kali520 napísal:No neviem ci je najlepsi mozny. Moze nastat podobna situacia ako v B skupine kde ani tych 6 bodov nemusi stacit na postup a tato moznost sa mi nejak moc nepaci co by fanusik Spanielov.
Z hladiska sanci na prve miesto, a vyhnutia sa tak Brazilii v osemfinale (momentalne este nie su tak Spanieli rozohrani, aby cez nich presli) bolo 1-0 pre Chile najlepsi mozny vysledok pre Espana. Spanieli splnili zaklad a vyhrali o 2 goly nad Hondurasom (lepsie by bolo o 3) a staci im teraz nad Chile vyhrat hociakym vysledkom, staci aj o jeden gol a postupuju. Otazkou je len, z ktoreho miesta (preto by bolo lepsie aspon o tie 3, pripadne aj viac, aby v pripade vyhry nad Chile, a Svajciari by nejako vyrazne nerozbili Honduras, postupili z prveho miesta), ale ide o to, ze stale maju nadej na 1.miesto. Ak by Chile - Svajciarsko skoncilo remizou alebo vyhrou Svajciarska, pri predpokladanej vyhre Svajciarska nad Hondurasom v poslednom zapase by ich Spanielsko nemohlo uz dobehnut a bojovalo v poslednom zapase len o 2.miesto, kdez to teraz ma stale nadej na prve. a 1:0 samozrejme preto, aby malo aj Chile co najhorsie skore pred poslednym zapasom, v podstate mohlo byt aj 2:1, 3:2, 4:3 atd... ale tak cim nizsi pocet strelenych golov, tym lepsie.
// k zapasu: Spanieli hrali to co potrebovali, niektore nepremenene sance ich ale mozu mrziet, najma Villova penalta. Prvy gol nadherne solo Villu s krasnym zakoncenim.
... co sa tyka zajtrajsich zapasov: najma ma zaujima Mexiko - Uruguay, zrejme sa dohodnu na tej remize a prisposobia tomu hru, i ked na druhu stranu, asi ani jeden nechce hrat osemfinale proti Argentine. Takze ostava otazkou, ci sa obaja uspokoja s vrabcom v hrsti, alebo budu bojovat o toho holuba na streche. Ale skor predpokladam, ze si vystacia s vrabcom.