Pozicanie auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Pozicanie auta

Príspevok od používateľa erik_tt »

Ahojte takze chystame sa s kamaratmi v lete na dovolenku do choorvatska a rozmyslali sme nad tym ze si poziciame nejaku carravelu alebo nejake podobne auto pre 9 ludi po dlhom hladani som zuzil vyber na tuto stranku http://www.escar.sk/autopozicovna/mikrobusy.html. Zaujima ma coho sa vyvarovat pri pozicani automobilu lebo nikdy som to nerobil a nechcem spravit nejaku hlupost vidim ze tam je obmedzenie km ale kedze pocitam ze pojdeme takych 700km tak to bude takych 50e na vyse auto chceme pozicat na 9dni .
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Pozicanie auta

Príspevok od používateľa Suffel »

ohladom toho naco si mas davat pozor ti neviem poradit lebo nikdy som nepozicaval auto.. ale ak ti mozem poradit vidim ze v ponuke maju 1.9D a 2.5D ak chces prejst natom tolko km tak sa tymto motorom urcite vyhni.. je sice pravda ze sa nekazia a su "neznicitelne" ale su strasne lenive a na dialnice to moc nieje.. taktiez urcite by som nebral Vito to su tiez hrozne auta (kazivostou asi najhorsie)... asi by som vyberal medzi VW a Sprinterom.. alebo potom uz nejake JTD alebo HDi ale ako vidim take nic v ponuke nemaju..
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Ideme s kamaratmi na silvestra na sev.zap. Slovenska a potreboval by som poziciat auto od 30.10 do 2.1. Ide mi o to, ze mame obmedzene financie a chceme najst nejaku lacnejsiu pozicovnu a auto co zvladne snehove kopce, lyziarske strediska...rozpocet by sa mal pohybovat okolo 70e. Je potom potreba aj nejaka zaloha za auto, alebo su aj ine varianty? Dakujem
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

u nas v meste je takato a maju tam dodavky s motormi ktore si spominal http://www.royalexpress.sk/?pb=3 .. tak si pozrite ci vam to nepadne do oka
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Rátaj s tým, že s najväčšou pravdepodobnosťou budú od Vás požadovať zálohu. Väčšina požičovní auto pristavuje s plnou nádržou a plnú treba aj vrátiť. Neviem čo také ešte potrebuješ vedieť... :)
Napísať odpoveď