CS 1.6 Server hojko.com
-
lekoklatik
VIP
Re: CS 1.6 Server hojko.com
Y2J neviem prečo by mal byť hlúpučký. Niekde píšu že je to A a nie zas že je to B
Podla vsetkeho je to A (skuste si zapnut botov), ale hracmi cska je oznacovane ako B, pretoze je tam známi (B)anan
-
lekoklatik
VIP
Mozem sa opytat kde presne si videl to AB? To ze mu z casu na cas sadlo na hlavu?
Mimochodom ako casto tocis dema? Pretoze to prepinanie medzi hracmi bolo skutocne uzasne prehladne + to neustale pozeranie si tabulky v akcii tiez stalo za to.
Osobne na tom deme nevidim nic podozrive, maximalne 2-3 stastne zabitia.
Mimochodom ako casto tocis dema? Pretoze to prepinanie medzi hracmi bolo skutocne uzasne prehladne + to neustale pozeranie si tabulky v akcii tiez stalo za to.
Osobne na tom deme nevidim nic podozrive, maximalne 2-3 stastne zabitia.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pigeskove info môžem len potvrdiť. Bol som na serveri keď aj on hral, neúkrutne mu hádzalo mieridlo. Ani to sa nedá povedať, že bol pro, lebo sa pohyboval ako lama.
-
Pigesko
King
leko bez urazky ale ty by si cheaty nerozoznal ani keby si ich mal sam zapnute...a to hovorim z vlastnej skusensoti kedze neraz bol na servery cheater ktoreho si ty ani nepostrehol
(o par minut pride napr. yosso,psychos alebo ramon a hned ho bannu, zaujimave...) ale teraz k veci, to preklikavanie bolo z dovodu ze som testoval grafiku (viac ti k tomu nenapisem lebo to je na dlhsie)...dalej nechapem preco mas tendenciu uznat cheating az ked je na XYZ% jasne vidiet, (hlavy cez 3 steny na naboj)....na tom deme je vidiet ze cheaty ma, resp obcas zapne ab, ale inak ich ma vypnute, a to je kamen urazu ze vacsina low cheatov ma defaultne zapnuty no-recoil, tak isto ako v tomto pripade...nemusi mat zapnuty ab ani wh, staci ked par krat vystreli a je jasny...kludne ti sem z voleja napisem XY multihackov ktore maju defaultne nastaveny nr...
- btw pozri si demo momentalne asi najlepsieho cheatu ktory je vyhradne urceny pre lepsich aimorov a samozrejme je prakticky nezistitelny
(ak ho nepouziva lamka)
http://www.sendspace.com/file/oxs8s4
- ak nerozpoznas nejaky trapny typnem si CDhack alebo nieco podobne co mal s2psy zapnute tak neviem ako by si rozpoznal tento
- btw pozri si demo momentalne asi najlepsieho cheatu ktory je vyhradne urceny pre lepsich aimorov a samozrejme je prakticky nezistitelny
http://www.sendspace.com/file/oxs8s4
- ak nerozpoznas nejaky trapny typnem si CDhack alebo nieco podobne co mal s2psy zapnute tak neviem ako by si rozpoznal tento
-
Thommas
Addict
Je toľko CFG, programov a kadejakých anticheaterských vecí na server ale vidím, že o tie nie je záujem.
-
lekoklatik
VIP
Ja som sa vyjadril, nech si to pozrie niekto ďalší. Keďže tam nič nevidím, nebudem ho banovať. Gratulujem ti, si lepší hráč ako ja : )
BiG.... a čo my s tým akože? Je xy hackov ktoré tie tvoje uber anticheatersky zbytočné veci oseru
BiG.... a čo my s tým akože? Je xy hackov ktoré tie tvoje uber anticheatersky zbytočné veci oseru
-
Thommas
Addict
1. existuje také že: Reallite HL Guard - automaticky banuje cheaty, čo má v databáze (treba občas updatnuť)
2. trebalo by aj VAC - videl som aj zo steamom cheaterov
3. admini by mali používať X - Spectate na odhalenie cheaterov ak sú online
4. neviem či sa používa aj HLSW ale by nezaškodilo
5. viac adminov
6. admini by mali mať prehľad v cheatoch (SP testovanie a pod.)
a ver tomu, že už aj samotný HL Guard by ťa prekvapil, koho všetkého by zabanoval...
1. existuje také že: Reallite HL Guard - automaticky banuje cheaty, čo má v databáze (treba občas updatnuť)
2. trebalo by aj VAC - videl som aj zo steamom cheaterov
3. admini by mali používať X - Spectate na odhalenie cheaterov ak sú online
4. neviem či sa používa aj HLSW ale by nezaškodilo
5. viac adminov
6. admini by mali mať prehľad v cheatoch (SP testovanie a pod.)
a ver tomu, že už aj samotný HL Guard by ťa prekvapil, koho všetkého by zabanoval...
-
lekoklatik
VIP
To je všetko pekné, ale načo? Kvôli tým 10tim steamerom? esp máme, máš pocit že sme za opicami?
-
Thommas
Addict
mám pocit (a myslím, že nie sám), že sa na serveri hrá fair play max. tak v noci keď hrajú 2-3 ja. Tento server je ako stvorený pre cheaterov. Ako nič v zlom, ale ani vy (admini) neviete rozoznať už dnešné cheaty od skillov, nesledujete vývoj cheatov a ani na serveri nie je takmer nič proti cheaterom. Dalo by sa na tom popracovať, len neviem kto konfiguruje server. A cheateri sú väčšinou NS.
-
lekoklatik
VIP
Hráči majú možnosť točiť cheaterov. Potom nám to sem postnúť a my sa pokúsime posúdiť či niečo má, alebo nie. Často krát posudzujeme spolu s hráčmi ktorých to zaujíma. Keď máš záujem chytať cheaterov, nech sa páči. mimochodom proti dynamickým IP adresám máme zviazané ruky... a cheatery majú zvačša dynamickú IP
hravam raz za cas aj na inych serveroch a tam su tie poriadne cheaty, tam vela krat x ludi pouziva wh, ab a nikto s tym nic nerobi, admini ziadni, nic, sice iba ns servery, ale aj tak
na hojkovi je casto admin, ja osobne cheaty ani nevidim a ked vidim, tak su zjavne a to do 5 min je clovek zabanovany
na hojkovi je casto admin, ja osobne cheaty ani nevidim a ked vidim, tak su zjavne a to do 5 min je clovek zabanovany
-
Pigesko
King
leko nechapem preco sem zas tahas tvoje vylevy o tom kto je lepsi hrac...ja sa ti len snazim povedat ze si skor admin ako chhunter...jednoducho nevies rozpoznat cheating ktory nie je zrovna jasne vidiet, to ti nikto nema za zle, len nezabudaj ze na to doplacaju hraci na servery...a uz som ti povedal, ak mas somnou nejaky problem tak mi to napis do SS a nie tu vzdy pri takejto situacii provokovat...ja som dal demo - ty si mal napisat ze si si ho pozrel ale podla tvojho nazoru nic nema a BODKA! ale nie...ty si sa do mna musel obut aby si si sprijemnil den vsak? 
//btw bez si to demo pozriet este raz, kazdu situaciu si pozri spomalene, vsimaj si ako sa mu trasie cross pri strelbe (vystreli naboj a cross mu skoci o dva palce dole)
//btw bez si to demo pozriet este raz, kazdu situaciu si pozri spomalene, vsimaj si ako sa mu trasie cross pri strelbe (vystreli naboj a cross mu skoci o dva palce dole)
BiGTomEE: ty asi nepozas vela serverov. Hojko je este jeden zo serverov kde mas velmi malo cheaterov. Isteho casu ked mal hojko vypadok tak som behal po serveroch a bolo to tam nasytene citermi. Ale nikto si to ani nevsimal lebo to boli stari znamy na servery. Nechapem ako mozes povedat ze sa u nas da hrat len o pol noci. Alebo teda ked su tam 2-3 hraci. A nemyslim si ze admin potrebuje vediet ake cheaty existuju a sledovat novinky na trhu. Nato staci zdravy rozum a trosku praxe. Myslis ze cs hravam par dni?
-
lekoklatik
VIP
pigesko? Kde som sa do teba prosim ta navazal? Ked som sa ta opytal ako casto tocis demo? Nehnevaj sa prosim ta na mna, ale skusat grafiku si môzes aj po tom ked napises stop. Ked mas pocit ze mam nieco proti tebe, tak sa ti ospravedlnujem, ale nevidim v mojich prispevkoch na teba nic urazajuce. Napisal som ze som na tom deme nic nevidel, takze ja mu ban urcite davat nebudem. To hadzanie crossu som samozrejme postrehol, nuz ked vsak strelis jeden naboj, tak to trochu "hodi". Nie sice az tak, ale hodi. Videl som vela hracov, ktori robili to iste avsak nic nemali... Alebo som sa zas mylil?
Nevylievam sa ti tu ze si lepsi hrac, nuz ale ocividne vies o tom viac nez ja, tak preco by som nenapisal? Rozdal som veľa banov za ktorými si stojím, nuž tento si ja na tričko nezoberiem. Ako som napísal a píšem to znovu, pozriete si to ďalší hráči, keď vás tak trápy že na servery máme cheaterov.
Nevylievam sa ti tu ze si lepsi hrac, nuz ale ocividne vies o tom viac nez ja, tak preco by som nenapisal? Rozdal som veľa banov za ktorými si stojím, nuž tento si ja na tričko nezoberiem. Ako som napísal a píšem to znovu, pozriete si to ďalší hráči, keď vás tak trápy že na servery máme cheaterov.
Suhlasim s pqa, je tam norecoil, ale dost lamacky nastaveny, sak to kope jak zbijacka lol .. inac zhodou okolnosti som tohto hraca nahraval vcera aj ja, ale podla dema som usudil, ze nemal nic .. ale ma take podozrive zastavenia na spawne, ako keby nastavuje cheaty alebo co
.. ja som za BAN
-
Thommas
Addict
Nehovor mi, že inde som nechodil. Mal som aj vlastný server + som mával aj CW, chodil som na pub servery a všetky boli nejako zabezpečené. A admin by MAL vedieť, aké cheaty už sú pretože inak nerozozná cheatera. V dnešnej dobe už sú aj cheaty, na ktoré by obyčajný admin alebo hráč povedal, že je to skill. Tak pomimo veľmi veľa hráčov máva na serveri WH, ale mne je to ceelkom jedno. A pozriem si, ako by si rozoznal napr. *** cheat. Vyššie mnou napísané pluginy by sa mali dať kôli cheaterom a sú aj dobré, lebo nezalagujú cheaterov. A takmer som zabudol: kde je kicker na vysoký ping??PsychoS napísal:BiGTomEE: ty asi nepozas vela serverov. Hojko je este jeden zo serverov kde mas velmi malo cheaterov. Isteho casu ked mal hojko vypadok tak som behal po serveroch a bolo to tam nasytene citermi. Ale nikto si to ani nevsimal lebo to boli stari znamy na servery. Nechapem ako mozes povedat ze sa u nas da hrat len o pol noci. Alebo teda ked su tam 2-3 hraci. A nemyslim si ze admin potrebuje vediet ake cheaty existuju a sledovat novinky na trhu. Nato staci zdravy rozum a trosku praxe. Myslis ze cs hravam par dni?
A len tak pomimo: jedna vec je hrať dlho a jedna vec je hrať dlho na jednom serveri a druhá je hrať hore dole.
Ty to beres akoby sme boli gamingove forum. Ten server tam je uplne na relax. Hrava tam uzka komunita. Viac menej ludia co poznaju aj toto diskusne forum. Nemyslim si ze sa musime nejak zabezpecovat ochranami. Vystacime si s admin teamom aky je. A ani viac adminov nepotrebujeme. Je nas tak akurat.
-
Pigesko
King
v tomto suhlasim s psychom...adminov je rozhodne dost, na servery je cheater mozno raz za jeden,dva dni a to je na NS server naozaj slusne...ziadne otravne anti-cheats softiky kotre su ajtak vsetky na hovno tam myslim netreba 
BiGTomEE: ten kicker na vysoky ping by som bral aj ja
leko: ok ja to beriem...proste som prisiel na server odskusat nastavenie vga a akurat som si vsimol ako dal s2psy hs s awp cez 2 steny...chvilku som sa pozeral a bolo jasne ze zapol ab tak az potom som dal record...no popri tom som este skakal do winu + preklikaval rozne situacie, robil screeny fps, atd atd...viem moja chyba
ak to nebude stacit ani dalsim adminom tak sa ho pokusim nahrat znovu, tak aby bol cheating jasne viddiet 
BiGTomEE: ten kicker na vysoky ping by som bral aj ja
leko: ok ja to beriem...proste som prisiel na server odskusat nastavenie vga a akurat som si vsimol ako dal s2psy hs s awp cez 2 steny...chvilku som sa pozeral a bolo jasne ze zapol ab tak az potom som dal record...no popri tom som este skakal do winu + preklikaval rozne situacie, robil screeny fps, atd atd...viem moja chyba