Tak dnes mi dosiel listok ze si mam vyzdvihnut balik. Tak som zvedavyAdry napísal:Wladas - ten shop vyzerá fajnovo, objednával si niečo odtiaľ?
Vodné fajky
Re: Vodne fajky
Potom podaj hlasenie ako chutili 
Takze zabalene do bolo v pohode. Tabak v originalnom baleni. Folia cez to (ako cigarety). Samotny tabak v krabicke v uzavretom sacku. Takze mozem laicky skonstatovat ze je to original.
Vrelo odporucam.
BTW Maki ta Al Waha mata bola uz citit pri prepichnuti balika nozikom
a pri otvoreni samotneho tabaku ma skoro posadilo na zem...sak to sa aj bojim nalozit
:D
Vrelo odporucam.
BTW Maki ta Al Waha mata bola uz citit pri prepichnuti balika nozikom
a pri otvoreni samotneho tabaku ma skoro posadilo na zem...sak to sa aj bojim nalozit
jo jo, to bude ona
marha jedna zelena
... kazdopadne to s nou neprezen a pouzivaj iba na miesanie... cista to by bola smrt
Zdravim,
v KE ten MiniMax este funguje ? Ak hej, ake su tam ceny na 250g a 50g tabaky ?
v KE ten MiniMax este funguje ? Ak hej, ake su tam ceny na 250g a 50g tabaky ?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Chlalani, potreboval by som zohnať tabaky Gold-Fakher, prípadne klasické Al-Fakher. Nemá k nim niekto priamy prístup? E-shopy až tak nepreferujem, ale v prípade osobne prevereného E-shopu budiž...
Díki!
Díki!
zdravim, chystam sa kupovat sisu ako darcek, viem, ze tie male nie su zrovna ospevovane ale financie nepustia, limit je +/- 40penazi, predbezne som sa obzeral po tejto, nejake navrhy/rady? http://www.smokeshop.sk/shop/product/vo ... s--cierna-
vopred dakujem
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2010, 1:03)
co hovorite na toto http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... ducts_id=3 a celkovo znacku aladin?
vopred dakujem
//autoeditácia príspevku (11 Jún 2010, 1:03)
co hovorite na toto http://vodne-fajky.eu/index.php?main_pa ... ducts_id=3 a celkovo znacku aladin?
Ta aladin je v pohode, mame taku cervenu v cajovni a vyzera naozaj pekne, ani s nou nie su ziadne problemy... 
radsej ten blackmoon... je to vyssie ma to rovnake telo ako modely nomad a magier, iba mensiu vazu ak sa nemylim... kazdopadne pri aladinkach je kvalita viac menej vsade rovnaka...
Dnes som si kupil El Nakhla 250g s prichutou cherry za 8libier
a vrecko 1kg uhlikov olivovych ma stalo 2 libry....dokopy 10 libier
podpultovy predaj 
to len tak pre predstavu ze kolko asi stoji jeden tabak normalne a kolko na nom zaraba predajca.
a vrecko 1kg uhlikov olivovych ma stalo 2 libry....dokopy 10 libier
to len tak pre predstavu ze kolko asi stoji jeden tabak normalne a kolko na nom zaraba predajca.
vyborne, si uzasny... 50g nakhly v egypte kamosa predminule leto stalo 8SK => 250g ho stalo 40 korun => asi 1,5€... tak sa tu neohanaj podpultovymi cenami
pocul som, ze nakhla tabaky su suchsie a nie take vyrazne ako napriklad al waha. vedel by si porovnat matu nakhla a al waha? al waha mata je uplne perfektna, ale rad by som skusil aj inych vyrobcov.Adry napísal:Tak mäta kúpená, El nakhla, chutí vynikajúco, osviežiešte to skúsim zmiešať s nejakým ovocným...
Wladas - ten shop vyzerá fajnovo, objednával si niečo odtiaľ?
ps: cca po roku zse spat na fore
mata od nakhly nieje tak vyrazne mentolova, je skor nasladla oproti wahe + samozrejme menej vydrzi
zdravim.... mam vodnu fajku zo smokeshop.sk vyska je len 28 cm ale dym je velmi dobre ochladeny, husty ze cez neho nevidim ani na monitor, na jedno nalozenie mi staci jeden a pol bambusoveho uhlika. bohzial tu fajku uz nemaju a neviem aka to je znacka ale zatial vobec nevnimam ze by sa fajka hociako nicila a to ju prenasam.
hmm ja by som prave ze prijal este viac mentolovu chut, menej sladku. nevies odporucit znacku pls?Maki napísal:mata od nakhly nieje tak vyrazne mentolova, je skor nasladla oproti wahe + samozrejme menej vydrzi
hmmm, no tak ak mam zobrat rebricek podla mentolovej chute tak
1) Al fakher Gum(spearmint) - chuti ako airwaves + al waha mint... tie chute su rozne, ale co sa chladiveho pocitu tyka, tak mi prisli rovnako silne... samozrejme co sa samotneho tabaku tyka, tak al fakher o uroven vyssie
2) al fakher mint - tabacek zasa kvalitny, ale ta mata je taka menej vyrazna a pomerne sladka
3) el nakhla mint - este menej vyrazna mata, kvalita nakhlovska...
4_ el hennawy mint - najvacsi odpad pod slnkom ta znacka... ani nerozmyslat
1) Al fakher Gum(spearmint) - chuti ako airwaves + al waha mint... tie chute su rozne, ale co sa chladiveho pocitu tyka, tak mi prisli rovnako silne... samozrejme co sa samotneho tabaku tyka, tak al fakher o uroven vyssie
2) al fakher mint - tabacek zasa kvalitny, ale ta mata je taka menej vyrazna a pomerne sladka
3) el nakhla mint - este menej vyrazna mata, kvalita nakhlovska...
4_ el hennawy mint - najvacsi odpad pod slnkom ta znacka... ani nerozmyslat
tie 2 Ti porovnat neviem kedze al waha som este nemal, lebo u nas v obchode ju nezozeniem, asi ju pojdem objednat onlajnturtlak69 napísal: pocul som, ze nakhla tabaky su suchsie a nie take vyrazne ako napriklad al waha. vedel by si porovnat matu nakhla a al waha? al waha mata je uplne perfektna, ale rad by som skusil aj inych vyrobcov.
ps: cca po roku zse spat na fore
co sa tyka tej nakhly, tak sice to nieje nieco uplne extra, ale chutilo nam (skusali sme zmiesat s jahodou, takisto nakhla a chut vynikajuca)
potom ked mi dojde aj ta waha tak sem hodim report
//inak neviete niekto ako chuti al waha kokos alebo vanilka? zvazujem ze skusim obe chute
//popripade este nakhla 2x apple
http://tabaky.h2studio.net/
odtialto chcem nieco vziat, no polovicu z tych tabakov som este nikdy neochutnal, nevies mi nieco poradit?
odtialto chcem nieco vziat, no polovicu z tych tabakov som este nikdy neochutnal, nevies mi nieco poradit?
http://vodne-fajky.sk/viewforum.php?f=38 - tu mas recenzii az az... daco si urcite vyberies