Pozicanie auta
-
erik_tt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pozicanie auta
Ahojte takze chystame sa s kamaratmi v lete na dovolenku do choorvatska a rozmyslali sme nad tym ze si poziciame nejaku carravelu alebo nejake podobne auto pre 9 ludi po dlhom hladani som zuzil vyber na tuto stranku http://www.escar.sk/autopozicovna/mikrobusy.html. Zaujima ma coho sa vyvarovat pri pozicani automobilu lebo nikdy som to nerobil a nechcem spravit nejaku hlupost vidim ze tam je obmedzenie km ale kedze pocitam ze pojdeme takych 700km tak to bude takych 50e na vyse auto chceme pozicat na 9dni .
-
Suffel
Guru
Re: Pozicanie auta
ohladom toho naco si mas davat pozor ti neviem poradit lebo nikdy som nepozicaval auto.. ale ak ti mozem poradit vidim ze v ponuke maju 1.9D a 2.5D ak chces prejst natom tolko km tak sa tymto motorom urcite vyhni.. je sice pravda ze sa nekazia a su "neznicitelne" ale su strasne lenive a na dialnice to moc nieje.. taktiez urcite by som nebral Vito to su tiez hrozne auta (kazivostou asi najhorsie)... asi by som vyberal medzi VW a Sprinterom.. alebo potom uz nejake JTD alebo HDi ale ako vidim take nic v ponuke nemaju..
-
Yos
Professional
Ideme s kamaratmi na silvestra na sev.zap. Slovenska a potreboval by som poziciat auto od 30.10 do 2.1. Ide mi o to, ze mame obmedzene financie a chceme najst nejaku lacnejsiu pozicovnu a auto co zvladne snehove kopce, lyziarske strediska...rozpocet by sa mal pohybovat okolo 70e. Je potom potreba aj nejaka zaloha za auto, alebo su aj ine varianty? Dakujem
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
u nas v meste je takato a maju tam dodavky s motormi ktore si spominal http://www.royalexpress.sk/?pb=3 .. tak si pozrite ci vam to nepadne do oka
-
Kibo
Hardcore addict
Rátaj s tým, že s najväčšou pravdepodobnosťou budú od Vás požadovať zálohu. Väčšina požičovní auto pristavuje s plnou nádržou a plnú treba aj vrátiť. Neviem čo také ešte potrebuješ vedieť...