Prevolane minuty

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

Prevolane minuty

Príspevok od používateľa Madeyro »

Mam doma momentalne mobil s Androidom 1.6 konkretne to je Orange Boston, no neviem si skontrolovat prevolane minuty? Ako sa to da? Treba mi nato nejaku App kvoli Androidu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prevolane minuty

Príspevok od používateľa hojko »

Prevolane minuty si skontrolujes na internetovej stranke poskytovatela, pripadne zaslanim SMS. To co monitoruje telefon, tak to moze byt skreslene - napriklad volania do cudzej siete, v ramci siete, silna a slaba prevadzka, vikend, zahranicie, bezplatne cisla...
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

vedel som ze sa to da aj u poskytovatela, ale pohodlnejsie aj ked skreslene je to na mobile. Takze sa neda... dakujem
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Pokiaľ viem, tak to nevie žiadny telefón, ukázať Ti komplexnú štatistiku - t.j. prevolané voľné minúty, minúty nad rámec, víkendové, voľné sms, sms nad rámec, etc. Mobily majú len jednotlivé hovory, ich dĺžku, trvanie, môžeš si nastaviť pevnú tarifu, počet poslaných, prijatých sms a poslané a prijaté dáta. To je tuším všetko.
Madeyro
Medium Expert
Medium Expert

uplink napísal:Pokiaľ viem, tak to nevie žiadny telefón, ukázať Ti komplexnú štatistiku - t.j. prevolané voľné minúty, minúty nad rámec, víkendové, voľné sms, sms nad rámec, etc. Mobily majú len jednotlivé hovory, ich dĺžku, trvanie, môžeš si nastaviť pevnú tarifu, počet poslaných, prijatých sms a poslané a prijaté dáta. To je tuším všetko.
toto som mislel, dlzku hovorou napr volanych cisel :P
schifo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa schifo »

Stiahni si cez Android Market aplikáciu Call Meter NG momentálne je vo verzii 2.3.10.
:arrow: Sú tam kompletné štatistiky hovorov, SMS, a prenosu dát cez sieť operátora. Dá sa tam dokonca nastaviť aj fakturačné obdobie a štatistiky sa ti budú automaticky mazať prvým dňom nastaveného obdobia. :)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Pouzivam nieco jednoduchsie - Stats

Rata prijate a uskutocnene hovory (pocet aj dlzka), takisto SMS (prijate, odoslane), data cez operatora a data cez wifi. Tak isto sa da nastavit datum, kedy sa to znuluje + upozornenia pri urcitom pocte dat/hovorov/sprav. Na prehlad mi to uplne staci.
kikina4.2
Expert
Expert

Príspevok od používateľa kikina4.2 »

ahojte ako nastavit v call meter NG aby mi nezaratuvalo hovory na jedno cislo ? aj ked som dala odstranit zo zoznamu aby to nezaratuvalo aj mi to pocita poradite neikto pls ? dakujem :?
Napísať odpoveď