POMOC s Iphonom
-
barbarossa
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
POMOC s Iphonom
Caute potreboval by som strasne pomoct, mam iphone 3g 8gb od Orange-u. Mal som tam software 2.1 a updateol som si ho na 3.1.3, vsetko prebehlo v poriadku, ale ked som ho zapol tak mi napisalo ze mam vlozit spravnu simkartu a mozem iba emergency callovat...dal som tam o2 aj t-mobile a nic...treba tam dat orange?alebo v com to bude?JB nemal robeny...Ked ho pripojim k itunes tak mi napise ze iphone sa neda pripojit kvoli neznamej chybe
ako sa da z tohto dostat?dik
Re: POMOC s Iphonom
Skus 2 veci:
1) drzat oba tlacidla (home+sleep) cca 15 sekund kym sa system restartne, ak stale bude emergency, tak skus dat restore (samozrejme za predpokladu, ze po restarte nebude itunes hadzat chybu)
2) daj ho do DFU mode (pomocou tohoto navodu http://www.iphonezone.cz/jak-prepnout-i ... -dfu-modu/ ) a skus restore
Mimochodom, predava Orange odblokovany iPhone? Lebo ak je blokovany, tak treba spravit jailbreak a unlock. Pripadne treba dat Orange kartu.
1) drzat oba tlacidla (home+sleep) cca 15 sekund kym sa system restartne, ak stale bude emergency, tak skus dat restore (samozrejme za predpokladu, ze po restarte nebude itunes hadzat chybu)
2) daj ho do DFU mode (pomocou tohoto navodu http://www.iphonezone.cz/jak-prepnout-i ... -dfu-modu/ ) a skus restore
Mimochodom, predava Orange odblokovany iPhone? Lebo ak je blokovany, tak treba spravit jailbreak a unlock. Pripadne treba dat Orange kartu.
-
bb5unlock
Light Professional
ak sa nemylim po kazdom prehrati FW, treba iphone aktivovat
aktivacia je mozna vzdy len s kartou povodneho operatora
pokial bol telefon skusotne od Orange SK tak bude odblokovany (ale napr v Orange UK sa predavaju blokovkane)
aktivacia je mozna vzdy len s kartou povodneho operatora
pokial bol telefon skusotne od Orange SK tak bude odblokovany (ale napr v Orange UK sa predavaju blokovkane)
-
barbarossa
Light Professional
dakujem Vam obidvom ide K+, nakoniec som zistil ze itunes mi nejako rozhadzal usb drivre vo Wine alebo co lebo som nemohol pripojit ani obycajny usb stick ani svoju nokiu tak som restartol pocitac a itunes mi ho uz po restarte spapkal aj s o2 kartou...
dakujem moze sa lock