co dalej..
Re: co dalej..
neverim ze ho poznas tak dobre ze by si mala toto pisat tu vsetko 
podla viet... ale nehram sa tu na nejakeho vseveda
tak potom chod za nim a vsetko mu povedz a spytaj sa ho ci citi aj to on k tebe a ci chce byt stebou ci to tak citi alebo mu to napis alebo odkaz po kamoske..... ked hovoris ze je podla teba skvely a dobre ho poznas....lebo darmo budes pocuvat nase fylozificke rady
a ziaden dalsi krok neurobis...a potom ako 30 rocna to budes lutovat ked ho budes vidiet ako kocikuje svoje dietatko a vedla neho za ruku jeho zena a na rukach prstene
mizuno napísal:tak potom chod za nim a vsetko mu povedz a spytaj sa ho ci citi aj to on k tebe a ci chce byt stebou ci to tak citi alebo mu to napis alebo odkaz po kamoske..... ked hovoris ze je podla teba skvely a dobre ho poznas....lebo darmo budes pocuvat nase fylozificke radya ziaden dalsi krok neurobis...a potom ako 30 rocna to budes lutovat ked ho budes vidiet ako kocikuje svoje dietatko a vedla neho za ruku jeho zena a na rukach prstene
strach z odmietnutia
To radšej budeš lamentovať tu na fóre o tom, čo robiť, ako radšej ísť za ním a skúsiť si to vysvetliť? Strach z odmietnutia? To bude vždy, ale risk je zisk. Pokiaľ to nevyjde, tak je to pre teba aj tak lepšie, ako byť v takejto neistote.
eldzi napísal: To radšej budeš lamentovať tu na fóre o tom, čo robiť, ako radšej ísť za ním a skúsiť si to vysvetliť? Strach z odmietnutia? To bude vždy, ale risk je zisk. Pokiaľ to nevyjde, tak je to pre teba aj tak lepšie, ako byť v takejto neistote.
ved hej, prava svata
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Lockol by som to, pretože nie je tu podľa mňa čo riešiť... Už veľa ludí ti napísalo že jedine čo ti ostáva je porozprávať sa o tom a (osobne) a budeš vedieť načom si. Čím skôr tým lepšie. A zdá sa mi že ešte si zaľúbena nebola, len si to myslíš že si.Ako si písala zíde z oči zíde z mysle. On sám nevie čo chce, takže podĺa mňa by vám to aj tak dlho nevydržalo....
Si mladá uživaj si život, tak že tu budeš sedieť naňho nezabudneš
Si mladá uživaj si život, tak že tu budeš sedieť naňho nezabudneš
hej, hej..
Ahoj JST.
Hladisko, ktore napisem mozno nie je to najpopularnejsie ale da ti jednu moznu odpoved na otazku, ktoru si sa pytala: Ako si ho mam ziskat? Toto je cisto z psychologickeho hladiska a z nicoho ineho. Chalani su dost odlisny od dievcat hlavne z hladiska psychologie, takze hladaju, potrebuju a vyzaduju nieco ine. Samozrejme, teraz to bude generalizovane, takze najdu sa vynimky - ale o tom cela psychologia je.
1, Blízkosť = bud blizko pri nom. (Je jedno ako to spravis, ked chces aby ta mal rad/sej tak sa dostan do jeho fyzickej blizkosti, nemyslim tym osobneho priestoru ako objatie (sice aj to moze byt ked to nebude nasilu)... ale proste chodte spolu von atd...). Ludia su od prirody nastaveny ze maju radsej ludi ktori su v ich blizkosti a s ktorimi su dost casto.
2, Asociácia. Buď s ním v situáciach, ktoré má rád, ktoré sa mu páčia!!! To je jedno, či hrá WoWko, alebo chodí po nociach tancovať. Toto je veľmi podstatné. Ľudia si pamatajú väčšinou dobré veci. Keď ich bude zažívať s tebou tak mozog je tak nastavený, že bude tieto dobré veci spájať s tebou.
3, Podobnosť = rovnaké názory. Ľudia majú tendenciu mať druhých radšej ak zdieľajú tie isté pohľady na svet.
4, Recipročný záujem. Chalani aj dievčatá sú radi keď sú okolo ľudí ktorí majú o nich záujem, ktorím sa páčia.
5, Fyzická príťažlivosť. Pokrytci hovoria, že toto nie je podstatné. Je to tak podstatné ako, že vieš kde je záchod keď potrebuješ ísť. Dávno dokázané, prevetrané časom a skúsenosťami celého sveta. Inými slovami: Buď pekná, nie.... buď krásna, nie... buď bohyňa!!!
To je 5 bodov, ktoré môžeš urobiť z psychologického hladiska keď ho chceš získať. Teraz som nespomenul napríklad to, že toto je svetská cesta... možno si ho získaš, možno nie. Tak isto som sa nevyjadril k tomu, že by si sa na to mohla vykašlať a o rok-dva stretneš niekoho iného. Otázkou je, či ho chceš získať a na ako dlho týmto spôsobom. Vraví sa, že láska hory prenáša. Tak toto je cesta "mimo" lásky a môžeš dúfať, že jeho lásku si získaš neskôr. Chcela si odpoveď = tu ju máš.
Hladisko, ktore napisem mozno nie je to najpopularnejsie ale da ti jednu moznu odpoved na otazku, ktoru si sa pytala: Ako si ho mam ziskat? Toto je cisto z psychologickeho hladiska a z nicoho ineho. Chalani su dost odlisny od dievcat hlavne z hladiska psychologie, takze hladaju, potrebuju a vyzaduju nieco ine. Samozrejme, teraz to bude generalizovane, takze najdu sa vynimky - ale o tom cela psychologia je.
1, Blízkosť = bud blizko pri nom. (Je jedno ako to spravis, ked chces aby ta mal rad/sej tak sa dostan do jeho fyzickej blizkosti, nemyslim tym osobneho priestoru ako objatie (sice aj to moze byt ked to nebude nasilu)... ale proste chodte spolu von atd...). Ludia su od prirody nastaveny ze maju radsej ludi ktori su v ich blizkosti a s ktorimi su dost casto.
2, Asociácia. Buď s ním v situáciach, ktoré má rád, ktoré sa mu páčia!!! To je jedno, či hrá WoWko, alebo chodí po nociach tancovať. Toto je veľmi podstatné. Ľudia si pamatajú väčšinou dobré veci. Keď ich bude zažívať s tebou tak mozog je tak nastavený, že bude tieto dobré veci spájať s tebou.
3, Podobnosť = rovnaké názory. Ľudia majú tendenciu mať druhých radšej ak zdieľajú tie isté pohľady na svet.
4, Recipročný záujem. Chalani aj dievčatá sú radi keď sú okolo ľudí ktorí majú o nich záujem, ktorím sa páčia.
5, Fyzická príťažlivosť. Pokrytci hovoria, že toto nie je podstatné. Je to tak podstatné ako, že vieš kde je záchod keď potrebuješ ísť. Dávno dokázané, prevetrané časom a skúsenosťami celého sveta. Inými slovami: Buď pekná, nie.... buď krásna, nie... buď bohyňa!!!
To je 5 bodov, ktoré môžeš urobiť z psychologického hladiska keď ho chceš získať. Teraz som nespomenul napríklad to, že toto je svetská cesta... možno si ho získaš, možno nie. Tak isto som sa nevyjadril k tomu, že by si sa na to mohla vykašlať a o rok-dva stretneš niekoho iného. Otázkou je, či ho chceš získať a na ako dlho týmto spôsobom. Vraví sa, že láska hory prenáša. Tak toto je cesta "mimo" lásky a môžeš dúfať, že jeho lásku si získaš neskôr. Chcela si odpoveď = tu ju máš.
no tak tie body su mi jasne
ja som to sem vlastne napisala len preto, ze som bola uplne v hroznej nalade a tak podobne.. neviem ale preco sme vsetci pchaju vek, su ludia, kt. maju 12 a su schopni milovat tak, ako 20 rocni nedokazu, tak neviem preco by som ja ako 16 rocna nemohla niekoho lubit 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
lebo laska na 6 je fernet ... racionalnejsi dovod neexistuje
v 16 mozes lubit .. to urcite ano, ale napisat ze v 12 milovat ? ... ouh ... milovat snad nedokaze ani clovek v 20tich, pretoze s partnerom preskakal strasne malo modelovych situacii, ktore sa ukazuju casto ako krizove
...
-
Janio
Zablokovaný
Možno ma teraz ukamenujete, ale ja si myslím že láska je len dočastná, a už vôbec nie je na celý život inak by sa nerozviedlo 50% manželov po roku :-/
JST - Tak asi preto že malo ktoré dievča v 16 vie čo chce, a to nevravím o 12 že chodia spolu, ale dať si napríklad pusu je pod ich úroveň
JST - Tak asi preto že malo ktoré dievča v 16 vie čo chce, a to nevravím o 12 že chodia spolu, ale dať si napríklad pusu je pod ich úroveň
nechytajte ma za slova, ved 12 rocne deti ani nevedia naco maju to co maju
ale myslela som to tak, ze je kopa mladych (povedzme 16 rocnych hej(), kt. ludia typuju vyse 20 prave preto ako vystupuju, spravaju sa , rozmyslaju a podobne, a naopak, su 20 rocni ludia, kt. sa spravaju ako 16 rocne deti
takze nejako spajat lasku s vekom mi pripada divne
ved aj 3 rocne decko dokaze lubit, je to sice laska medzi matkom a dietatom, ale aj to je laska
ja tiez nejako extra neverim v lasku na cely zivot..
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 22:17)
[quote="Janio"
JST - Tak asi preto že malo ktoré dievča v 16 vie čo chce, a to nevravím o 12 že chodia spolu, ale dať si napríklad pusu je pod ich úroveň[/quote]
tak ja rozhodne viem co chcem, svoje priority a nazory mam, tak netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca
//autoeditácia príspevku (18 Jún 2010, 22:17)
[quote="Janio"
JST - Tak asi preto že malo ktoré dievča v 16 vie čo chce, a to nevravím o 12 že chodia spolu, ale dať si napríklad pusu je pod ich úroveň[/quote]
tak ja rozhodne viem co chcem, svoje priority a nazory mam, tak netreba vsetkych hadzat do jedneho vreca
-
Janio
Zablokovaný
Prepáč, nevravím že ty nevieš... (aspoń niekto kto to ma v hlave jasno) Ale väčšina sa tak správa, ako by som povedal že aj tvoj mládenec ktorého chceš.
A nehádžem všezkých do jedného vreca pretože vynimka potvrdzuje pravidlo
Janio napísal:Prepáč, nevravím že ty nevieš... (aspoń niekto kto to ma v hlave jasno) Ale väčšina sa tak správa, ako by som povedal že aj tvoj mládenec ktorého chceš.A nehádžem všezkých do jedného vreca pretože vynimka potvrdzuje pravidlo
that ´s true. to ze on nevie co chce je pravda, sam to priznava.. ja by som len chcela ho naviest nato, nech si uvedomi, ze co chce, aj ked by to malo pre mna znamenat absolutny koniec nadeji, ale chapes, ked ti neikto raz napise, ze tmozno by nieco mohlo byt, a raz ze by to asi neslo, tak je to ddost ...
//autoeditácia príspevku (20 Jún 2010, 16:18)
ach boze, vsetko sa to este viac skomplikovalo ...
-
Janio
Zablokovaný
Čo ? Ako to myslíš "skomplikovalo" ? 
ale nie skomplikovalo.. ale.. som bola na seneckom lete vcera, bol tam aj on, obidvaja na**baní, tak ma zobral ze tancovat, sme sa bozkavali, potom to videla jedna nasa spolocna kamaratka, zacala tam plakat, on ju tam utesoval... a konecny vysledok je asi tak, ze dve zamilovane do jedneho, kt. nechce ani jednu