Prevolane minuty
Prevolane minuty
Mam doma momentalne mobil s Androidom 1.6 konkretne to je Orange Boston, no neviem si skontrolovat prevolane minuty? Ako sa to da? Treba mi nato nejaku App kvoli Androidu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prevolane minuty
Prevolane minuty si skontrolujes na internetovej stranke poskytovatela, pripadne zaslanim SMS. To co monitoruje telefon, tak to moze byt skreslene - napriklad volania do cudzej siete, v ramci siete, silna a slaba prevadzka, vikend, zahranicie, bezplatne cisla...
vedel som ze sa to da aj u poskytovatela, ale pohodlnejsie aj ked skreslene je to na mobile. Takze sa neda... dakujem
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Pokiaľ viem, tak to nevie žiadny telefón, ukázať Ti komplexnú štatistiku - t.j. prevolané voľné minúty, minúty nad rámec, víkendové, voľné sms, sms nad rámec, etc. Mobily majú len jednotlivé hovory, ich dĺžku, trvanie, môžeš si nastaviť pevnú tarifu, počet poslaných, prijatých sms a poslané a prijaté dáta. To je tuším všetko.
toto som mislel, dlzku hovorou napr volanych ciseluplink napísal:Pokiaľ viem, tak to nevie žiadny telefón, ukázať Ti komplexnú štatistiku - t.j. prevolané voľné minúty, minúty nad rámec, víkendové, voľné sms, sms nad rámec, etc. Mobily majú len jednotlivé hovory, ich dĺžku, trvanie, môžeš si nastaviť pevnú tarifu, počet poslaných, prijatých sms a poslané a prijaté dáta. To je tuším všetko.
Stiahni si cez Android Market aplikáciu Call Meter NG momentálne je vo verzii 2.3.10.
Sú tam kompletné štatistiky hovorov, SMS, a prenosu dát cez sieť operátora. Dá sa tam dokonca nastaviť aj fakturačné obdobie a štatistiky sa ti budú automaticky mazať prvým dňom nastaveného obdobia. 
Pouzivam nieco jednoduchsie - Stats
Rata prijate a uskutocnene hovory (pocet aj dlzka), takisto SMS (prijate, odoslane), data cez operatora a data cez wifi. Tak isto sa da nastavit datum, kedy sa to znuluje + upozornenia pri urcitom pocte dat/hovorov/sprav. Na prehlad mi to uplne staci.
Rata prijate a uskutocnene hovory (pocet aj dlzka), takisto SMS (prijate, odoslane), data cez operatora a data cez wifi. Tak isto sa da nastavit datum, kedy sa to znuluje + upozornenia pri urcitom pocte dat/hovorov/sprav. Na prehlad mi to uplne staci.
ahojte ako nastavit v call meter NG aby mi nezaratuvalo hovory na jedno cislo ? aj ked som dala odstranit zo zoznamu aby to nezaratuvalo aj mi to pocita poradite neikto pls ? dakujem