) , je pravda , ze tu v poslednej dobe moc neprispievam....ale toto?!

Akoze chlapce ty si trochu moc....tak sa potis viac ako ostatny ale musis z toho robit vedu>?!
A myslis ze to patri sem na forum aby sa tu ludia bavili o tom ako sa potis?

Chod k doktorovy nech ta vysetri. ( mam na mysli normal vysetrenie ;) )
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

presne tak - tielko to vyriesi
qwerty-xyz

Silmer napísal:Qwerty-xyz tvojich tem som tu za tie roky videl uz tolko ze az ( samovrazda a ine ) , je pravda , ze tu v poslednej dobe moc neprispievam....ale toto?!

Akoze chlapce ty si trochu moc....tak sa potis viac ako ostatny ale musis z toho robit vedu>?!
A myslis ze to patri sem na forum aby sa tu ludia bavili o tom ako sa potis?

Chod k doktorovy nech ta vysetri. ( mam na mysli normal vysetrenie ;) )
:arrow: ja z toho vedu nerobim, ja som cchel vediet ci sa niekto nepoti podobne a co s tym robi nic ineho, ... k doktorke si pojdem ked budem doma, aj to uz mam istu predstavu o tom ako to tam dopadne. :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ja sa potim tiez vela, ale hlavne pri aktivite, na zapasoch, treningoch (florbal, hokejbal) pripadne na bicykli...ale ak aj mi steka vsetok pot na nohavice tak mam mokry zadok cely ale aj predok cely konstantne a nevyzera to takto divne..tvoja chrbtica ma asi taky tvar odvodnovacieho kanala tak to vsetko tecie stredom :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Z toho GTI to asi nemáš. Kamarát ti odporúča niečo si naštudovať prd tým, ako to začneš do seba pchať. :wink: Ale neobsahuje to termogenín, ktorý by mohol mať dopad na väčšie potenie, účinky tohto by mali odznieť tak do 8 hodín, neprekračuj dávkovanie viac ako dvojnásobne a neužívaj to dlhšie ako 6 týždňov v kuse a daj si pri tom pozor na užívanie kofeínu v iných prostriedkoch. A ak máš nejaký tuk navyše, máš schudnúť, toľko ti odkazuje on.
qwerty-xyz

bolek napísal:Z toho GTI to asi nemáš. Kamarát ti odporúča niečo si naštudovať prd tým, ako to začneš do seba pchať. :wink: Ale neobsahuje to termogenín, ktorý by mohol mať dopad na väčšie potenie, účinky tohto by mali odznieť tak do 8 hodín, neprekračuj dávkovanie viac ako dvojnásobne a neužívaj to dlhšie ako 6 týždňov v kuse a daj si pri tom pozor na užívanie kofeínu v iných prostriedkoch. A ak máš nejaký tuk navyše, máš schudnúť, toľko ti odkazuje on.
:D jop to by som vedel aj bez neho, .... ale dikes za radu. (aaaa ja si veci ohladne tychto veci nestudujem, naco? idem za doktorkou, polozim pikslu pred nu, a spytam sa, na rovinu. doktorky co ma ma od narodenia.... :-) plus vlastneho otca, a uja, obaja lekari, mozem, ta zerem . . . ) :D :D :D :D ale tak aspon sme prisli nato ze od toho to nie je ....
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

A prečo sa ich potom nespýtaš, čo si myslia oni? Teda predpokladám, že si sa pýtal, čo ti povedali?
LA
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa LA »

bolek napísal:A prečo sa ich potom nespýtaš, čo si myslia oni? Teda predpokladám, že si sa pýtal, čo ti povedali?
Lebo sa nudi. Hovorim, ze si radsej najdi babu.
qwerty-xyz

bolek napísal:A prečo sa ich potom nespýtaš, čo si myslia oni? Teda predpokladám, že si sa pýtal, čo ti povedali?
:D nebol som este doma, ... ja viem, telefony existuju. ale s otcom si toho vela co povedat nemam, a dopadlo by to typu, to len pre teto mi volas? a eb s telefonom. Takze tak, to sa poriesi ked budem doma, keby to nahodou nechcelo prestat samo od seba. . . .
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

qwerty - teraz niečo konštruktívne k tvojmu problému (niektoré príspevky v tomto vlákne sú fakt perly): skús zabrúsiť do rôznych outdoorshopov a pohľadať kvalitné termoprádlo. Za seba odporúčam Moiru a sú dobré ohlasy na Merino (ani po dlhom nepraní nesmrdí, rekord je vraj okolo 40dní - môj adept na budúcu sezónu :D ) a prádlo s prímesou vlákna coolmax. Natiahni na seba poriadne letné termotričko, ktoré bleskovo odvádza pot a nemáš problém s mokrými gaťami - sám nemám rád príliš teplé počasie (som jarnomilný živočích) a keď je fest zle, nasadím tenučkú moiru a je vystarané. Na to termotričko by si už v tvojom prípade nemal dávať ďalšiu vrstvu, aby sa pot mohol čo najrýchlejšie vyparovať.

Neviem kde študuješ, no v Ba má Moira predajňu blízko polusu, cca 100m smerom do centra, Merino a iné bežné značky ako Craft... zoženieš napr. v Hudym alebo ak si fest solventný, navštív Mamut.

Tiež je dobrý nápad pravidelná hygiena a časté pitie - v letných mesiacoch nosím všade camelbak s čistou vodou a každú chvíľu si z neho trochu cucnem. Nie je na škodu dať si na hlavu šatku, čiapku, klobúk... trochu sa pred slnkom chrániť.

Ak tvoj problém nebudú zvládať ani moderné materiály, šup za doktorom ako ti už niektorí radili.

p.s. v prípade núzde najvyššej, keď ti bude extrémne teplo, totálne bezvetrie, na oblohe ani mráčika a z teba bude liať pot prúdom, dá sa v zdravotníckych potrebách kúpiť jednak chladivý sprej (použiteľný v domácom prostredí - treba aplikovať skrz nejakú látku a zo vzdialenosti cca 30cm) alebo jednorazové chladiace sáčky - aktivuješ, priložíš na brucho/krk a trochu zchladíš telesnú teplotu. Tak isto nie je na zahodenie kúpiť si na trhovisku malý ventilátorček na dve tužkové baterky - pred pár rokmi to bol veľký hit. Mne osobne pomohol.
qwerty-xyz

Stoporko napísal:qwerty - teraz niečo konštruktívne k tvojmu problému (niektoré príspevky v tomto vlákne sú fakt perly): skús zabrúsiť do rôznych outdoorshopov a pohľadať kvalitné termoprádlo. Za seba odporúčam Moiru a sú dobré ohlasy na Merino (ani po dlhom nepraní nesmrdí, rekord je vraj okolo 40dní - môj adept na budúcu sezónu :D ) a prádlo s prímesou vlákna coolmax. Natiahni na seba poriadne letné termotričko, ktoré bleskovo odvádza pot a nemáš problém s mokrými gaťami - sám nemám rád príliš teplé počasie (som jarnomilný živočích) a keď je fest zle, nasadím tenučkú moiru a je vystarané. Na to termotričko by si už v tvojom prípade nemal dávať ďalšiu vrstvu, aby sa pot mohol čo najrýchlejšie vyparovať.

Neviem kde študuješ, no v Ba má Moira predajňu blízko polusu, cca 100m smerom do centra, Merino a iné bežné značky ako Craft... zoženieš napr. v Hudym alebo ak si fest solventný, navštív Mamut.

Tiež je dobrý nápad pravidelná hygiena a časté pitie - v letných mesiacoch nosím všade camelbak s čistou vodou a každú chvíľu si z neho trochu cucnem. Nie je na škodu dať si na hlavu šatku, čiapku, klobúk... trochu sa pred slnkom chrániť.

Ak tvoj problém nebudú zvládať ani moderné materiály, šup za doktorom ako ti už niektorí radili.

p.s. v prípade núzde najvyššej, keď ti bude extrémne teplo, totálne bezvetrie, na oblohe ani mráčika a z teba bude liať pot prúdom, dá sa v zdravotníckych potrebách kúpiť jednak chladivý sprej (použiteľný v domácom prostredí - treba aplikovať skrz nejakú látku a zo vzdialenosti cca 30cm) alebo jednorazové chladiace sáčky - aktivuješ, priložíš na brucho/krk a trochu zchladíš telesnú teplotu. Tak isto nie je na zahodenie kúpiť si na trhovisku malý ventilátorček na dve tužkové baterky - pred pár rokmi to bol veľký hit. Mne osobne pomohol.
termopladlo mam, kokos akej znacky to netusim, dokonca aj boxerky, aaaaale tie mam vyslovene v rupsaku ked chodim na bicykel v noci (co mi tu aj tak nikto neveri) proste to mam na sebe, ano je pravda na tieto veci to je bohove, ale tak na bezne nosenie to nejako moc dobre nevyzera, skusim niekedy pozriet to tvoje, musim si to kdesi zapisat lebo nato zabudnem. --- solventny moc nesom, a znacku mamut nemusim, priserne drahe kusky oblecenia....
-- pravidelnu hygienu mam, teraz posledne dni sprcha v ladovej vode, v teplej by ma asi eblo, a pijem furt. :-D ja si vsak radsej dam nejaky ladovy caj priamo z chladnicky v nejakom obchode. :wink: aaale dikes za radu, tu znacku termopradla si zapisem.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Na leto mám predchodcu tohto trička: http://www.moira.cz/p1067-triko.html najlepšie bude, keď sa priamo v predajni opýtaš na model s najväčším odvodom vlhkosti od tela a vyskúšaš si správnu veľkosť - termotričko má byť obtiahnuté, má byť druhou kožou - pokiaľ na tebe bude plandať ako bežné tričká, tak nemá ako plniť svoju funkciu.
qwerty-xyz

Stoporko napísal:Na leto mám predchodcu tohto trička: http://www.moira.cz/p1067-triko.html najlepšie bude, keď sa priamo v predajni opýtaš na model s najväčším odvodom vlhkosti od tela a vyskúšaš si správnu veľkosť - termotričko má byť obtiahnuté, má byť druhou kožou - pokiaľ na tebe bude plandať ako bežné tričká, tak nemá ako plniť svoju funkciu.
:D jo ja viem ,ved ich nosim pod dress na bicykel, aaale tak ako to mierne napisat. vies, kedze som pribral trocha(tvarme sa ze trocha) do brucha a ked dam na seba obtiahnute triko, tak to bude moc zaujimavo vyzerat, preto prave nosim volnejsie tricka, kym si to brucho trocha nevymakam ... nech enmam pneumatiku. :smt033

edit//: jop, uz si pozeram celu tu stranku, zaujimave veci a za celkom priatelnu cenu . . . :) dik....
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ohľadom širšieho brucha - ja mám zas motiváciu, že ak so sebou niečo nezačnem robiť, nezmestím sa do maskáčov :D :oops:

pokiaľ máš niekedy cestu do Ba alebo mesta, kde má Moira predajňu, určite si choď to oblečenie osobne vyskúšať - tak najlepšie zistíš, ktorá veľkosť ti sadne najlepšie. Guľatejšie brucho sa dá v počiatočných štádiách kamuflovať tým, že budeš nosiť tričko zakasané do nohavíc a stiahnuté opaskom (nie príliš). :psssst:
Napísať odpoveď