inak preco H3 ? tragickejsie auto sa k nam z ameriky za poslednych 10 rokov snad ani nedostalo
Chcem kúpiť auto
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
podla toho ako a kde jazdis ... 16-20litrov v meste nebude najmensi problem a ak jazdis aj nieco ustalenou rychlostou na dlhsie trasy tak by si sa mohol dostat na tych 11-12 litrov odhadom ? ? ... s priemerkou 15 by som osobne pocital ... sice to neni ziadny obrovsky motor, ale je to tazka krava a ma to praveku prevodovku
...
inak preco H3 ? tragickejsie auto sa k nam z ameriky za poslednych 10 rokov snad ani nedostalo
((no vlastne PT Cruiser a HHR
)) ...
-
Adulko1
Light Professional
Hummer je pekny, ale ta spotreba je nehorazna, ale ked si to mozes dovolit, tak potom nie je co riesit 
Zdravim chcel by som sa spytat ci sa oplati kupit toto auto.Byvam v meste
Peugeot 206 1.4
r.v.: 1999, , 55kW (75PS), P, M5, Benzín, 5 dv., 165000 km,
Garážované, Ako nové kúpené v SR
Vozidlo po výmene spojky,rozvodov, oleja, všetkých filtrov.Auto je v dobrom stave, sezóne prezutie, zachovalý interier.
Cena: 2.400,00 €
Dik
Peugeot 206 1.4
r.v.: 1999, , 55kW (75PS), P, M5, Benzín, 5 dv., 165000 km,
Garážované, Ako nové kúpené v SR
Vozidlo po výmene spojky,rozvodov, oleja, všetkých filtrov.Auto je v dobrom stave, sezóne prezutie, zachovalý interier.
Cena: 2.400,00 €
Dik
Trussardi - ak ameriku tak urcite V8, aspon podla mna 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hlavne ked hummer tak jedine H1 ... ostatne su nehorazne mrdky 
majo - nie neoplati, je to pezot
... to uz snad radsej fabiu 1,4 
majo - nie neoplati, je to pezot
-
RATZINGER666
Darca
tu 206 urcite nie, toboz nie za tie prachy... 165kkm a ako nove? znamy ma 206 s 90kkm a ten interier je horsi ako vo w124 s 500kkm...
majo, no tiež by som porozmýšľal nad niečím iným. Mama sa viezla asi v 2 roky starej 206 - ke a skonštatovala, že jej to pripomínalo 120 - cinu - proste interiér na ňu pôsobil dosť lacno a hovorila, že dvere tam búchali ako originál na 120 - cine
Radšej skús pozrieť nejakú Fabiu alebo japonské značky (tie ale budú asi drahšie)
Radšej skús pozrieť nejakú Fabiu alebo japonské značky (tie ale budú asi drahšie)
-
cokill
Light Star
Bratranec chce kupit auto... a mam mu poradit.. dal mi tieto kriteria: cena do 6000€ v zahranici na slovensku do 6.500€ najazdene podla znacky u bmw aj do 200-tisic , pocet dveri 5, diesel, vybava musi byt!, r.v. opat zalezi od znacky u bmw aj od 2001, ine modely 2005.
Vedeli by ste nieco poradit???
Vedeli by ste nieco poradit???
-
RATZINGER666
Darca
cokill: a zameranie auta ti spominal? sportovejsie? pohodlnejsie? ... dalej rocny najazd, preferovana karoseria? nema nejakych favoritov? 
-
Adulko1
Light Professional
cokill: skus popozerat v tejto cenovej hladine na autobazar eu, alebo autobazar.sk
Inak nechaj si poradit od Ratzingera, ja som mu velmi vdacny aj mne poradil a teraz mam nadhernu Toyotu RAV4!!!
Inak nechaj si poradit od Ratzingera, ja som mu velmi vdacny aj mne poradil a teraz mam nadhernu Toyotu RAV4!!!
-
Holubar
Darca
Tak mne sa to s tym Pro_Cee'd-om dost skomplikovalo.
Pribeh auta je taky, ze ho kupil jeden pan zo Sladkovicova v u predajcu na panonskej ceste v BA. Potom mu bolo odobrane lizingovkou, od nej ho vzal ten pan, od ktoreho som to kupil a mne ho strelil za 8800. Na aute som spravil cez 1000 km, zobral som ho na zapad, nech ho prihlasim.
Problem bol stratena servisna knizka - bol vystaveny duplikat v Michalovciach s tym, ze pre peciatky od dvoch povinnych prehliadok je treba pytat tam, kde boli robene - prva bola na Panonskej a druha na tuhovskej v BA.
Hned v prvom servise ma ale cakalo nemile prekvapenie, ze auto bolo 2x burane este povodnym majitelom - raz po smyku siel pravou stranou na zvodidlach a druhy krat to donho dal niekto v kolone zozadu. Cize tam bolo toho dost meneneho. Po prvej nehode bola oskreta cela prava strana, vnutri sa menil airbag na hornej liste a po druhej tam toho bolo na vymenu docela dost - oba narazniky, vpredu maska, hmlovka a z pod kapoty chladic klimy a motora, vzadu podlaha kufra. Jedine, co som si vsimol je, ze vzdau nedolieha dobre plast naraznika, ale myslel som, ze to suvisi s montazou parkovacich senzorov...ale asi nie.
Auto sice ide bezchybne, zaruka plati nadalej a vs ervise ma ubezpecili, ze sa nie je coho obavat, pretoze napravy ani motor vraj neutrpeli, no asi si viete predstavit ten pocit, ked clovek zisti nieco taketo 2 tyzdne po kupe. Samozrejme som volal hned chlapikovi, od ktoreho to mam. Nastastie je seriozny a dohodli sme sa tak, ze on si to skusi vysporiadat s lizingovkou, ktora to tiez v zmluve neuviedla a zavolame si v pondelok.
Auto som si za ten kratky cas oblubil a rad by som si ho nechaltakze nechcem aby prislo k anulovaniu zmluvy. Urcite vsak budem chciet nejake peniaze naspat, predajca na panonskej povedal, ze za take auto by viac ako 6 tisic urcite nedal, ale tak pochybujem, ze stiahnem tak nizko.
Co by ste robili vy?
Pribeh auta je taky, ze ho kupil jeden pan zo Sladkovicova v u predajcu na panonskej ceste v BA. Potom mu bolo odobrane lizingovkou, od nej ho vzal ten pan, od ktoreho som to kupil a mne ho strelil za 8800. Na aute som spravil cez 1000 km, zobral som ho na zapad, nech ho prihlasim.
Problem bol stratena servisna knizka - bol vystaveny duplikat v Michalovciach s tym, ze pre peciatky od dvoch povinnych prehliadok je treba pytat tam, kde boli robene - prva bola na Panonskej a druha na tuhovskej v BA.
Hned v prvom servise ma ale cakalo nemile prekvapenie, ze auto bolo 2x burane este povodnym majitelom - raz po smyku siel pravou stranou na zvodidlach a druhy krat to donho dal niekto v kolone zozadu. Cize tam bolo toho dost meneneho. Po prvej nehode bola oskreta cela prava strana, vnutri sa menil airbag na hornej liste a po druhej tam toho bolo na vymenu docela dost - oba narazniky, vpredu maska, hmlovka a z pod kapoty chladic klimy a motora, vzadu podlaha kufra. Jedine, co som si vsimol je, ze vzdau nedolieha dobre plast naraznika, ale myslel som, ze to suvisi s montazou parkovacich senzorov...ale asi nie.
Auto sice ide bezchybne, zaruka plati nadalej a vs ervise ma ubezpecili, ze sa nie je coho obavat, pretoze napravy ani motor vraj neutrpeli, no asi si viete predstavit ten pocit, ked clovek zisti nieco taketo 2 tyzdne po kupe. Samozrejme som volal hned chlapikovi, od ktoreho to mam. Nastastie je seriozny a dohodli sme sa tak, ze on si to skusi vysporiadat s lizingovkou, ktora to tiez v zmluve neuviedla a zavolame si v pondelok.
Auto som si za ten kratky cas oblubil a rad by som si ho nechaltakze nechcem aby prislo k anulovaniu zmluvy. Urcite vsak budem chciet nejake peniaze naspat, predajca na panonskej povedal, ze za take auto by viac ako 6 tisic urcite nedal, ale tak pochybujem, ze stiahnem tak nizko.
Co by ste robili vy?
No ked bolo opravovane v autorizaku tak by som sa toho nebal, je to len psychologicke, ale nejake peniaze by si mohol vytrieskat spat. Tiez to nebolo nic vazne, najhorsie su neprofesionalne opravy ked sa zvaraju dve auta, atd. Na tom tvojom iba menili poskodene diely.
Doma mame Fabiu, ta mala pred niekolkymi rokmi poskodeny cely bok, vsetko bolo normalne opravene a odvtedy ma nabehanych aspon 80 000 km pricom v dosledku tej nehody sa nic nepokazilo. Takze ja by som z neho len skusil dostat aspon tych 1500 €. Zaruka ti stale trva, cize podla mna mozes byt pokojny.
Doma mame Fabiu, ta mala pred niekolkymi rokmi poskodeny cely bok, vsetko bolo normalne opravene a odvtedy ma nabehanych aspon 80 000 km pricom v dosledku tej nehody sa nic nepokazilo. Takze ja by som z neho len skusil dostat aspon tych 1500 €. Zaruka ti stale trva, cize podla mna mozes byt pokojny.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
pokial ti zo servisneho zaznamu nevybehli menene nosniky, rovnacie ukony na karoserii a podobne, ale boli to len plechy a plasty, tak by som sa toho nebal ... kazdopadne sa skus dopatrat k fotodokumentacii tych nehod a uvidis kolko moc a ako to bolo buchnute 
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 17:15)
kazodpadne sa snaz aspon za neserioznost jednania nieco stiahnut
silno ale pochybujem o tom ze to stiahnes o 1000
... skor by som ratal s nejakou symbolikou
((aj ked to moc zalezi od predavajuceho - ak o tom vazne nevedel a je to nejaky fairovy clovek tak sa mozno bude dat
)) ...
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 17:15)
kazodpadne sa snaz aspon za neserioznost jednania nieco stiahnut
-
Holubar
Darca
No no vyzera byt v pohode chalan. Uz ked sme podpisovali zmluvu sme posedeli unho v pizzerii par hodin, dobre sme pokecali, potykali sme si a bola taka kamaratska atmosfera. Cize nemam nejak dovod mu neverit. On sa tiez citi byt oklamany, lebo ked kontaktoval povodneho majitela, ten mu nic nepovedal, lizingovka to vraj tiez zamlcala a najhorsie je, ze KIA nema prepojene vsetky servisy na Slovensku a aj keby mala, tak zaznamy o takychto opravach su ukladane len lokalne a teda v konkretnom servise, kde to robili, cize o jednej mi vedeli povedat na panonskej a o druhej na tuhovskej.
Ten chalan, co to od neho mam bol pytat duplikat servisnej knizky v Michalovciach a tam akurat overili VIN a dokonca aj servisnu prehliadku vedeli najst v systeme iba jednu, co bola robena na 30 tis. km, tu co bola na 15 tis. v systeme nemaju, pretoze k databaze pristupuju len tzv. Ackove servisy, co na panonskej nie je.
Kazdopadne pojdem do BA este raz a zapisem si vsetko co tam po tych nehodach robili, lebo dnes som bol dost vystresovany z toho a ani som poriadne nepocuval. Vdaka za prispevky.
Ten chalan, co to od neho mam bol pytat duplikat servisnej knizky v Michalovciach a tam akurat overili VIN a dokonca aj servisnu prehliadku vedeli najst v systeme iba jednu, co bola robena na 30 tis. km, tu co bola na 15 tis. v systeme nemaju, pretoze k databaze pristupuju len tzv. Ackove servisy, co na panonskej nie je.
Kazdopadne pojdem do BA este raz a zapisem si vsetko co tam po tych nehodach robili, lebo dnes som bol dost vystresovany z toho a ani som poriadne nepocuval. Vdaka za prispevky.
Zdravim. Co vravite na nieco ako tento golfik ? http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 16490.html . Rozmyslam v lete nad kupou auta tak max do 2600 evri. Rozmyslam teda nad golfom momentalne. Jazdim prevazne v meste a sem tam niekde dalej (pocet km na rok odhadnut neviem ale nieje to nejako extra vela co najazdim). Urcite by som chcel diesel (ide mi o spotrebu samozrejme - som student). Tych 66kw by som si predstavoval taku spodnu hranicu. Co vravite na ten golf alebo tak vseobecne na golfy ? Diki.
Nj nejde mi o tuning ale paci sa mi ta farba. Cierne sa mi pacia najviac a vobec nemusi mat ziadny "tunning" som hodil len priklad. Ale nemozem povedat zeby sa mi nepacil
.
-
Adulko1
Light Professional
Zaujimavy golfik, ale este by som skusil popozerat ... 
-
Suffel
Guru
a toto? : http://volkswagen-golf.autobazar.eu/19- ... 58261.html este to mas aj doma 
nema meneny airbag? tomass golfy su drahe na slovensku, ak silou mocou tak skor doviest, precitaj si ostatne temy o kupe auta pre studenta, rozoberalo sa to x-krat