5,5,5,1 = 5?!
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: 5,5,5,1 = 5?!
Čaute dneska som dostal poznámku že som svojvoľne opustil areál školy a napriek zákazu som si šiel kúpiť zmrzlinu. Potom keď mi učiteľka písala poznámku mi vravela že mi môže dať 2 zo správania ak to ešte raz spravím, alebo to môže dať aj teraz, ale sme sa dohodli.. Nie som problémový žiak nemám za celý rok ani jeden zápis v klasáku a toto je prvá poznámka.. Tak by som chcel vedieť, že či by mi mohla dať naozaj 2 zo správania.. a stalo sa to tak že som si šiel kúpiť zmrzlinu s chalanmi ale mňa nepustila pretože som niečo nespravil čo ony (lebo sa mi nechcelo)..
-
moosha
Darca
V podstate by aj mohla... ale asi by ju zjebalo za to pol skoly (vratane profesorskeho zboru) 
-
martinez13
Light Professional
aha no ďakujem za odpoveď.. už to musím vydržať dva týždne a potom konečne preč zo ZŠ 
-
Fabo
Hardcore addict
musi to schvalit nejaka ta komisia, ti by si tak akurat poklepali na celo...
no ja neviem ci moze, u nas na skole mozes cez prestavku odist kedy chces, dvere su odomknute, a az ked nebudes na hodine tak mas neospravedlnenu hodinu, ked mas 8 neospravedlnenych moze ti navrhnut 2 zo spravania. Takze u nas by nemohla, ale to je asi na kazdej skole inak.
ja som mal tiez na SPSE problemy s matikou. jednak mi velmi nesla, a jednak sa mi vobec nechcela ucit. vyriesil som to tak ze som sa ucil na pisomku, ktoru povazovala profka za dolezitejsiu (školska praca - pisali sa 2 za polrok) a hodnotila ju dvojnasobne. pisala sa vacsinou po dvoch prebratych celkoch a predchadzali jej pisomky po kazdom celku. tie pisomky som uplne ignoroval pretoze sa mi ich nikdy nedarilo napisat na viac ako polovicu (co je na priemyslovke aj tak za 5). tie pisomky nam profka robila tak zakerne, ze nam dala dva priklady klasicke a dva, ktore boli naročnejsie. ja som s tou druhou polovicou skoro nikdy nepohol, preto som to kašlal. so skolskymi pracami to bolo opacne, tam uz davala len prehladove priklady z kazdeho celku, cize tam boli len zakladne priklady, ktore som lahko zmakol. stale sa mi ju podarilo napisat za 1, a kedze to potom zdvojnasobila tak som mal hned jednotky dve. moje znamky potom vyzerali asi takto: 5,5,1,1,5,5,1,1
ciže som bol čisty trojkár
ona nikdy nepochopila, ze ako mozem tu skolsku napisat na 1, ked z ostatnych mam same 5. podozrievala ma z opisovania, ale nikdy mi to nedokazala (plati prezumpcia neviny
). proste z toho vyplyva poucenie, ze na skolu netreba kaslat uplne, ale len z polovice. čize sa treba ucit aspon na kazdu druhu pisomku, a prepadnutie nikdy nehrozi 
ciže som bol čisty trojkár