Nech to vyhrá kto chce, aj tak sa nič nezmení. Všetko bude drahšie, platy a dôchodky sa zdvihnú minimálne, práce viacej nebude, dane sa zvýšia a štát sa zadĺži zase o dosť viacej, takže pite, plačte, či sa radujte- hovno je to platné...
Voľby 2010
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Voľby 2010
pacila sa mi reakcia na jednej stranke
No ale Fickovi to klesá nejak pomaly. 
-
Grim
Darca
...to je názor pesimistu...ak by som mal na všetky veci nazerať s takou nechuťou tak by som nemal daľeko od samovraždy...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Gothar - a nebolo by rozumnejsie reformovat v podstate zadarmo fungovanie statnych podnikov, miesto predaja velkych balikov akcii (vyrazne pod cenu) ? ... ja myslim ze ano - ked to funguje inde vo svete, tak preco nie u nas ? ... jaj no sice viem preco - nemohol by sa niekto napakovat par drobnymi za to ze niekomu dohodi megakseft
...
To nie je nechuť ani pesimistické uvažovanie, len "pouhé" konštatovanie. 
Grond: Tá reakcia bola z dolezite.sk, že?
Len dúfam, že moc ludí sa k tomu takým štýlom nepostavilo
01:32: Smer+SNS vyhrávajú nad možnou pravicovou koalíciou(SaS, KDH, SDKÚ, MOST-MOST) o 2 kreslá. Dnes asi nezaspím
01:32: Smer+SNS vyhrávajú nad možnou pravicovou koalíciou(SaS, KDH, SDKÚ, MOST-MOST) o 2 kreslá. Dnes asi nezaspím
-
Grim
Darca
...z Grondovej strany áno, z autorovej strany je to pesimizmus...v takej čistej konzistencii že ho nedokážem stráviť...je to tak pesimisticky napísané že mi hneď klesla nálada...
...buďme radi že my mladí sme dostali SaS tak vysoko, som veľmi rád že sme to dokázali a gratulujem všetkým, ktorí si našli čas a išli voliť... 
-
Fabo
Hardcore addict
Ehm, sorry... ale... videl si ako tie statne a kvazistatne podniky fungovali...?nordkapp_pb napísal:Gothar - a nebolo by rozumnejsie reformovat v podstate zadarmo fungovanie statnych podnikov, miesto predaja velkych balikov akcii (vyrazne pod cenu) ? ... ja myslim ze ano - ked to funguje inde vo svete, tak preco nie u nas ? ... jaj no sice viem preco - nemohol by sa niekto napakovat par drobnymi za to ze niekomu dohodi megakseft...
Grim-Reaperka: Sorry, myslel som že reaguješ na môj príspevok. Každopádne ako volič pravice tiež pevne verím a dúfam že to SMERu ešte klesne. 
Bigbob: to je kvoli tomu, ze este nie su spocitane velke okrsky z velkych miest, kde Smer urcite nevyhra, fakt to este nema zmysel analyzovat 
nord: ano, bolo by to lepsie, ale u nas si to zatial neviem predstavit, teraz je tam proste velmi vela ludi, ktori su zvyknuti na pracu za statne a tak k tomu aj pristupuju. V sucasnej situacii mi pripada lepsie prenechat to odbornikom, ktori maju zaujem a know how na budovanie zisku. Ja by som najradsej videl tieto podniky pod efektivnou spravou statu, ale neviem si to predstavit.
nord: ano, bolo by to lepsie, ale u nas si to zatial neviem predstavit, teraz je tam proste velmi vela ludi, ktori su zvyknuti na pracu za statne a tak k tomu aj pristupuju. V sucasnej situacii mi pripada lepsie prenechat to odbornikom, ktori maju zaujem a know how na budovanie zisku. Ja by som najradsej videl tieto podniky pod efektivnou spravou statu, ale neviem si to predstavit.
-
Hossa1881
Medium Professional
dufam ze sa SMK vymeni s HZDS, nech je sranda.
TO vazne chcete Radicovu za premierku a ze miklos sa kvoli sulikovi zda ministerstva financi?
TO vazne chcete Radicovu za premierku a ze miklos sa kvoli sulikovi zda ministerstva financi?
Nie, my (ja) chceme Miklosa za premiera a az potom ostane ministerstvo financii Sulikovcom.
kotleba mohol viac ubrat sns, pripadne podobnym zberbam
-
zvonenie33
Light Professional
SNS ma 5.23 zatial.. snad tie 3 desatiny este stratia..
O tom že niesú všetky spočítanéí viem, neviem zaspať od očakávania výsledkuGothaR napísal:Bigbob: to je kvoli tomu, ze este nie su spocitane velke okrsky z velkych miest,..
-
Grim
Darca
...súhlasím, mal zvoliť agresivnejšiu kampaň...veď on nemal jediný billboard...žiadne letáky...nič...keby mal takú kampaň ako SNS tak by sa tam dostal...kampaň SNS sa mi páčila, slogany mali trefné, ale to by na čele SNS nesmel byť národný ožran osočujúci maďarov...ĽSNS a SNS mali v podstate podobné programy, SNS...teda aspoň jej ožratý predseda nesympatizuje s maďarmi, cigánmi a homosexuálmi...nesmypatizuje je možno slabé slovo ale ja nemienim klesať na jeho úroveň...ĽSNS je proti cigánom...teda aspoň takto to vidím ja, politiku som doteraz veľmi nesledoval...tak vychádzam z toho čo som videl v TV...lenže Slota mal 4 roky na riešenie problematiky...okrem toho že vyrábal škandály a prilieval do maďarsko-slovenských vzťahov nenávisť nespravil nič. Nahrabané má, tak nech ide do riti. No tak by som pre zmenu dal teraz priestor niekomu inému...na maďarsko slovenské vzťahy po voľbách pozerám trocha inak, zdá sa mi že maďarská karta bola ako žolík a vyťahovala sa kade-tade...zdravá spolupráca nemôže byť na škodu...ale všetko by malo mať svoje hranice...ten Most bude zaujímavý...Kybelvody napísal:kotleba mohol viac ubrat sns, pripadne podobnym zberbam
...trocha im to stúplo...zvonenie33 napísal:SNS ma 5.23 zatial.. snad tie 3 desatiny este stratia..
// a je to zase na 5,23%...toto je nervák...nech to už spočítajú...
a preco by mal ist Sulik na ministra financii?GothaR napísal:Nie, my (ja) chceme Miklosa za premiera a az potom ostane ministerstvo financii Sulikovcom.
Už sa to začína rysovať smerom k tomu, že Fico pôjde dole.
Grim-Reaperka - Ty si vážne myslíš, že ĽS-NS by s tými kuchármi, čašníkmi a stavbármi dokázali riešiť cigánsky problém ? Veď ten ich "program" mal dokopy 10 riadkov a boli to samé frázy.
Grim-Reaperka - Ty si vážne myslíš, že ĽS-NS by s tými kuchármi, čašníkmi a stavbármi dokázali riešiť cigánsky problém ? Veď ten ich "program" mal dokopy 10 riadkov a boli to samé frázy.
SMK vyzera momentalne strasne zaujimavo (3,3%). Viem ze je len polka hlasov ale aj tak. Ak by este SNS ubudlo tych 23 stotin tak by to bolo idealne.
-
Grim
Darca
...nejde o podmienku, ale o možnosť...ak sa im šanca nedá, nikdy nezistíme či by to dokázali...ale keď sa tak nad tým zamyslím tak možno máš pravdu...je vlastne oveľa pravdepodobnejšie že by to skončilo ako v prípade SNS...silácke reči bez činov...
...jj...a idú dole...škoda že len o 3 stotinky...Waldo napísal:Ak by este SNS ubudlo tych 23 stotin tak by to bolo idealne.