MP3 player do 60€
MP3 player do 60€
Ahojte, ide leto a budem vela cestovat a rozhodol som sa kupit si mp3 player
Poziadavky:
kapacita min. 4GB
dobra kvalita zvuku
displej (staci monochromaticky, 3 riadky)
Zatial sa mi pozdavaju
SANDISK Sansa Clip+
Sony B153F
pocul som ze Sandisk ma lepsiu kvalitu zvuku, ale rad by som vedel ci to postrehnem na sluchadlach AKG K450 ?
popripade poradte nieco do sumy 60€
Poziadavky:
kapacita min. 4GB
dobra kvalita zvuku
displej (staci monochromaticky, 3 riadky)
Zatial sa mi pozdavaju
SANDISK Sansa Clip+
Sony B153F
pocul som ze Sandisk ma lepsiu kvalitu zvuku, ale rad by som vedel ci to postrehnem na sluchadlach AKG K450 ?
popripade poradte nieco do sumy 60€
-
Ryan Giggs
VIP
Re: MP3 player do 60€
Oba maju kvalitny zvuk. Chybu neurobiš ani jednym. Rozdiel počuť budeš v detailoch, a navyše oba maju odlišne podanie zvuku. Clip ho ma subjektivne o čosi lepši. Navyše ma slot na SD karty, takže ma prakticky neobmedzenu pamäť. Za tu cenu su oba špička, alternativa je Cowon E2 (nema displej), pripadne nejaky iRiver.
-
RobertHammer
Expert
Ja bych bral ten SANDISK Sansa Clip+ vypada cool a i tak cool funguje (podla toho co som pocul) 
mne asi pred 3 dnami dosla ta sansa clip+ a uplna spokojnost zatial......ak chces prehravac iba na hudbu tak do tej sumy je urcite medzi spickou a ako bolo spomenute nic nepokazis
Okay, berem ten Sandisk, hlavne kvoli tym kartam
//Aku najvacsiu kartu mi Sansa zoberie ?
//Aku najvacsiu kartu mi Sansa zoberie ?
nasiel som nieco taketo tak nwm ci je to fake alebo co 
-tak pozeram ze je to s nejakym adapterom ale aj tak sranda
//aha tak to som nevedel.....niektore mp3-ky mavali nejake obmedzenia ale tu v tom asi nebude prblem
-tak pozeram ze je to s nejakym adapterom ale aj tak sranda
//aha tak to som nevedel.....niektore mp3-ky mavali nejake obmedzenia ale tu v tom asi nebude prblem
- Prílohy
-
- 40gbclip-2.jpg (12.18 KiB) 764 zobrazení
to nie je adapterom od februara sa vyrabaju 32GB micro sd karty
-
Ryan Giggs
VIP
Keď to funguje cez adapter, nevidim žiadny problem, aby to nefungovalo aj priamo.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Len aby ten prehravac nebol lenivy pri zapinani. Neviem ako ma Sansa rieseny fw, ci nacitava skladby odznova alebo uchovava zoznamy, no celkom rad by som si pozrel ako dlho by nacitavala 32GB hudby pri prvom vlozeni karty 
zoznam skladieb sa uchovava kym ho znova nezmenis......ale je pravda ze pri 32gb karte by som asi zosedivel 
-
Ryan Giggs
VIP
To je jasne, že pri prvom vloženi karty to bude chviľu trvať, ale potom je to ok.
-
TUCERO_SVK
Star
Prečo Sandisk
Na Sony kvalitou zvuku nemá ani z 10km
Aj ja som raz vymýšľal kupovať všelijaké značky ako iRiver, Apacer, Sandisk atd ale odkedy som si kúpil sony ostatné nechcem. Proste nemajú šancu.
-
johny541
King
Pocul si ty vobec hrat Sandisk alebo iRiver s nejakymi lepsimi sluchadlami?
Mozno tie ich slabsie modely nemaju na sony a podobne kvalitou spracovania v danej kategorii, ale zvukovo sa urcite vyrovnaju.
-
Ryan Giggs
VIP
Take bludy môže povedať len človek, ktory nič ine nepočul, len to čo ma doma. Ano, Sony ma kvalitny zvuk, ale to neznamena, že Sandisk či iRiver ho nemaju tiež. Najprv si ich všetky vypočuj, prečitaj si recenzie a potom hodnoť. A tiež je otazne, na akych sluchadlach to počuvaš. Sony totiž použiva k prehravačom relativne kvalitne sluchadla, zatiaľ čo u inych značiek pribaľuju obyčajne šunty. Ak to chceš hodnotiť podľa pribalenych sluchadiel, tak ano suhlasim. Sony ma lepši zvuk. Ale tam nie je rozdiel v kvalite zvuku spôsobeny prehravačom, ale sluchadlami. Ak to však porovnavaš na rovnakych, tam už je to o inom.TUCERO_SVK napísal:Prečo Sandisk![]()
Na Sony kvalitou zvuku nemá ani z 10km
Aj ja som raz vymýšľal kupovať všelijaké značky ako iRiver, Apacer, Sandisk atd ale odkedy som si kúpil sony ostatné nechcem. Proste nemajú šancu.
Nech si prečitaš akukoľvek recenziu na Clip, všade sa piše, že zvukovo patri k najlepšie hrajucim prehravačom bez ohľadu na cenu. A to na referenčnych sluchadlach. Alebo chceš povedať, že všetci recenzenti a ľudia, ktori počuli hrať všetky spominane prehravače klamu?
A keď už sme pri kvalite zvuku, tak na Cowony (iAudio) nema ani Sony.
-
TUCERO_SVK
Star
Kto nepochopil môj príspevok skúšal som Sandisk - , apacer, iriver a keby ste chceli niečo tvrdiť o slúchadlách si mylíte že by som niekedy počúval s tými čo sú originál v balení ???
Konkrétne toto sú moje slúchadlá http://www.alza.sk/sony-mdr-xb40ex-stri ... 160040.htm
Pri apaceri som mal iba tieto http://www.alza.sk/sony-mdr-ex77lpb-cerna-d169885.htm
Takže s niečim takým ako slúchadlá na mna nechodte.
Pri apaceri som mal iba tieto http://www.alza.sk/sony-mdr-ex77lpb-cerna-d169885.htm
Takže s niečim takým ako slúchadlá na mna nechodte.
-
moosha
Darca
Ani jedny ani druhe nie su teda ziadna slava a rozdiel si na tom teda mohol pocut velmi tazko.
-
TUCERO_SVK
Star
Aby som zbytočne iba neprovokoval za tú cenu by bola najlepšia voľba http://www.alza.sk/iriver-e150-2gb-cerny-d138422.htm mal som E100 a ten bol veľmi dobrý
Dôvody: Zvuk kvalitný /čistý aj ked nevydá také basy ako sony/, Výdrž 17 hodín to je dostačujúce, display 2,4 palca pekne sa dajú na tom filmy pozerať, kapacita 2 gb je nezaujímavá kedže má slot na kartu. Asi tak
Dôvody: Zvuk kvalitný /čistý aj ked nevydá také basy ako sony/, Výdrž 17 hodín to je dostačujúce, display 2,4 palca pekne sa dajú na tom filmy pozerať, kapacita 2 gb je nezaujímavá kedže má slot na kartu. Asi tak
-
Ryan Giggs
VIP
A ktoryže to model presne si skušal?TUCERO_SVK napísal:Kto nepochopil môj príspevok skúšal som Sandisk
-
TUCERO_SVK
Star
http://www.alza.sk/sandisk-sansa-fuze-4gb-d95552.htm
2 mesiace ale sony slúchadlá
2 mesiace ale sony slúchadlá
-
Ryan Giggs
VIP
Problem je, že mi sa tu nebavime o Fuze. Clip ma trochu iny zvuk ako Fuze. Nehraju rovnako. A skus si vypočuť aj nejake Cowony. A určite na lepšich sluchadlach.