Dealextreme, Aliexpress, iOffer a ine cinske obchody
-
bb5unlock
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dealextreme
cinania su schopny skopirovat uplne vsetko, v ramci toho ze pouzivaju iny HW v telefone, nie su schopny pouzit original FW od NOKIE a preto pri skontrolovani ikon sa to da celkom lahko rozoznat
no presne aj to ma napadlo...firmware sa ale da flashnut....bb5unlock napísal:cinania su schopny skopirovat uplne vsetko, v ramci toho ze pouzivaju iny HW v telefone, nie su schopny pouzit original FW od NOKIE a preto pri skontrolovani ikon sa to da celkom lahko rozoznat
len ci by to potom este ten telefon zobral keby sa tam niekto pokusil dat firmware z nokie...
-
bb5unlock
Light Professional
nedas ho tam ziadnym sposobom, pretoze telefon nebude komunikovat ako nokia, takze sa ti ani nespoji so ziadnym oficialnym programom od nokie
no hej hej...ok myslim ze tema doriesena..bb5unlock napísal:nedas ho tam ziadnym sposobom, pretoze telefon nebude komunikovat ako nokia, takze sa ti ani nespoji so ziadnym oficialnym programom od nokie
Tovar odoslaný 26.5 a dnes už som ho mal doma... perfektne...konečne na to nemusime čakať 2 mesiace podaktori viac
jeden balík Martin
neteš sa dopredu, keď ti ich tak príde 5 tak potom ok 
-
chlapec10
Addict
priznam sa ze aj mne teraz chodia nejak extremne rychlo... uz prisli 3 takto... no uvidime
-
viper1993
Medium Professional
U mna podobne, nie sice z DX ale tiez z Hong Kongu takze zrejme sa zrychlila HK posta.
Zdarec , oplatí sa tam kupovať SLUCHATKA ? dik za odpoved 
-
Jancuk
Professional
Posledne 4 balíky kazdy prišiel do tizden más tizden a pol , je to super
-
chlapec10
Addict
podla mna ano, ak teda nie si nejaky audiofil, mozno aj vtedyDalusko napísal:Zdarec , oplatí sa tam kupovať SLUCHATKA ? dik za odpoved
-
badboy007
Star
Poslané 7.júna, prišlo mi to dnes...pekne, pekne čakám ďalšie balíky
.
Nikdy som tému Dealextreme nečítal, ale teraz ma zaujala. Prečítal som poslednú tretinu témy ale nejako som ju nepochopil (mám v tom bordel).
Ak mi niekto vysvetlí:
-o čom je Dealextreme?
-sú tam iba kópie?
-na čo si mám dávať pozor?
-plus nejaké rady...
tak ho budem zásobovať karmou......dva krát
Ak mi niekto vysvetlí:
-o čom je Dealextreme?
-sú tam iba kópie?
-na čo si mám dávať pozor?
-plus nejaké rady...
tak ho budem zásobovať karmou......dva krát
-Je to eshop kde je kopa bordelu ale ak vieš kde hľadať, tak nájdeš aj kvalitné veci. Ja som tam kupoval led baterku a lepšiu som tu videl asi za 30€
.
- Nie
- Na kópie
- Čítaj hodnotenia a nejaký ten pokec pod tým čo chceš kúpiť, to ti pomôže aby si nekúpil hovadinu.
- Nie
- Na kópie
- Čítaj hodnotenia a nejaký ten pokec pod tým čo chceš kúpiť, to ti pomôže aby si nekúpil hovadinu.
To je všetko? To sa nemám ničoho báť?
Jedine colníkov, tu sú zlí ujovia ktorý sa nudia a zastavujú zásielky tak tak berieš nad 22€ alebo kolko to je tak to podel ak sa dá, napríklad máš objednávku za 50€ tak dáš 20€+20€+10€ alebo tak nejak.
-
chlapec10
Addict
Aj posty niekedy, uz par krat sa mi stalo ze niekto u nich si zmyslel ze usetri miesto a balik pripocil aj s obsahom
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 23:41)
//autoeditácia príspevku (16 Jún 2010, 23:41)
nepredpokladam ze to budu origo
-
webmasterr
Medium Professional
ja rozmyslam nad tymito: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36385
vyzeraju ako origo, a vraj aj zvuk nieje najhorsi.. niesom nejaky audiofil takze na bezne pocuvanie by mi snad aj stacili 
Ešte k tej N97
Keby si čítal vlastnosti, tak by si zistil už len podľa počtu megapixlov, že to originál nie je, keďže je tam písané, že foťák má rozlíšenie 640x480
taktiež nemá v popise GPS a ani Wi-Fi, čo originál Nokia má.
Takže pre tých, ktorí nevedia, či sú dané výrobky originály: čítajte vlastnosti a komentáre
Keby si čítal vlastnosti, tak by si zistil už len podľa počtu megapixlov, že to originál nie je, keďže je tam písané, že foťák má rozlíšenie 640x480
Takže pre tých, ktorí nevedia, či sú dané výrobky originály: čítajte vlastnosti a komentáre