Ja mávam s nimi problémy, lebo ak mám otvorené okno tak furt mi vlietne dnu nejaký dobrák... Asi to súvisí s tým, že si robia hniezda vo všelijakých dutinách a za to vlietajú dnu - hľadajú vhodné miesto na úľ.
Minule som bojoval s jedným mimoriadnym sviniarom o 11 tej v noci pred spaním - predsa nepôjdem spať, keď mám v izbe sršňa... Skúšal som otvoriť okno dokorán a nejak ho novinami vyšmariť von, ale akoby ani nechcel odísť, dával som zdroj svetla do okna, že pôjde za svetlom a vyletí... nič nič nič.. samá voda.
Tak som si povedal, že zmrd, mal som snahu, týmto si podpísal rozsudok smrti. Zobral som BIOLIT a dobrou 3-sekundovou priamou dávkou cez záclonu dostal čo si zaslúžil. Okamžite padol a hoci sa ešte dobrých 10 minút na zemi metal už nedokázal vzlietnuť a po exite som ho jednoducho vyhodil...
//uplink: pwned! :D
ktore zviera zerie srsne?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ktore zviera zerie srsne?
no toto, som myslel ze biolit na take velke zvery neucinkuje, kazdopadne aspon viem co mozem nabuduce vyskusat
....a BTW napriklad chameleon by take nieco nezozral?
Re: ktore zviera zerie srsne?
Existuje aj Biolit na osy a sršne, BIOLIT Plus. Ja som ho dal bez problémov aj s klasickým BIOLIT L (lietajúci hmyz).
Ako som sa pred chvíľkou dočítal, tak jedným z účinkov je okamžité podchladenie, čo spôsobí nepohyblivosť.
Ako som sa pred chvíľkou dočítal, tak jedným z účinkov je okamžité podchladenie, čo spôsobí nepohyblivosť.