co dalej..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Re: co dalej..

Príspevok od používateľa mizuno »

a ste dopadli:D
JST
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JST »

mizuno napísal:a ste dopadli:D

:/ uz ma to nebavi, odteraz som na zeny :D

//autoeditácia príspevku (02 Júl 2010, 21:01)
ach boze, ja potrebujem psychologa :D D
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

ale veď to nie je až také zlé :D mimochodom nejaké info ako to ide ďalej ? :)
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:ale veď to nie je až také zlé :D mimochodom nejaké info ako to ide ďalej ? :)

dalej to ide tak, ze odvtedy som s nim bola len raz, a strasne malo.. on si uziva pekne leto, so vsetkym co k tomu patri, ja teraz odchadzam na dovolenku, a potom tu tiez nebudem, takze vobec netusim, ze kedy sa njablizsie stretneme.. a piseme si stale menej a menej, alebo zase ja... obcas mu zavolam, ale teraz mu nejde mobil :/ a je to stale take ako predtym, ja sa snazim zabudnut, aon riesi ine baby..

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 12:36)
Janio napísal:ale veď to nie je až také zlé :D mimochodom nejaké info ako to ide ďalej ? :)

vcera mi povedal (teda napisal, odvtedy sme sa nevideli :( ), ze ku mne nieco citi.. bol naj***ny, ale tak.. neviem co si o tom mam mysliet..
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

vcera mi povedal (teda napisal, odvtedy sme sa nevideli :( ), ze ku mne nieco citi.. bol naj***ny, ale tak.. neviem co si o tom mam mysliet..
vo vine je pravda ... proste clovek nespravi v opilosti nic, co by nespravil aj za triezva, no len vtedy mu chyba odvaha :)
JST
Medium Expert
Medium Expert

stanulik napísal:
vo vine je pravda ... proste clovek nespravi v opilosti nic, co by nespravil aj za triezva, no len vtedy mu chyba odvaha :)

ved hej, aj ja som mu to prvy krat povedalla pod vplyvom :D lenze je to divne, preco odrazu..

//autoeditácia príspevku (08 Júl 2010, 13:53)
toto je nas rozhovor, kt. je za 1.5 hodiny..velmi obsiahle..

Ja
urazeny?

12:22Maťko
nie

12:28Maťko
len si tu sms tak ukoncila

12:30Ja
ved..

ach nic

12:37Ja
mi k tomu ani nic nepovies?

12:58Maťko
k comu ?

12:58Ja
precitaj si smsky

13:38Ja
fajn

13:49Maťko
co ti je ?

13:50Ja
nic, cakala som aspon nieco take ze neber si to nijak, bol som naje*any..

//autoeditácia príspevku (11 Júl 2010, 14:44)
no, velice ku mne nieco citi, vcera spal s tou babou..
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

s ktorou sa vyspal ? :D
JST
Medium Expert
Medium Expert

Janio napísal:s ktorou sa vyspal ? :D

s tou nasou spolocnou kamaratkou, senecke leto..a to mi dva dni dozadu hovoril, ze to ze s nou spal (este predtym) bola pic**na a tak.. ach
mizuno
Medium Star
Medium Star

pic**na: to co znamena?:D .... vyje*** sa nanho uz nema o teba zaujem
JST
Medium Expert
Medium Expert

ovina.. :D no hej, on ten zaujem nikdy nemal.. alebo mal nekedy mozno, chvilkovo, lebo nevie co chce..
mizuno
Medium Star
Medium Star

ani ma to nenapadlo ked len dve hviezdicky si dala:D... ja by som ho uz neriesil ani nic... ked sa vyspal stou tak absolutne nic k tebe neciti ani stebou nehcce mat vztah
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

JST - možno sa chcel vyspať stebou, ale keď videl že to nebude možné tak využil druhu :D

Kašli naňho a najdi si niekoho iného, si mlada tak určite nejakého mladenca "splašiš" ;)
JST
Medium Expert
Medium Expert

:D hej, kebyze je to take jednoduche :D splasit mozem nekoho aj hned, byvaly mi vypisuje ako ma miluje a tak, lenze ja nechcem nikoho ineho :D ze kasli na neho..keby sa to dalo, davno to urobim :)
mizuno
Medium Star
Medium Star

ja ta vazne nechapem si naivna on si bude pretahovat druhe a ty mozes vyplakavat
JST
Medium Expert
Medium Expert

nejsom naivna, ja s tmy vsetkmy pocita. koniec koncov,nic spolu nemame, takze si v pohode moze robi co chce a ja mu nemam do toho co hovorit.. len ma to stve strasne..

//autoeditácia príspevku (14 Júl 2010, 22:10)
sme sa pohadali vcera a on uz asi nema akykolvek zaujem o kamaratstvo alebo co..

//autoeditácia príspevku (25 Máj 2011, 4:41)
Len chcem refreshovat temu takmer po roku :D Stav momentalny je taky, ze : moje city pretrvali ( vyse 1.5 roka je to tak), stretavame sa dost casto ( pracujem v ba cez vikendy a obcas som tam aj cez tyzden), spali sme spolu raz a ja sa tvarim ze som z toho uz davno v pohode :D zaujimave citat si vase reakcie z pred roka :D
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

tak som si to tu precital.. a vyborne sa zabavil.. vdaka :D
Prílohy
troll_lo_love_by_nerds2x2ever-d38kcm3.jpg
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

jaj, a teraz čo očakávaš?
ak len sex, tak to ti určite rád vyjde v ústrety, spal s inými, spal s tebou. Ako fakt čakáš od neho teraz lásku? Nečakaj. A ak si v Blave, veď tam je tooooooooooľko chlapov naokolo.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ach jo. Človek sa ráno dobre naraňajkuje, príde do roboty, otvorí túto tému a hneď mu vytrávi!
JST, neviem, ako to napísať, ale Tvoja logika a spôsob rozmýšľania je úplne scestný. Začnem pekne poporiadku.
Ty si TT, on je z BA - ok, vzdialenosť nie je až tak strašne priepastná, dalo by sa to nejako preklenúť, poznám pár prípadov vzťahov na takúto diaľku, čo sa aktívne vidia len cez víkendy. Tu sa však dostávame ku prvému problému. Ty by si za ním aj jazdila, no on ku Tebe zrejme necíti toľko, aby mu stálo za to za Tebou raz za čas dobehnúť. Ďalšou vecou je vek 16-19. Aj keď vo veciach fyzionómie ste na tom už cca. podobne, po stránke citovej a psychickej vyzretosti je na tom on už vyššie. Podľa toho, čo píšeš, on už veľmi dobre vie, čo vyhľadáva, o čo mu ide a čo je jeho cieľom. Podľa toho, čo vieme, on je typ chalana, čo sa nechce viazať, racionálne uvažuje nad ďalšou korisťou a občas, keď si vypije, tak sa rozcitlivie a napíše Ti niečo, čo v racionálnom stave potláča. veci, čo Ti hovorí typu: "rozmýšľam nad nami čím ďalej tým častejšie" sú síce pekné, no sú to len prázdne argumenty, ako udržať Tvoju pozornosť. Nemyslím si, že by Ťa chcel stratiť, no plánuje si Ťa udržať len ako ďalšiu v poradí, ak vieš, čo tým myslím. A dáva Ti to aj patrične najavo. Raz sa vidíte, bozkávate, no pár dní na to už má v posteli ďalší náruživý ohrievač.
Pokiaľ máš ešte vôbec nejakú hrdosť, tak sa na neho vybodni. Ja viem, že v 16 rokoch sa to ťažko realizuje, no skús si to racionalizovať. Chceš byť jeho ďalšia v rade, alebo si zachováš aspoň nejakú hrdosť a ukážeš mu že si iná. Aj keď osobne si nemyslím že nie si iná (bez urážky). A to isté si myslí aj on.
Názov témy znie čo ďalej. Tak ja Ti to poviem. Pri vašom najbližšom stretnutí sa skúste nenacengať (ty máš 16, ajtak by si ešte nemala chľastať, no aj ja som mal 16 a tiež som chľastal no... :( ) a skús sa ho spýtať, či mu na Tebe záleží a že či sa máš vôbec snažiť. Nakoľko z vašich doterajších interakcií a jeho správania Ti to tak nepripadá. Či si myslí, že je OK, že Ti najprv napíše, že ku Tebe niečo cíti a o pár dní na to si to rozdá s nejakou inou roštenkou. Ajkeď podľa mňa by to bol slabý pokus - nakoľko on Ti už dosť jasne dal najavo, že s Tebou nič neplánuje a nádeje si ešte pestuješ len a len Ty.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Takáto bilancia tvojho snaženia a trápenia po 1,5 roku? Ach jaj, dievča.
Prílohy
jesus facepalm111.png
jesus facepalm111.png (212.32 KiB) 984 zobrazení
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Jin - skadiaľ vieš, že má 16 ? :) Píše, že pracuje tak neviem...

JST - Ty nie, že si len naivná. Ty si dokonca aj sprostá ! :smt018 :slap:
Napísať odpoveď