neviem ako to napravit :(((
neviem ako to napravit :(((
potrebujem poradit,uz neviem ako dalej
spoznala som jedneho chalana,na ktorom mi zacalo zalezat a ani ho nechcem stratit,no mam pocit, ze uz som ho stratila
(( urobila som hroznu vec a neviem ako to napravit...dohodla som si s nim sex stretko z cudzieho nicku a neskor som sa mu s tym priznala...viem bola to hlupost,strasna hlupost...ale po mojom poslednom vztahu som uz prestala verit chlapcom lebo ma moj byvaly podvadzal kde sa len dalo..bola to asi jedina moznost ako si zistit pravdu
najhorsie na tom je,ze sa na mna preto velmi hneva a ze mi to nikdy nedokaze odpustit
sklamala som ho tym a urazila...prosim vas o radu,ako si ho udobrit ak sa to este da :)vopred DAKUJEM
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: neviem ako to napravit :(((
a stojí ti za to, keď bol ochotný ísť na sex stretko s nejakou inou?
ze vedel ze som to ja...lebo nie je az taky hlupy...pozrel si datum vytvorenia nicku a ani foto som k nemu nemala
a tiez ze by sa nestretol s niekym koho pozna 20 minut...necakal ze sa az natolko znizim a urobim toto (alebo si myslis,ze s tym stretkom to myslel vazne?)
Co si ty myslis?
-
Janio
Zablokovaný
Tak určite to nečakal podľa mňa, a keď sa dohodol že bude mať sex. Tak by ťa vždy len podvádzal dievča zabudni naňho je to prasa. Najdi si niekoho iného ktorý sa tak správať nebude
A nechápem prečo také halo, ak si zistila že ťa podviedol v ten moment si ho mala poslať kade ľahšie a nie ho skúšať
A nechápem prečo také halo, ak si zistila že ťa podviedol v ten moment si ho mala poslať kade ľahšie a nie ho skúšať
on ma nepodviedol...a hallo z toho robim preto lebo ho nechcem stratit vlastnou hlupostou 
-
audiotrack
VIP
tak sa porozprávaj s ním. My ti nedokážeme povedať že si ho už stratila, alebo utešiť ťa že je to v poriadku. Nevieme ako to zobral on. Normálne sa s ním povyprávaj, vysvetli mu prečo si tak konala atď atď
-
uplink
VIP
Chalan, alebo baba ktorý by vážne šiel/šla na sex stretko s hocikým po prvej vete mne osobne nestojí ani za myšlienku, nieto sa zamýšľať či je vhodný ako partner. Keď dá človek sex na úroveň duchaprázdneho športu, tak je na úrovni pokazeného otváraku na konzervy a nie je plnohodnotným človekom. Avšak toto je len môj osobný názor. Ber to len ako radu z iného súdka
...
A keď už sme pri tom, keby som bol ja ten chalan, tak by som sa od Teba pratal kade ľahšie, tam kde nie je dôvera, nie je vzťah, ak niekto chronicky neverí vo vzťahu, tak by sa mal z toho čo najskôr dostať a potom sa odhodlať. Ono je pravda, dôveruj, ale preveruj, ale nie takýmto spôsobom. Môžeš byť pár dní vo vzťahu aj bez toho, aby si sa na 100% na danú osobu naviazala, ale zároveň jej nedávala na javo že jej proste neveríš. Dá sa aj veriť a aj neprísť ku zraneniu naraz, len to vyžaduje trochu skúseností a rozum.
A keď už sme pri tom, keby som bol ja ten chalan, tak by som sa od Teba pratal kade ľahšie, tam kde nie je dôvera, nie je vzťah, ak niekto chronicky neverí vo vzťahu, tak by sa mal z toho čo najskôr dostať a potom sa odhodlať. Ono je pravda, dôveruj, ale preveruj, ale nie takýmto spôsobom. Môžeš byť pár dní vo vzťahu aj bez toho, aby si sa na 100% na danú osobu naviazala, ale zároveň jej nedávala na javo že jej proste neveríš. Dá sa aj veriť a aj neprísť ku zraneniu naraz, len to vyžaduje trochu skúseností a rozum.
amenuplink napísal:tam kde nie je dôvera, nie je vzťah
-
bolek
Guru
Ale veď ona tu nenapísala, že by šiel, len že sa to dozvedel a bol z toho sklamaný. No mňa by to tiež sklamalo, veď predsa je také ťažké s niekým chodiť a nevyspať sa s ním a tak zistiť, či nejde len o sex?
-
audiotrack
VIP
bolek napísal:Ale veď ona tu nenapísala, že by šiel, len že sa to dozvedel a bol z toho sklamaný. No mňa by to tiež sklamalo, veď predsa je také ťažké s niekým chodiť a nevyspať sa s ním a tak zistiť, či nejde len o sex?
z toho mi jasne vyplýva že súhlasil, nie?kiara24 napísal:potrebujem poradit,uz neviem ako dalejspoznala som jedneho chalana,na ktorom mi zacalo zalezat a ani ho nechcem stratit,no mam pocit, ze uz som ho stratila
(( urobila som hroznu vec a neviem ako to napravit...dohodla som si s nim sex stretko z cudzieho nicku a neskor som sa mu s tym priznala...viem bola to hlupost,strasna hlupost...ale po mojom poslednom vztahu som uz prestala verit chlapcom lebo ma moj byvaly podvadzal kde sa len dalo..bola to asi jedina moznost ako si zistit pravdu
najhorsie na tom je,ze sa na mna preto velmi hneva a ze mi to nikdy nedokaze odpustit
sklamala som ho tym a urazila...prosim vas o radu,ako si ho udobrit ak sa to este da :)vopred DAKUJEM
-
bolek
Guru
Tak ja som to tak nerozanalyzovala, ja že ona mu napísala, že chce ísť na sex stretko a už nenapísala, že či súhlasil. Lebo dohodla si, nie dohodli si. Ja neviem, nech s autorka vyjadrí. A ak to teda tak bolo, tak je to debil a nezapodievať sa s ním.
musim napisat este jednu vec..my spolu nechodime...sme v stadiu spoznavania sa..obaja nas pred tym sklamali partneri takze si davame pozor ,aby sme sa navzajom zase nepopalili...preto nie sme spolu este vo vztahu...spoznavame sa a ze sa uvidi ci si budeme rozumiet alebo nie...rozpravala som sa s nim o tom co som mu urobila,aj som sa mu ospravedlnila...ale neprijal to...velmi sa tym vo mne sklamal,ze to odo mna necakal a uz ani neviem co si ma vlastne o mne mysliet
ja viem,ze mi nemozete pomoct ani mi povedat,ci to ma buducnost...len som si chcela nechat poradit..co by ste vy v takom to pripade robili...teda co mam spravit aby mi aspon odpustil...spravila som chybu,to priznavam a tiez neviem,ako by som sa zachovala ja na jeho mieste 
-
Bushido
Medium Professional
Raz sa mi to pokúšala spraviť jedna baba, avšak trochu šikovnejším spôsobom, pretože požiadala kamarátku... Mne prišlo povedomé iba to, že je z toho istého mesta... Takže nakoniec to skončilo tak, že som mal tušáka a povedal som jej, že mám niekoho, na kom mi záleží, ale nič som si s ňou nedohadoval...
Pointa toho čo som napísal je to, že podľa mňa by väčšina chalanov, ktorý zistia že na nich ich frajerka šije búdu by spravili to, že by sa u nej ešte o to v lepšom svetle ukázali... Na čo by bolo dobre dohadovať si to stretko ? Čo by z toho mal ? Oklamal ťa...
Pointa toho čo som napísal je to, že podľa mňa by väčšina chalanov, ktorý zistia že na nich ich frajerka šije búdu by spravili to, že by sa u nej ešte o to v lepšom svetle ukázali... Na čo by bolo dobre dohadovať si to stretko ? Čo by z toho mal ? Oklamal ťa...
ako to myslis? ze ma oklamal??
-
Hotwire
Addict
nechcem byt hnusny...ale moj nazor je taky, ze ty to holka beries zjavne vazne a on nie...a povedal by som ze on robi dobre....ako fakt je divne to ze ako pises spoznali ste sa na nete, pisete si apod....ale z toho co pises vypliva ze este ste sa ani na zivo nevideli.....ako sorry ale ani ja by som necitil ziadne zavazky k niekomu koho nazivo nepoznam, takze sa zamysli ci to nahodou z tvojej strany neni prehnane, a pockaj si az sa stretnete a uvidis aky naozaj je a ci budes mat este stale onho zaujem. a k tomu ze suhlasil so sex stretkom, no tomu by som moc vyznam neprikladal, mozno to urobil so zvedavosti, predsalen je to len pisomny styk a tam by ti aj 11 rocny mohol suhlasit ale nakoniec by nedosiel
.....ale tvoj vek tipujem na tiez nie moc vysoky ked prikladas taky velky vyznam vztahu cez internet...
neviem kde si prisiel na ten vztah cez internet?? ano je pravda,ze sme sa prostrednictvom netu spoznali,pretoze v tom case pracoval v zahranicni,takze stretka neboli ani mozne..komunikovali sme porstrednictvom netu alebo mi volaval...nezostalo to len pri nete...je uz doma natrvalo a stretavame sa aj normalne na zivo...inac ja mam 22 a o on 23...
No ja by som nepovedal ze ten chlapec nieje debil. Ak mu nejaka baba napisala z nicku ktory bol nedavno vytvoreny, a bez foto , ani v albume, tak ja si myslim ze by to urobil aj iny chalan nie len on ze by suhlasil (ale vedel by, ze je to podfuk)
ja by som to urobil tiez a potom by som bol zvedavy ze co sa z toho vykluje, a kto je zatym
a by som si povedal ze ak to je ta baba ktoru myslim, a bolo by nasrata , tak ja by som argumentoval tym ze akoje mozne ze mi ona neverila a chcela to overit touto spinavou cestou... a potom by sme boli obaja nasraty
... reagoval normalne, ale je jasne za aj kopa inych by povedala hned ze nie nejdem lebo mam babu na ktorej mi zalezi... ale on na to tento dovod nemal lebo ako hovoris ste vo faze spoznavania sa a ani spolu nechodite a ani ste k tomu nemali az tak blizko... cize ja by som ho neobvynoval
z toho sa da vyvliect tazko, mu povedz ze ta byvali velmi sklamal a ze ta podvadzal kde sa dalo, a ze si si uz povedala ze nebudes mat ziadneho chlapca na dlhu dobu, ale ze si spoznala jeho a zistila si ze ti busi srdce ked ho vidis, alebo si snim pises a ze SI SI VYBRALA ZLU CESTU ABY SI ZISTILA ZE CI JE AJ ON TAKY ISTY AKO BYVALI... a ze to proste lutujes a ze si to neodpustis do konca zivota ak by ste sa mali nenavidiet, nerozpravat, nestretavat sa koli tvojemu nerozvaznemu spravaniu
Je to len moj nazor
ja by som to urobil tiez a potom by som bol zvedavy ze co sa z toho vykluje, a kto je zatym
z toho sa da vyvliect tazko, mu povedz ze ta byvali velmi sklamal a ze ta podvadzal kde sa dalo, a ze si si uz povedala ze nebudes mat ziadneho chlapca na dlhu dobu, ale ze si spoznala jeho a zistila si ze ti busi srdce ked ho vidis, alebo si snim pises a ze SI SI VYBRALA ZLU CESTU ABY SI ZISTILA ZE CI JE AJ ON TAKY ISTY AKO BYVALI... a ze to proste lutujes a ze si to neodpustis do konca zivota ak by ste sa mali nenavidiet, nerozpravat, nestretavat sa koli tvojemu nerozvaznemu spravaniu
Je to len moj nazor
dakujem mizuno
dost ma to potesilo co si napisal
dufam,ze je to tak,ako si to myslel ...komunikuje so mnou nadalej,ale je to uz inee...citim z neho,ze sa na mna hneva a ako sam povedal,ze ho to strasne dojalo co som spravila s tym nickom,ze uz ani nevie co si ma o mne mysliet..bola to prenho urazka,nikdy mi to neodpusti a neprepaci,bolo to prenho ako nevera a ze stale bude na to mysliet
(nemyslite si,ze to tak trosku prehana co pise?to az take zle to podla vas bolo? ved som ho nepodviedla ani nic) tak ja uz neviem co mam spravit, ospravedlnila som sa mu,ze ma to mrzi a priznavam,ze to bolo odo mna nepekne...spytala som sa ci mi da este sancu..jeho odpoved bola:,,neviem" :(no potom povedal,aby sme to nechali par dni tak a ze potom mozme nieco riesit
vie ten chlapec vobec co chce??? jedine co viem ja,ze ho nechcem stratit,lebo mi je s nim naozaj velmi dobre,s nikym som sa tak dobre necitila ako s nim 
mozno chce aby si sa mu podlizovala
Proste to nechaj tak a uvidis. Ked sa chce hrat na urazeneho tak jeho chyba. Tym neobhajujem ten nestastny sposob ktorym si ho chcela otestovat.