Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
Lebo Obama v predvolebnej kampani sľuboval, že ich stiahnu z Iraku, tak ich musia niekam napchať.
ale z iraku ich nemieni stiahnut.
a to tak kazdy vkladal velke nadeje do obamu a pritom pokracuje to co bush zacal
Nie...
Ako sa maju branit proti okupacii a plieneny americanov... Nikdo ich nepocuva a media maju v pi, pokial neurobia boom.
Maju vlastny system a netreba im kenov a barbie.
Ako sa maju branit proti okupacii a plieneny americanov... Nikdo ich nepocuva a media maju v pi, pokial neurobia boom.
Maju vlastny system a netreba im kenov a barbie.
Nie,
Definuj slovo 'terorizmus'? Ak sa nemylim aj EU ma problemy s jednoznacnou definiciou. Bojovat proti 'nevies comu' je na hlavu. Mali by ste si pozriet dokument "The Power Of Nightmares".
neviem ci sa tu moze linkovat... takze sorry ak je to proti pravidlam
Definuj slovo 'terorizmus'? Ak sa nemylim aj EU ma problemy s jednoznacnou definiciou. Bojovat proti 'nevies comu' je na hlavu. Mali by ste si pozriet dokument "The Power Of Nightmares".
Kód: Vybrať všetko
http://ipb.quicksilverscreen.com/index.php?showtopic=4602Re: Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
No Obama ich mieni stiahnuť ale vydal vyhlásenie že možno za 16 mesiacov.To ho k ničomu neviaže a tie predvolebné sľuby boli tak populistické a klamlivé len aby ľudia v ňom videli záchrancu.A musím sa prisnať že bez viac informácií som tomu aj ja podľahol.No našiel som si zopár zdrojov a je vidno že je ešte horší ako Bush.Tá jeho vláda je vláda pre Wall Street a podobných ...
kto viem co-to o Sovietsko-afganskej vojne, nemoze si nemysliet, ze to nalezisko bolo objavene len teraz... cakali na vhodnu zamienku, a ked opomenieme konspiracie, al-kajdaci vychovani talibanom im ju dali...
-
KaptMichal
King
"Terorizmus" ako si ho mnohí predstavujú je, keď voláky arab v Iraku položí mínu na cestu kde neskôr ide americká armáda ale to nieje terorizmus.To by potom aj vojaci počas SNP boli teroristi, tí ľudia sa len nemôžu brániť otvorenou vojnou.
Som ale proti pokladnaniu bômb v metre v Londýne a pod ortodoxnými skupinami a pomätencami...
Som ale proti pokladnaniu bômb v metre v Londýne a pod ortodoxnými skupinami a pomätencami...
presne, teroristami sa stanú až ked tie bomby pokladajú na území iného štátu. Ak ich dávajú pod autá cudzej armády vo svojej krajine, sú to partizáni.
Útoky v rámci blízkeho východu na okupačnú armádu sú guerillová vojna. O tom netreba diskutovať. Každodenne tam umierajú američania, viac ako na začiatku. Len sa už o tom nepíše.
-
Qerten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Americania su teroristi, teda Bush a Obama a nie nevinni ludia
Nebyť Busha a Obamu, isto by ešte Saddam Husajna pekne hryzkal Kusaj a v Taliban by obrábal spokojne makové polia.Qerten napísal:Americania su teroristi, teda Bush a Obama a nie nevinni ludia
-
Qerten
Medium Star
vies ako som to myslel, idu tam kde je ropa
HH prečo potom nejdú bojovať za slobodu do Somálska? Ale podobných Afrických krajín... Je jedno kto tam bol pri moci...slay napísal:
Nebyť Busha a Obamu, isto by ešte Saddam Husajna pekne hryzkal Kusaj a v Taliban by obrábal spokojne makové polia.
Ktorý smajlík sa používa pri irónii?skuki napísal: HH prečo potom nejdú bojovať za slobodu do Somálska? Ale podobných Afrických krajín... Je jedno kto tam bol pri moci...
nemusíte zrovna citovať predchádzajúci post 
-
MakeFake
Spammer
Moslimsky terorizmus je uz v Europe. Kto nezil ako ja v Zapadnej Europe nepochopi. Treba bojovat jednak proti moslimskemu terorizmu a proti islamu. Pretoze islam=fasizmus.
Preco USA podporovali Hussaina pocas 6 rocnej vojny a dokonca mu dodali chemicke zbrane,ktorymi ostreloval Iran a potom nechal vyvrazdit Kurdov?Alebo preco po invazii usa do Afganistanu niekolkonasobne stupol export drogy do sveta?Tebe z tej ameriky kape na karbid.slay napísal:
Nebyť Busha a Obamu, isto by ešte Saddam Husajna pekne hryzkal Kusaj a v Taliban by obrábal spokojne makové polia.