bal si sa oprávnenebeardie napísal:fuuu, ja uz som sa bal ze zidaci
to bola ešte slaba kava kamobeardie napísal:lupez storocia bola v 1953, dostudovat
kiežby si tak elegantne vedel opravovať aj chyby v svojom úsudkubeardie napísal:tipuj makko
Škoda reči, mne sa už fakt nechce. Fico nie je žiadny anjelik, ale radičova, sulik a spol. su samotne satanove detibeardie napísal:Fico za par rokov zdvojnasobil statny dlh a rozdrbal eurofondy a statny rozpocet pre kamaratov, nespravili absolutne nic pre lepsi zivot v krajine, este sa z toho budeme spamatavat dlhe roky, bohuzial, nevidis ten zakladny rozdiel
grafy z blogu sme su sice fajn, ale...ja už som tu tiež daval par veci, ako to bolobeardie napísal:z zrazu to zacal riadit Ducky a cela firma sla do prdele, o 2 strany skor som daval link na graf s vyrocnymi spravami, je tam pekne vidiet, ako to hazedesaci riadili
obdivujem jak vy tu všetci viete vydedukovať čomu verim a čomu neverimbeardie napísal:necucaj si sprostosti z prsta, ani sam tomu neveris
Ale opäť hovorim, toto su žabomyšie vojny (ja som žaba, ty si myš), ak sa nezmeni system založeny na dlhovom hospodárstve a odlievanie peňazi od pracujucich občanov k lenivej podvodníckej zberbe, tak sa nezmeni nič. Ty vieš len nadavať, že sa zvyšuje dlh a za to môže Fico, ale pozadie ťa už absolutne nezaujima a to je ten problem