neviem ako to napravit :(((

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

Re: neviem ako to napravit :(((

Príspevok od používateľa kiara24 »

proste to bud ukonci uplne alebo nic ine nebudem riesit..nech mi povie priamo ak uz nic nechce...a nie takto ako male deti,ja mam cakat ako sa on rozhodne? mozno sa rozhodne o den,dva, o tyzden alebo o mesiac..no mozno sa uz neozve vobec...ja nie som povinna nanho cakat a stale sa tym trapit :( rozmyslala som uz dost nad tym a zacina mi z toho hrabat :D pockam par dni a ak nic...pojdem za nim porozpravat sa a ak ani to nepomoze,koncim :(
NEVO
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa NEVO »

no vidis, konecne ti svitlo :idea:
a teraz vykakat, vycikat, umyt zuby, prezehnat sa a spat :oops:
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

takze myslis ze mam mist za nim? nebude to vyzerat cudne??? ze baba ide za chalanom?? vies,mam 22 a toto mi pride strasne detinske uz...proste si nemyslim,ze som az take nieco zle spravila..su ovela horsie veci...a ak sa mieni nadalej tak spravat kvoli tomu, potom este nie je vyzrety asi :D
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

ja by som zanim nesiel... urob to co si pisala hore ale zanim sama nechod.. aj podla mna si uz mysli ze je dolezity.. pockaj par dni a ak sa neozve napis mu ty ze no co ako a povedz mu ze si sa mu uz ospravedlnila a ze hadam ta nejde takto ignorovat pre taku somarinu do konca zivota
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

no ano, hraje sa na doleziteho,mysli si,ze ked je pekny a ma peniaze,tak moze mat vsetko?? :D o mna ma vela chlapcov zaujem (nie ze by som sa chvalila,ale nemyslim si,ze by som bola na zahodenie :D ) nanho cakat vecne nebudem...viete co by ma prekvapilo? keby chodil na tuto stranku,to by ma uz rovno poslal kade lahsie :DDD a budem cakat,nerobim uz nic..pan dokonaly si uziva teraz urcite niekde na diske,ved je vikend..isto si na mna ani nespomenul :( mozno mu svitne ked vytriezvie...:D
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

mizuno asi ma pravdu, ale ja si myslim ze keby si za nim aj zasla, tak tym nic moc nepokazis.
ale daj tomu par dni
mizuno
Medium Star
Medium Star

mozno uz aj zo dve prefikol :D a v pondelok ti napise... cau laska cely vikend som preplakal a myslel na teba:)...(neber moje slova vazne)
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

to bolo mile..vdaka, si ma potesil :(
to iste mozem povedat aj ja....minule som s aho pytala ci uz ma stihol podviest a on ze nie..a ja na to ..no to je skoda,lebo ja uz teba hej hehehe :D teraz budem mysliet na to ci s nejakou nie je...juuuj toto si si mohol odpustit :( boze chlapci,povedzte mi rovno..ako by ste reagovali keby za vami prislo dievca cca 70km.???? potesilo by vas to apson trocha?? ci by som bola zase trapna??? :DDD
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

aj tak to mohol vyriesit, ale skor si myslim ze nie, ved uz nema 16,
a ty si uz tiez dost stara, a urcite si sa naucila nieco o chlapoch v predchdzajucich vztahoch, tak to pouzi

//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 23:41)
ja by som sa od radosti asi hned s tebou vyspal, ale to som ja,
ale urcite ho to bude tesit,
ak nie, tak to hned uvidis a to bude signal ze mas ist od toho prec. :smt059
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

mne tie vztahy skor vsetko zobrali,ako mi nieco dali..vzdy si najdem nejakeho debila :( zacinam mat pocit,ze to s tym nickom zobral ako vyhovorku,aby to mohol nejak vsetko ukoncit ..

//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 23:43)
viem, bol by happy...ak by to dostal ..to som si ista na 100 % :D vsetci ste taki...a viem aj na 100% ze by som si ho osobne udobrila ...v tom som dost dobra si myslim :D staci sa troska nahodit ixixix
mizuno
Medium Star
Medium Star

keby si si dala suknicku a vystrih(ale nie ak si ako doska:D) a by si prisla a nejake zvodne pohlady tak by bolo ine coro moro:D

ale dobre si napisala mozno si to zobral aj ako vyhovorku aby to mohol cele ukoncit... kazdopadne pockaj
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

to ze mas taky pocit, este neznamena ze to tak je.
ja osobne som dost ziarlivy, a podarilo sa mi zotrvat s mojou teraz uz manzelkou vo vztahu viac ako styri roky, kym sme sa zobrali,
a poviem ti tiez som si vselico vymyslal, ked som nevedel na com som, a niekedy som tym svojim vymyslom aj uveril, a len potom bolo zle,
tak si nic nevymyslaj, lebo zachvilu nebudes vediet co je pravda a co si si vymyslela :D
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

hmm no s tou vyhovorkou to neviem...poznam ho uz dost dobre...vela krat sa nam aj predtym stalo, ze sme sa na niecom pochytili...ale vzdy sme to dokazali vyriesit inac..on je ten typ chlapca,ktory by mi to povedal rovno...a nedaval by mi zbohom prostrendictvom netu...skor by prisiel za mnou a normalne mi to povedal..inac neviem ci som vam spominala tu operaciu na ktoru musi ist??? :(
a s tou suknickou,to nie je zly napad :D

//autoeditácia príspevku (19 Jún 2010, 23:50)
v domyslavosti som dost dobra,to je pravda....:D dakujem vam velmi pekne za vase rady..ste zlati :) ak mi to vyjde,mate u mna pivo minimalne :D
mizuno
Medium Star
Medium Star

ja by som vymenil to pivo za .... :D skade si? :D:D:D ale nie... aku operaciu?
NEVO
Medium Expert
Medium Expert

mas bujnu fantaziu hej, tak to je len dobre,
a o ziadnej operacii si nic nespominala.
Inak ja pijem staropramen :P
vsak ma v profile ze s kosic
temperamentna vychodniarka :smt007
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

no to nebudes asi poznat odkial som..a ty si odkial? :D boze ja tu akoze flirtujem s inym a tameho riesim? mne uz asi prepina :D bude aj staropramen aj vsetko co len chcete :D hrava futbal a nedavno bol tazko zraneny,chodil k lekarovi a ten mu jasne prikazal operaciu s kolenom,tak na nu ide...hmm no a je z toho dost mimo,lebo futbal unho znamena velmi vela a ma strach,ze si ho uz nikdy nezahra :( a myslim,ze aj ta operacia tu vela zahrala..lebo hovoril,ze ho to vzalo a chce byt teraz sam a mat pokoj od vsetkych,kym sa z toho nespamata...myslite,za aj s tymto to nieco moze mat??
mizuno
Medium Star
Medium Star

on chce mat dako od vsetkeho pokoj... urcite urob to ze mu daj pokoj aj ty a on sa podla mna urcite ozve.. a ked by si neprezila ten abstak bez coro moro tak mi brnkni, taku 22jku hm, ty by si mala mladeho zajacika :smt033 ... ale nie uz mi chodi ine po rozume touto hodinou.... idem ja spinkat
kiara24
Medium Expert
Medium Expert

a kolko ze to mas rokov mizuno?? no nemozem ci brnknut, uz by si ma nepustil xixi...ale nie,som v takom stadiu, ze ma uz ostatni chlapci nezaujimaju :D a to coro moro,no neviem...myslim ze on by sa dal presvedcit lahko :D tak sladke sny a dik za tvoje nazory
mizuno
Medium Star
Medium Star

18:D lacno,rychlo,kvalitne..... :D:D:D nemas zaco
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa: