a k tomu golfu co si dal, mozno ma pekny lak, ale ma tam niaky homo predny naraznik rozrezany, zavarenu pravu klucku, xenonxy v niakych tuningovych svetlach taky lakac policajtov
k tomu co tu Suffel postoval tak to bude niaka bučora poskladane, IV golf za 2650€
pises, ze hlavne mesto, tak tam sa ti diesel neoplati, dlho sa zohrieva, drahsia udrzba a este zo 10x za den startovat ako napr ja, tiez nerobi dieslu dobre, ak kukas na spotrebu, ale chces aby to aj trochu islo, tak radsej nieco mensie, lahsie a kludne aj s nizsim objemom, ja tak ockom pokukujem po Saxe 1.4vts, ma 55kw, 900kg, takze sa s tym da aj vyblaznit a pri normalnej jazde to urcite vela nezje, ale na druhu stranu to je francuz, ale podla slov uzivatelov saxoklubu to neni take strasne co sa tyka spolahlivosti
popripade fakt ak na spotrebu tak kamos ma Corsu 1.0 12V trojvalec, sice to moc nejde bo ma len 40kw, ale ked sme tam dvaja tak to nieje az take strasne a fakt po meste jazdi skoro zadarmo a to nevravim o poistke bez vseliakych zliav a vybavovaciek za 80€