IvanSk napísal:
Prečo sa zaoberáš podľa Vás zanedbateľnou skupinou revizionistov a extrémistov ak sám nie si jedným z nich?
Prečo ťa trápia ? Schvaľuješ ich vyčínanie? Ospravedlňuješ ich výčiny tým, že odvádzaš tému od zničenia pamätníku na Trianon k Slotovi? To sa mi snáď sníva.
Ja som sa revizionistami prvotne vôbec nezaoberal, v téme "Arabi" si to doviedol k nim ty, nie ja. Hovoril som o tradičnom provokačnom chovaní Jána Slotu, ale pre teba je asi každý kto povie, že Slota je nevychovaný buran a zlodej, antislovák. Následne som sa len bránil voči tvojim paranoidným nepodloženým vymysleným krivým obvineniam.
Schvaľuješ ich vyčínanie? Ospravedlňuješ ich výčiny tým, že odvádzaš tému od zničenia pamätníku na Trianon k Slotovi? To sa mi snáď sníva.
Neschvaľujem vyčíňanie žiadnych extrémistov, ani to tvoje IvanSK. A už vonkoncom nikoho neospravedlňujem, to si si neviem odkiaľ opäť vymyslel. O zničení pamätníka vôbec nebola reč, k tomuto som sa ešte tu na fóre nikde nevyjadril. A samozrejme to považujem za veľmi zlé, a vinu na tom kladiem v prvomrade maďarským extrémistom, ale aj extrémistom ako si ty, ktorý tieto nálady vyvolávajú a podporujú. Za nenávisť dostaneš nenávisť Ivan a ty zjavne nemáš záujem o kľudné štandardné vzťahy s maďarskom. Pomník rozbil jeden extrémista, nie celé maďarsko, rovnako ako ty si jeden vyzametaný nacionalista, a chvalapanubohu nie každý slovák je takto postihnutý.
Ty obhajuješ či zľahčuješ alebo zakrývaš vyčíňanie cudzích extrémistov a revizionistov pričom ti vadí nejaká slovenská pospolitosť a SNS, nuž je to prinajmenšom čudné až znepokojujúce a navyše nechutné. Mám vážne pochybnosti o tom či si vôbec Slovák.
Opäť klameš, ja nezhľahčujem počínanie žiadnych extrémistov. Ak áno TAK MI TO CITUJ TY KLAMÁR. Vadí mi extrémistické chovanie pospolitosti rovnako ako aj nezmyselné maďarské gardy, vadí mi slovenský aj maďarský extrémizmus. A čo si ty myslíš je mi srďečne jedno pokiaľ by si svoj klamársky jazyk držal za zubami. Ty potrebuješ pomoc Ivan, lebo klesáš ako človek. A ako som povedal pokiaľ ide o vlastenectvo, nesiahaš mi ani po päty.. ty len masturbuješ nad svojím "silným" postojom.
Kontroverzný nie je Slota ale tvoje výroky na adresu ničenia pamiatok na udalosti, ktoré zaručujú dnešné hranice Slovenskej Republiky a povojnové usporiadanie Európy. Už sa približuješ k spochybňovaniu výsledkov 1 s.v. a druhej s. vojny, len tak ďalej.
Kontroverzný je Slota, a ja som sa okrem tohoto kontrétneho postu, nikdy nikde nevyjadroval k ničeniu pamätníka ty klamár. Ak áno tak cituj. Si obyčajná špina Ivan lebo opakovane zámerne klameš. Klamára tvojho kalibru som tu ešte na fóre nestretol. Už pletieš ako zmyslov zbavený o Európskych hraniciach a neviem čom, pritom absolútne nikto okrem teba samého sa tu asi k tejto téme nevyjadroval. Mohol by si si založiť doma v kúpeľke svoje vlastné fórum a pokecať si sám zo sebou ty blázon.
//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 11:47)
tehla napísal:Ty sa spamätaj už. Ak ústavný činiteľ SR dá postaviť pamätník na vytýčenie našich hraníc a Maďar ho rozbije na cucky, čo z toho je provokácia? Vieš čo je provokácia? Čítaj:
Ja som sa vyjadroval k téme "Arabi" a tamojšiemu postu, kde som prirovnával chovanie francúzskych národniarov k chovaniu slovenských.
Ak ústavný činiteľ dá postaviť pamätník, nie je na tom nič zlé, plne to schvaľujem. Bodaj by sa pamätníky Trianonu a sochy Svätopluka nestavali len úboho týždeň pred voľbami, ale neustále.
Ak dá postaviť dlhodobo kontroverzný politik Ján Slota, narýchlo pár dni pred voľbami, bez povolenia mesta, niekde ku ceste s takým pátosom, do Komárna, tak toto jeho počínanie môže vnímať
maďarská extrémistická zložka ako provokáciu a práve preto odpovedá rovnako provokačným gestom, že ho rozmláti kladivom. Čo samozrejme neobhajujem, vôbec nie. Samozrejme je to odsúdeniahodné. Ale nesnažte sa ma presvedčiť, že Ján Slota tam šiel so svätožiarou na hlave.
Prečo tak narýchlo? Prečo tesne pred voľbami? Prečo bez povolenia mesta? Prečo tam ten pamätník nestojí už dávno? Podľa teba tam nebola žiadna spojitosť s voľbami a predvolebnými témami? To je to, zneužívanie vlastenectva na politikárčenie. Robenie si kampaňe na svätoplukovi. Čo je toto za úroveň? To ste slováci len týždeň pred voľbami?
K tomu článku čo si postol,.. no je to smutné. Je to provokačné. Ale buď aj my klesneme tak hlboko ako maďarskí extrémne zmýšľajúci jedinci, alebo si zachováme svoju dôstojnosť a budeme sa správať konečne ako hrdý národ. Nech sa postaví poriadny pamätník Trianonu, nie len narýchlo zošnurovaná predvolebná kampaň SNS, kde ani nemali povolenie na umiestnenie pamätníka. Nevidím problém v zorganizovaní podobnej zbierky ako na Svätopluka, a bol by to pamätník ktorý by nikto nerozbil žiadnym kladivom.