Voľby 2010

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

Hlasovanie ukončené 12 jún 2010, 22:08

KDH
9
4%
ĽS-HZDS
3
1%
Most-Híd
13
5%
SaS
100
39%
SDKÚ-DS
43
17%
SNS
4
2%
Smer-SD
20
8%
SMK-MKP
1
0%
Inú
33
13%
Nepôjdem voliť
28
11%

Celkom hlasov: 254

tehla

Re: Voľby 2010

Príspevok od používateľa tehla »

beardie napísal:fuuu, ja uz som sa bal ze zidaci
bal si sa oprávnene
beardie napísal:lupez storocia bola v 1953, dostudovat
to bola ešte slaba kava kamo
beardie napísal:tipuj makko
kiežby si tak elegantne vedel opravovať aj chyby v svojom úsudku
beardie napísal:Fico za par rokov zdvojnasobil statny dlh a rozdrbal eurofondy a statny rozpocet pre kamaratov, nespravili absolutne nic pre lepsi zivot v krajine, este sa z toho budeme spamatavat dlhe roky, bohuzial, nevidis ten zakladny rozdiel
Škoda reči, mne sa už fakt nechce. Fico nie je žiadny anjelik, ale radičova, sulik a spol. su samotne satanove deti
beardie napísal:z zrazu to zacal riadit Ducky a cela firma sla do prdele, o 2 strany skor som daval link na graf s vyrocnymi spravami, je tam pekne vidiet, ako to hazedesaci riadili
grafy z blogu sme su sice fajn, ale...ja už som tu tiež daval par veci, ako to bolo
beardie napísal:necucaj si sprostosti z prsta, ani sam tomu neveris
obdivujem jak vy tu všetci viete vydedukovať čomu verim a čomu neverim :lol: .

Ale opäť hovorim, toto su žabomyšie vojny (ja som žaba, ty si myš), ak sa nezmeni system založeny na dlhovom hospodárstve a odlievanie peňazi od pracujucich občanov k lenivej podvodníckej zberbe, tak sa nezmeni nič. Ty vieš len nadavať, že sa zvyšuje dlh a za to môže Fico, ale pozadie ťa už absolutne nezaujima a to je ten problem
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

citizen napísal:boha to je to ze je uplne jedno kto vyhra volby vzdy sa tam dosadia ludia koalicie a potom to tak vyzera.nezijeme v usa alebo cine kde si statne podniky vazia a ten kto rozkrada ide na smrt.radsej predany ale fungujuci a zdravi ako statny a dotovany.a ja ta nekarmujem to ti davaju iny
Jo preto všetci volia tých istých ľudí, za ktorých sa rozkrádolo aj sa rozkrádať bude, čo je demencia národa ako remeň. Ja sa tu bavím o tom, že tie podniku sú schopné fungovať ale vplyvom pár ľudí to nie je možné a tvrdšie tresty pri rozkrádaní štátneho by som uvítal.
Cesar napísal:Načo je dobrý štátnom vlastený podnik?
1. Dať tam ľudí zo strany, príbuzných, kamarátov a neviem koho. Obyčajný človek potom má menšie šance sa tam dostať, veď takto tam idú ľudia po známostiach..
2. Dá sa na tom dobre zarobiť, ako na štátnych zákazkách, cena nikoho nezaujíma, len ako sa výsledný zisk rozdelí a aký dostane podiel ten, kto tú zákazku schváli. Nie je dobré napríklad kúpiť niečo za 1000 EUR/kus a hneď to predať za 3000 EUR/kus. To je kšeft. V súkromnom sektore to už spraví niekto ťažko, lebo v normálnom prípade chcú všetci ušetriť a nie vyhodiť peniaze do vzduchu. V konečnom dôsledku sa neuveriteľne plytvá, náklady stúpajú a potom buď to začne dotovať štát alebo sa musia zvýšiť ceny. Najlepšia varianta je, keď je to aj vysoko ziskový podnik, vtedy si to ani nikto nevšimne a môže sa argumentovať tým, že veď je to ziskové a to, že sa veci kupujú za mnohonásobne vyššie ceny od ktovie koho, no to je už otázka dohody no nie?

Aký ja mám úžitok z toho, že Ficov brat postaví most 3x drahšie ako hocikto iný? Ja? Aký? Len hlupák tomu uverí, že ako jeden obyčajný občan bude mať úžitok zo štátom vlastných podnikov. Pre politikov a ich klientelu to ale je určite fantastická príležitosť zbohatnúť.

Pekným príkladom vzorového štátom vlastneného podniku bola Devín Banka. Paráda, ako to fungovalo fantasticky.
To ale znamená, že nemáme v parlamente ani jednu stranu, ktorá je schopná viesť štátny podnik a pritom títo ľudia vedú náš štát. To je na zamyslenie.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

tehla: no tak mi teda to pozadie objasni, rad sa necham poucit
okolimar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa okolimar »

To ale znamená, že nemáme v parlamente ani jednu stranu, ktorá je schopná viesť štátny podnik a pritom títo ľudia vedú náš štát. To je na zamyslenie.
toto je bohuzial pravda a aj na zamyslenie to je.. realita je taka ze pocas kampane atd. rozni ludia vkladaju nadeje do roznych stran a nalievaju do ich kampani peniaze.. no a potom tito "kamarati" chcu logicky nieco naspat.. ci uz priklepnut nejaky tender atd.. realne sa dostat do parlamentu podla mna znamena vyliezt po tolkych chrbtoch (vliezt do tolkych zadkov) ze tam pomaly ani jeden normalny clovek nie je.. preto som napriklad dlhodobejsie znechuteny politikou.. no ludia si to stale zrejme tak neberu a stale volia to "mensie zlo" pre nich samych (ci uz sdku, smer atd.) a nesnazia sa aby tam zlo nebolo.. viem ze paliho kapurkova bola v podstate reklama ale svoj ucel splnit mohla.. keby vsetci nevolici (ktori mnohi nevolia preto ze "nie je koho") a nepresvedceni volici terajsich parlamentnych stran volili kapurkovu, kludne mohla mat tato strana cez 30-40%.. to by ukazalo politikom ze kradnutia uz tu mame fakt dost, ci uz meciarovskeho, dzurindovskeho alebo ficovskeho a ani tie vyhovorky tu uz nikto nezere.. sice by to asi znamenalo v kratkom case predcasne volby no signal toho ze je tu priestor pre stranu, ktora nezaplati na kampan miliony a potom na oplatku musi odskodnit svojich mecenasov, ale pre stranu, ktora je zlozena z odbornikov, serioznych ludi so serioznym programom a viziou, pretoze v tychto volbach sa akosi vsetky strany vyhli tomu, ze kolko vela prace je pred nastavajucou vladou..
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa citizen »

co vsetci mate s tymi antikristami a satanistami? prave sa do parlamentu dostala nova strana sas nechajme nech ukaze co vie!Hranol a najvecsi slovak vo vesmire Slopta sli tesne pred volbami niejaku tabulu stavat na madarskych hraniciach to bola jasna cista naplanovana provokacia a este si aj Slopta najme niekoho z sbskarov aby v medaku ju na druhy den rozbil a tie jeho reci:madari uz idu cez dunaj,nasadaju do tankoch..128 490 imbecilov dalo hlas klamarskej zlodejskej a primitivnej sovinisticke strane
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay napísal:Ty špinavý klamár, nauč sa čítať
slay napísal:Ak áno TAK MI TO CITUJ TY KLAMÁR.
slay napísal:nikdy nikde nevyjadroval k ničeniu pamätníka ty klamár.
slay napísal:Si obyčajná špina Ivan
:lol:

ale no tak slay taky citovy vylev som u teba este nevidel, sa ukludni ved je to len obycajne forum (ako mi stale zvyknes hovorit)
slay napísal:A ako som povedal pokiaľ ide o vlastenectvo, nesiahaš mi ani po päty.
On je daleko pred tebou ty ani nemas tusenie co je to byt hrdy na svoj narod, ty si len vysledok modernej kozmopolitnej doby ala homo economicus navyse este strasne arogantny.
kj37 napísal:Priznajte sa, kto bol taky inteligent a kruzkoval Zidakov z OKS?
Makefake a Fatal :D
beardi napísal:je jasne, ze aj za nimi niekto je, ale ked si porovnam co spravili pre tuto krajinu oni a co Ficova banda, vychadzaju pre mna stale ako vitazi
Dzurinda nespravil nic ani Fico nespravil nic, problem je ze za pravicou ktora vyhrala volby su Sorosove nadacie, zidovsky rasisti a antieuropania, ci si to vysvetlujete po tom svojom ze nas chu zotrocit mi je uplne jedno, faktom je ze zidia vzdy drzia spolu a vzdy myslia len na seba, to je podstata ich viery a nabozenstva ktoru stale ignorujete a zosmiesujete. V tomto je sila nepratela ktore ho neni vidiet, mnohy ho ani nechcete vidiet, aj ten posrany antisemintizmus tu neni len tak bez priciny.
citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

Vláda nedokáže rázne šetriť už v tomto roku, tvrdia analytici
http://ekonomika.sme.sk/c/5431743/vlada ... ytici.html
a pre toho zmrda co mi do karmy napisal aby som nelinkoval sme:ja si budem linkovat a ty sa podpisuj chudacik cerveny
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

kali520 napísal:Dzurinda nespravil nic
To by bol ten lepši pripad :P. V každom pripade, bol len babkou, ak by to nebol Dzurinda, Soroš and co. by si našli inu predajnu babku, napriklad Radičovu..

Beardie, veď o tom toho bolo popisaneho už kopec. ECB, FED, súkromne tlačiarne peňazi, zadlžovanie, privatizácia, snaha o ekonomicke ovladnutie atd atd. Prečitaj si napr temu Kriza finančnych trhov
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Je až neuveriteľné, ako tu poniektorí veria všelijakým konšpiráciám a idú presviedčať veľký počet ľudí o tom, že sú fakt reálne a že vážne ohrozujú naše životy. Ak si niekto vypýta nejaký dôkaz, dostane naspäť linky na weby alebo publikácie, ktoré su napísané podobnými ľuďmi, ktorí vytvárajú, podporujú a rozširujú takéto sprostosti, čím ich dôveryhodnosť radikálne klesá.

Chcem sa spýtať - čo z toho máte? Na čo je dobré to, že tu vypisujete veci, ktoré 99 percent ľudí nie len na Slovensku, ale aj po celom svete považuje za bludy a tým pádom vám aj tak neuveria a iba nad tým mávnu rukou, prípadne vám odpíšu poriadne ironický príspevok? Cítite sa nejako povýšene alebo špeciálne, ako členovia nejakej lóže, alebo niečo podobné? Potrebujete nás tu poučovať / presviedčať o niečom, čo neviete dôveryhodne dokázať a ak vám to niekto napadne (teda tie vaše zdroje), hneď je z toho oheň na streche? Fakt tomu nedokážem pochopiť, okrem zopár prívžencov vašich konšpirácií ste ostatným ľuďom na smiech....

A ešte mi nedá poznamenať niečo o vašom vlastenectve a úcte k štátu - niektorí z vás produkujú tak radikálne gramatické chyby, za ktoré by sa mali hanbiť aj žiaci prvého stupňa ZŠ a nik ma nepresvedčí o tom, že niekto "rýchlo písal" a preto si to nedokázal ustrážiť. To ste mi len vlastenci, ktorí ani poriadne neovládajú svoj rodný jazyk....

Jednoducho mi to tu po niektorých z posledných príspevkov nedalo a musel som si vyliať dušu. Systém "ak jeden, tak aj druhý", alebo "ak mohli tamtí, môžu aj títo", alebo "Fico síce X, ale však Dzurinda Y" - to sú mi len typy argumentácie...HOWGH.
kali520
Darca
Darca

Super seth, skus byt aj trochu konkretnejsi a nie pisat nicim nepodlozene subjektivne nazory ze hento a tamto je blud, lebo fakt dost tazko sa potom na taketo prispevky ze "vylial som si tu dusu" reaguje.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Vylial som si dušu, pretože som chcel, ale nechcel som sa zapliesť do flejmu plného konšpirácií o židoch, sionistoch, slobodomurároch, amerických špiónoch v našej vláde a neviem čom ešte. Takže nič konkrétne tu nenapíšem, ber to ako taký textový povzdych. A ničím nepodložené subjektívne názory sú moje osobné názory. Tie si tu môžem písať, koľko len chcem.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Oni sú totiž tí osvietení, ktorí odhalili všetky židovské a slobodomurárske sprisahania (pomocou propu a videí na youtube), vedia všetko o tajných stretávkach mocných a ich plánoch na ovládnutie sveta a zotročenie ľudí.

Majú vlastný (jediný pravdivý, všetko ostatné sú nezmysly z dielne Židov) výklad histórie, dokonca podrobné zoznamy Židov, ktorí denne pilne pracujú na ovládnutí vesmíru.

A toto všetko im poskytuje prop.sk a podobné servery, vzájomne sa tam utvrdzujú o svojej pravde a svojej "informačnej" nadradenosti, keďže oni "to" už vedia a my všetci sme tu pod tou demagógiou stále zakrytí.

Takto to je, my by sme vlastne mali ďakovať týmto pánom tu, ktorí nám chcú otvoriť oči a zachrániť nás.

Ďakujeme.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

hughito dakujeme, ze citate sme. tretotriedne strany s podporou okolo 23% opravnenych volicov budu vladnut 77%, ktore si tuto buducu vladu nezelali. este raz dakujeme. dufam, ze to co pride najviac postihne prave tych 23% a, ze vacsina z nich pojde znova zbierat jahody a umyvat riady do anglicka.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Tak tak Krija, ja sa pridávam k prianiu a ak bude možné aj finančne prispejem na letenku aby tí vysoko inteligentní a slušní ktorých je 23 percent a ktorí sa neštítia starému človeku povedať "hovedo sprosté staré komunistické" ako napríklad tu* sa nemuseli obťažovať s "väčšinou neslušných hlupákov a debilov" na Slovensku. Verím, že keď odídu prospeje to aj nám aj im.
V zahraniční pri umývaní tanierov budú môcť ukázať svoje schopnosti.

*
Reakcie mládeže "nositeľky rána" na prarodičov a rodičov.
#
kikro86
před 1 týdnem
toto bude tvrde, ale...uz aby ste uplne vymreli, vy hovada stare sproste komunisticke...a ked ani jeden z vas nebude a vase deti uvidia svet, potom sa to tu na slovensku pohne dopredu...

#
hrantisko
před 1 týdnem
Jaj babky, keď bude dalšia Mečiarova vláda, tak vy už tu nebudete...

#
4tirinda
před 1 týdnem
omg, tolko sprostych ludi na jednej kope

#
GothaRsk
před 1 týdnem
Nastastie uz takito volici Meciarovi vymieraju, ktovie ci sa teraz vobec dostane do parlamentu :)

citizen
Zablokovaný
Zablokovaný

tie komentare ma pobavili :D aj a sem pridam zas ten antislovensky sionisticky antikrestansky antificovsky sorosom zalozeny a dotovany dennik http://www.sme.sk/c/5433164/pravica-v-u ... -tezy.html
a som zvedavy ktory idiot my bude nadavat do zidofilov do karmy :D a nech sa podpise
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

krija napísal:hughito dakujeme, ze citate sme. tretotriedne strany s podporou okolo 23% opravnenych volicov budu vladnut 77%, ktore si tuto buducu vladu nezelali. este raz dakujeme. dufam, ze to co pride najviac postihne prave tych 23% a, ze vacsina z nich pojde znova zbierat jahody a umyvat riady do anglicka.
No 23 % je slabé, ale ani predošlá vláda nebola na tom o nič lepšie (mala cca. o 30 000 hlasov väčšiu podporu). Takže v tomto sa nič nezmenilo. A treťotriedne? Tak prečo si sa ešte pred časom rozhodoval, či ísť voliť jednu z tých treťotriednych strán? Alebo ostatné nie sú ani treťotriedne.

IvanSK: Ukľudni sa.:) Takýto ľudia sú aj na jednej aj druhej strane. A robia si len hanbu. A vymieranie Mečiarovskej voličskej základne je z časti pravda, keďže neprilákal nových voličov, tak je jasné, že jeho voliči postupne starnú a ostatných, či už mladších alebo aj tých starších mu prebral Smer.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Celkom sa mi páči, aké tu majú poniektorí predstavy o Slovákoch v zahraničí. Presne týmto spôsobom verklikovali dookola useri Burratino a centrum20.antisme.sk na diskusiách v SME na mňa, keď zistili, že 5 rokov žijem v UK. Domnievam sa, že takíto ľudia majú fakt super prehľad o ľuďoch tuná, prípadne v iných krajinách, ktorí tu "zberajú jahody" a "umývajú riady". Chvalabohu, opak je pravdou a slušný počet Slovákov v UK študuje a pracuje na iných pozíciách napríklad v office, presne tak ako strašní "odborníci" u nás, ktorí sú členovia nejakého nízko postaveného menežmentu v nadnárodných firmách ako KIA, VW, Dell, atď, pričom sa hrajú na strašných kráľov, hoci nie sú o nič lepší. Neviem, či z nich hovorí závisť, alebo hlúposť, keď večne charakterizujú ľudí v UK ako oberačov jahôd a podobne. Dokonca sa tu nájde aj dosť Slovákov, ktorí pracujú vo svojom odbore. A potom sa niekto rozčuľuje, ak sem niekto napíše, že voliči SMERu, HZDS a SNS sú všeobecne s nižším vzdelaním, nie je to náhodou to isté?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

krija napísal:hughito dakujeme, ze citate sme. tretotriedne strany s podporou okolo 23% opravnenych volicov budu vladnut 77%, ktore si tuto buducu vladu nezelali. este raz dakujeme. dufam, ze to co pride najviac postihne prave tych 23% a, ze vacsina z nich pojde znova zbierat jahody a umyvat riady do anglicka.
Pozri sa krija, ja SME čítam len minimálne, keď sem niekto hodí link a voliť som nebol, čiže tvoje kvapky padajú na neúrodnú pôdu.

Inak, takto máme nastavený systém parlamentnej demokracie, s tým neurobíme nič. Aj tak bude vždy v parlamentnej demokracii vládnuť menšina (v našom prípade pár desiatok ľudí) väčšine (niekoľkým miliónom).
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Kali520:
IvanSk je v prvom rade klamár. A ty ani on ma o národnej hrdosti nemáte ani to najmenšie právo poučovať. A o reakciu ťa nikto nežiadal.
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Oni sú totiž tí osvietení, ktorí odhalili všetky židovské a slobodomurárske sprisahania (pomocou propu a videí na youtube), vedia všetko o tajných stretávkach mocných a ich plánoch na ovládnutie sveta a zotročenie ľudí.

Majú vlastný (jediný pravdivý, všetko ostatné sú nezmysly z dielne Židov) výklad histórie, dokonca podrobné zoznamy Židov, ktorí denne pilne pracujú na ovládnutí vesmíru.

A toto všetko im poskytuje prop.sk a podobné servery, vzájomne sa tam utvrdzujú o svojej pravde a svojej "informačnej" nadradenosti, keďže oni "to" už vedia a my všetci sme tu pod tou demagógiou stále zakrytí.

Takto to je, my by sme vlastne mali ďakovať týmto pánom tu, ktorí nám chcú otvoriť oči a zachrániť nás.

Ďakujeme.
No takze zase nic.

Ono neboli tu uvedene zdroje len z propu ale to je uplne jedno aj keby boli prop je len zprostredkovatel informacny portal ktory cerpa z inych zdrojov ktore si zamozrejme mozte overit.

Co je ale tvoj/vas problem je ze vasa argumentacia je zalozena na nicom a na subjektivnom tvrdeni: "je to blbost" nicim nepodlozene. To znamena ze ked sem pastnem nejaky clanok, moze byt kludne aj z vesmirnych lidi tvojou/vasou ulohou je tento clanok vyvratit tvrdenim ktore opat niecim podlozite alebo obhajite.

Lenze vy vacsinu tych clanok neprecitate, nie ze este sa nad tym zamyslite (pravdepodobne aj zo strachu ze by bol nejakym sposobom naruseny vas svetonazor a nepodaj by sa zrutil ako domcek z karat).

To znamena ze ja ked poviem ze zid ma isty vplyv vo svete, a vacsinou to aj niecim podlozim a nie len jednym zdrojom a nie len ja, tomastio tu o tom rozpisal kvantum prispevkov (vacsina uzivatelov vtedy mcala), rovnako aj krija a iny (je tu kopec tem na tento probelm). Vy na to zareagujete vseobecne je to konspiracia a tym padom blbost bez toho aby ste to nejak viac rozvinuli alebo nepodaj aj niecim podlozili.

Slay:
1. ja ta nepoucujem ja len konstatujem.
2. Chapem ze Ivan tam iste veci zle pochopil s tym Slotom a trianonom, ale oznacit ho koli takejto malichernosti za klamara a sa tu certit na pol strany, nehnevaj sa ale pride mi to dost smiesne hlavne ked je to od teba.
Zamknuté