neviem ako to napravit :(((
Re: neviem ako to napravit :(((
nemala som si ho ako inac otestvovat...nepoznam jeho kamaratov, byva odo mna dost daleko...ako sa dalo ho inac otestovat co on robi vo svojom volnom case???
nic ine mi na um neprislo 
nemyslel som to tak ze je nejaky lepsi sposob testovania. Skor si si ho nemala testovat vobec a pockat si ako sa to prirodzene vyvinie. To ze si sa predtym sklamala nie je dovod na to aby si si musela testovat vsetkych co prisli po nom. Skor si to mala brat ako ponaucenie s tym, ze si budes davat vacsi pozor. Ale to je len moj nazor.
ja viem,bola to chyba a ja ju lutujem...a dostala som za to najvacsi trest, ze ho asi stracam
neviem ako to mam napravitm co urobit,aby mi to prepacil
hoci spolu nechodime, dali sme si slub,ze budeme mat len jeden druheho,ze si budeme verni...chcela som len vediet,ci to co hovori,mysli aj vazne
(( takze keby ste boli vy na jeho mieste,tiez by ste to nevedeli prepacit a zabudnut na to???
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Tak zabudnúť sa to nikdy nedá a myslím si že nasratý by bol každý, no ja osobne by som jej prepáčil, ale každý je iný.
No tu je tiež taký testík "vernosti" a nedopadol najlepšie:
No tu je tiež taký testík "vernosti" a nedopadol najlepšie:
podla mna to uz velmi prehana...x krat som sa mu za to ospravelnila a on nic..a najlepsie na tom bolo to,ze ked sme sa videli pred 2 dnami,este ma aj vasnivo pobozkal....ani som len netusila,ze sa tak moze hnevat...neurobila som az taku strasnu vec..slub som dodrzala,nepodviedla som ho ani nic podobne..tak nechapem preco sa sprava tak detinsky...uz mi to zacina liezt na nervy
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 18:38)
fuu tak ten test vernosti dobree....uz sa ani necudujem preco tak reaguje...fakt to beriete tak vazne
no som v riadnej kasi..mozem teraz uz len dufat, ze ma ma aspon trocha rad a neposle ma k vode 
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 18:38)
fuu tak ten test vernosti dobree....uz sa ani necudujem preco tak reaguje...fakt to beriete tak vazne
no podla prveho postu ti poviem, ze to je FUBAR: "f**ked up beyond any repair"
-
Peter_Retep
VIP
nasratost vyprcha ako vsetky emocie...max sa s nim vyspi a hnevat sa prestane 
to sa musi nejak napravit,len neviem co mam spravit
...povedal,ze to mam nechat tak a nerobit nic..ze sa z toho par krat vyspime a mozno sa to da dat do poriadku
pochybujem..odvcera sa neozval vobec
a ako sa mam s nim vyspat,na dialku??? :DDDD
ved tak neries to teraz ked to aj on povedal... dajte si pokoj par dni ... by si sa bola schopna snim vyspat ?:)
-
Peter_Retep
VIP
boze ved riesite detinske blbosti...dospeli ludia taketo sprostosti naozaj neriesia
a co mam robit podla teba Peter?? ved je to podla mna uz prehnane..mna to uz prestava bavit...su ovela horsie veci ako si da inac ublizit navzajom a nie kvoli blbemu nicku...uz je to chore podla mna...nech sa hra na urazeneho ...nebudem robit nic,aspon vidim ako mu na mne zalezi, ze mu asi aj ,,chybam"ked sa tak sprava 
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Tak niektorých tým dosť urazíš keď su fakt "verny" a im neveríš... A prestne ako píšeš ospravedlnila si sa mu a on sa hrá na urazeného, tak sa naňho vykašli on to pochopí a bude on dobiedzať, nevtieraj sa mu myslí si že je dôležitý
zacinam mat uz aj ja ten pocit...no co uz...raz mozno pride za mnou,len ci uz nebude neskoro..nie je jediny chlapec na svete
no nie? aj ked pri nom mi je tak super,ze mi je z toho tazko..ak ho stretim kvoli tomuto 
co chces napravat, neni tu co naravat, staci ho len presvedcit, ze nie si az taka krava akou si sa tymto testikom ukazala, a hadam ak ma rozum v hlave tak to casom pochopi,
a mozno ked si na to v buducnosti spomeniete tak sa usmejete
a mozno ked si na to v buducnosti spomeniete tak sa usmejete
a ako ho mam presvedcit? ved ma nechce v najblizsej dobe vidiet a to je ten najhorsi problem..som si ista,ze keby som s nim mohla byt osobne,tak si ho udobrim
ale cez net,ani cez telefon to nepojde ...
mozno prave v tom to je ze sa stebou teraz nechce osobne stretnut,
aby ste to nahodou nejak este viac nezkomplikovali,
ked spolu komunikujete cez net tak ma viac casu kym napise odpoved, a na zivo musis odpovedat pohotovejsie, inak to vyzera ze vahas a to zhorsuje situaciu.
Spytam sa ta este kolko casu uplynulo ako sa to dozvedel?
aby ste to nahodou nejak este viac nezkomplikovali,
ked spolu komunikujete cez net tak ma viac casu kym napise odpoved, a na zivo musis odpovedat pohotovejsie, inak to vyzera ze vahas a to zhorsuje situaciu.
Spytam sa ta este kolko casu uplynulo ako sa to dozvedel?
v utorok vecer som mu napisala z toho nicku, stredu sme boli spolu a aj v stredu sa dozvedel,ze za tym nickom som ja..no neviem nezda sa mi to,lebo sme sa na tom stretku kvoli tomu pohadali,ale ked sme sa lucili,tak to vyzeralo,ze je vsetko fajn, ze sa o tom este porozpravame,aj sme sa bozkavali...a zahadne na druhy den bol uz iny,...
neviem,mozno sa o tom bavil s kamaratmi a ti mu nieco nahucali do hlavy,ze co som to urobila
vcera sme komunikovali naposledy...
ja by som uz na tvojom mieste nanho netlacil,
lebo ak sa ozaj radi s nejakymi kamaratmi tak mu mozno povedia "nech sa na teba vykasle, lebo to vyzera ze ak budete spolu, budes na nom vysiet ako "privesok" urcite vies co to znamena :-p
lebo ak sa ozaj radi s nejakymi kamaratmi tak mu mozno povedia "nech sa na teba vykasle, lebo to vyzera ze ak budete spolu, budes na nom vysiet ako "privesok" urcite vies co to znamena :-p
tak sem tam sa ozvy, (ale nie nasilu)