Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

Grond
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa Grond »

pacila sa mi reakcia na jednej stranke :)
Nech to vyhrá kto chce, aj tak sa nič nezmení. Všetko bude drahšie, platy a dôchodky sa zdvihnú minimálne, práce viacej nebude, dane sa zvýšia a štát sa zadĺži zase o dosť viacej, takže pite, plačte, či sa radujte- hovno je to platné...
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

No ale Fickovi to klesá nejak pomaly. :|
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...to je názor pesimistu...ak by som mal na všetky veci nazerať s takou nechuťou tak by som nemal daľeko od samovraždy...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Gothar - a nebolo by rozumnejsie reformovat v podstate zadarmo fungovanie statnych podnikov, miesto predaja velkych balikov akcii (vyrazne pod cenu) ? ... ja myslim ze ano - ked to funguje inde vo svete, tak preco nie u nas ? ... jaj no sice viem preco - nemohol by sa niekto napakovat par drobnymi za to ze niekomu dohodi megakseft :-) ...
Paul
Medium Star
Medium Star

To nie je nechuť ani pesimistické uvažovanie, len "pouhé" konštatovanie. :)
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

Grond: Tá reakcia bola z dolezite.sk, že? :) Len dúfam, že moc ludí sa k tomu takým štýlom nepostavilo

01:32: Smer+SNS vyhrávajú nad možnou pravicovou koalíciou(SaS, KDH, SDKÚ, MOST-MOST) o 2 kreslá. Dnes asi nezaspím :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...z Grondovej strany áno, z autorovej strany je to pesimizmus...v takej čistej konzistencii že ho nedokážem stráviť...je to tak pesimisticky napísané že mi hneď klesla nálada... :( ...buďme radi že my mladí sme dostali SaS tak vysoko, som veľmi rád že sme to dokázali a gratulujem všetkým, ktorí si našli čas a išli voliť... :aasmile1:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nordkapp_pb napísal:Gothar - a nebolo by rozumnejsie reformovat v podstate zadarmo fungovanie statnych podnikov, miesto predaja velkych balikov akcii (vyrazne pod cenu) ? ... ja myslim ze ano - ked to funguje inde vo svete, tak preco nie u nas ? ... jaj no sice viem preco - nemohol by sa niekto napakovat par drobnymi za to ze niekomu dohodi megakseft :-) ...
Ehm, sorry... ale... videl si ako tie statne a kvazistatne podniky fungovali...? :) Resp. ako funguje teraz to co statne ostalo?
Paul
Medium Star
Medium Star

Grim-Reaperka: Sorry, myslel som že reaguješ na môj príspevok. Každopádne ako volič pravice tiež pevne verím a dúfam že to SMERu ešte klesne. :smt006
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Bigbob: to je kvoli tomu, ze este nie su spocitane velke okrsky z velkych miest, kde Smer urcite nevyhra, fakt to este nema zmysel analyzovat :)
nord: ano, bolo by to lepsie, ale u nas si to zatial neviem predstavit, teraz je tam proste velmi vela ludi, ktori su zvyknuti na pracu za statne a tak k tomu aj pristupuju. V sucasnej situacii mi pripada lepsie prenechat to odbornikom, ktori maju zaujem a know how na budovanie zisku. Ja by som najradsej videl tieto podniky pod efektivnou spravou statu, ale neviem si to predstavit.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

dufam ze sa SMK vymeni s HZDS, nech je sranda.

TO vazne chcete Radicovu za premierku a ze miklos sa kvoli sulikovi zda ministerstva financi?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nie, my (ja) chceme Miklosa za premiera a az potom ostane ministerstvo financii Sulikovcom.
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

kotleba mohol viac ubrat sns, pripadne podobnym zberbam
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

SNS ma 5.23 zatial.. snad tie 3 desatiny este stratia..:)
Bigbob
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Bigbob »

GothaR napísal:Bigbob: to je kvoli tomu, ze este nie su spocitane velke okrsky z velkych miest,..
O tom že niesú všetky spočítanéí viem, neviem zaspať od očakávania výsledku ;) . Teraz čakám na výsledkyz Bratislavy a okolia, to by mohlo niečo zmeniť. Opozícia má velkú šancu vyhrať ale aj tak si myslím, že výsledok bude pomerne tesný.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Kybelvody napísal:kotleba mohol viac ubrat sns, pripadne podobnym zberbam
...súhlasím, mal zvoliť agresivnejšiu kampaň...veď on nemal jediný billboard...žiadne letáky...nič...keby mal takú kampaň ako SNS tak by sa tam dostal...kampaň SNS sa mi páčila, slogany mali trefné, ale to by na čele SNS nesmel byť národný ožran osočujúci maďarov...ĽSNS a SNS mali v podstate podobné programy, SNS...teda aspoň jej ožratý predseda nesympatizuje s maďarmi, cigánmi a homosexuálmi...nesmypatizuje je možno slabé slovo ale ja nemienim klesať na jeho úroveň...ĽSNS je proti cigánom...teda aspoň takto to vidím ja, politiku som doteraz veľmi nesledoval...tak vychádzam z toho čo som videl v TV...lenže Slota mal 4 roky na riešenie problematiky...okrem toho že vyrábal škandály a prilieval do maďarsko-slovenských vzťahov nenávisť nespravil nič. Nahrabané má, tak nech ide do riti. No tak by som pre zmenu dal teraz priestor niekomu inému...na maďarsko slovenské vzťahy po voľbách pozerám trocha inak, zdá sa mi že maďarská karta bola ako žolík a vyťahovala sa kade-tade...zdravá spolupráca nemôže byť na škodu...ale všetko by malo mať svoje hranice...ten Most bude zaujímavý...
zvonenie33 napísal:SNS ma 5.23 zatial.. snad tie 3 desatiny este stratia..:)
...trocha im to stúplo... :(

// a je to zase na 5,23%...toto je nervák...nech to už spočítajú... :|
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

GothaR napísal:Nie, my (ja) chceme Miklosa za premiera a az potom ostane ministerstvo financii Sulikovcom.
a preco by mal ist Sulik na ministra financii? :) vsak jeho odvodovy bonus sa tyka min. prace a soc. veci, cize podla mna si budu skor narokovat na tento post a ministerstvo financii nechaju miklosovi, alebo teda sdku. ale bol by som zvedavy ako sa to vyvynie s ministerstvom hospodarstva...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už sa to začína rysovať smerom k tomu, že Fico pôjde dole.

Grim-Reaperka - Ty si vážne myslíš, že ĽS-NS by s tými kuchármi, čašníkmi a stavbármi dokázali riešiť cigánsky problém ? Veď ten ich "program" mal dokopy 10 riadkov a boli to samé frázy. :roll:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

SMK vyzera momentalne strasne zaujimavo (3,3%). Viem ze je len polka hlasov ale aj tak. Ak by este SNS ubudlo tych 23 stotin tak by to bolo idealne.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...nejde o podmienku, ale o možnosť...ak sa im šanca nedá, nikdy nezistíme či by to dokázali...ale keď sa tak nad tým zamyslím tak možno máš pravdu...je vlastne oveľa pravdepodobnejšie že by to skončilo ako v prípade SNS...silácke reči bez činov...
Waldo napísal:Ak by este SNS ubudlo tych 23 stotin tak by to bolo idealne.
...jj...a idú dole...škoda že len o 3 stotinky...
Zamknuté