ktore zviera zerie srsne?

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: ktore zviera zerie srsne?

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja mávam s nimi problémy, lebo ak mám otvorené okno tak furt mi vlietne dnu nejaký dobrák... Asi to súvisí s tým, že si robia hniezda vo všelijakých dutinách a za to vlietajú dnu - hľadajú vhodné miesto na úľ.

Minule som bojoval s jedným mimoriadnym sviniarom o 11 tej v noci pred spaním - predsa nepôjdem spať, keď mám v izbe sršňa... Skúšal som otvoriť okno dokorán a nejak ho novinami vyšmariť von, ale akoby ani nechcel odísť, dával som zdroj svetla do okna, že pôjde za svetlom a vyletí... nič nič nič.. samá voda.

Tak som si povedal, že zmrd, mal som snahu, týmto si podpísal rozsudok smrti. Zobral som BIOLIT a dobrou 3-sekundovou priamou dávkou cez záclonu dostal čo si zaslúžil. Okamžite padol a hoci sa ešte dobrých 10 minút na zemi metal už nedokázal vzlietnuť a po exite som ho jednoducho vyhodil...

//uplink: pwned! :D
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

no toto, som myslel ze biolit na take velke zvery neucinkuje, kazdopadne aspon viem co mozem nabuduce vyskusat :D ....a BTW napriklad chameleon by take nieco nezozral?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Existuje aj Biolit na osy a sršne, BIOLIT Plus. Ja som ho dal bez problémov aj s klasickým BIOLIT L (lietajúci hmyz).
Ako som sa pred chvíľkou dočítal, tak jedným z účinkov je okamžité podchladenie, čo spôsobí nepohyblivosť.
Napísať odpoveď