FIFA World Cup South Africa 2010

O športe...

Kde skonči Slovensko na MS 2010?

Hlasovanie ukončené 10 júl 2010, 19:33

v skupine
65
39%
v osemfinále
62
37%
v štrvrťfinále
19
11%
v semifinále
5
3%
vo finále
16
10%

Celkom hlasov: 167

jason007x
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: FIFA World Cup South Africa 2010

Príspevok od používateľa jason007x »

Scorpion90 napísal:mala technicka otazka: brazilsky hrac juan by sa nemal citat ako chuan nie ako zuan ??? Dost mi to pili usi :aasmile4:
Žuan sa ma citat, typicke pre Brazilcanov.

Chile - Svajciarsko: Dost nudny zapas, akurat poslednych 10 minut stalo za to, i ked to premienanie sanci, ako Chilania tak aj Svajciari, obzvlast na tom konci, kde zo 7-8 metrov netrafi placirkou prakticky prazdnu branu, som len pozeral ze WTF :?: :shock: . Vysledok 1:0 ma osobne velmi tesi, pretoze pre Spanielov je to najlepsi mozny vysledok z tohto zapasu, ktory im stale dava dost vysoke sance na 1.miesto v skupine, aby sa tak vyhli v osemfinale Brazilii (ak teda neprehra posledny zapas s Portugalskom). Vecer by mali vyhrat aspon o 2, lepsie o 3 goly nad Hondurasom, v co aj dufam.

// zaujimavostou je historicky novovytvoreny rekord Svajciarov v nepriestrelnosti

Musim este zvyraznit doterajsiu spanilu jazdu vsetkych juhoamerickych teamov (Brazilia, Argentina, Paraguay, Uruguay, Chile), ktore v 10 zapasoch zatial ani raz neprehrali.

Brazilia (2 vyhry - skore 5:2)
Argentina (2 vyhry - skore 5:1)
Paraguay (1 vyhra 1 remiza - skore 3:1)
Uruguay (1 vyhra 1 remiza - skore 3:0)
Chile (2 vyhry - skore 2:0)

... :!: dokopy to dava neskutocny statisticky ukazovatel :!:

8 vyhier - 2 remizy - 0 prehier a skore 18:4
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jason007x napísal: Vysledok 1:0 ma osobne velmi tesi, pretoze pre Spanielov je to najlepsi mozny vysledok z tohto zapasu
No neviem ci je najlepsi mozny. Moze nastat podobna situacia ako v B skupine kde ani tych 6 bodov nemusi stacit na postup a tato moznost sa mi nejak moc nepaci co by fanusik Spanielov.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Ako nijak ho nezastavam, ale ten novinar bol jako retardovany s tymi otazkami.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No trochu ano (hlavne neviem preco mu tykal), ale Weissovi povolili nervy uz predtym pri tlacovke so zahranicnymi novinarmi a myslim si, ze ako trener a zastupca nasej reprezentacie pred verejnostou by sa mal vediet ovladat.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ten Brazílčan sa ma čítať "Žuan" takže to hovorí dobre ;) mne skôr pílilo uši ked na čt čítali Pekaríka ako "Pekárik"

čo sa týka zápasu Chile tak som spokojný že vyhrali, môj čierny kôň tohto turnaja, len ma mrzí že opäť nevyužili množstvo šancí čo mali, ako aj v prvom zápase a na konci mohli z jedinej švajčiarskej akcie inkasovať ale našťastie sa tak nestalo, čo sa týka rozhodcu tak ďalší trápny výkon, dával žlté za úplne somariny
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Dik za "fundovane odpovede" :)
inak Weissovi sa ani moc necudujem - asi necakal ze budeme najhorsie muzstvo sampionatu. Iste, mohol reagovat inak, ale suhra okolnosti + retardovany novinar = vybuch. Len dufam, ze sa nebude opakovat
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pri hentakej otázke to celkom chápem a to vôbec netuším kedy si s ním ten novinár potykal :roll:
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

To tykanie zase neriešte, keď mu tykal, tak si asi potykali, hádam nebude taký hulvát (ten novinár), aby mu len začal tykať. A to kedy si potykali je ich vec. :) Ale Weiss to mohol riešiť kultivovane.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

nemôžeš vedieť že si potykali ... možno bol len taký drzý...

čo sa týka tej výslovnosti, na čt čítajú xaviho ako "čavi" a nie ako "šavi" mne sa zdá že sa tak to je zle :P
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Keby si aj tykaju, co je dost podivne, aby si Weiss tykal s nejakym novinarom, s ktorym robil maximalne par rozhovorov. No prislo mi to strasne trapne, ked som pozeral ten rozhovor. Weiss vyzera byt na tom dost zle, no nas tym zjavne pohorel po psychickej stranke.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tuším si budeme môcť ušiť "z ostudy" kabát po všetkých stránkach.

Inak, Česi úplne nadšene o týchto veciach informujú. :)
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

kali520 napísal:No neviem ci je najlepsi mozny. Moze nastat podobna situacia ako v B skupine kde ani tych 6 bodov nemusi stacit na postup a tato moznost sa mi nejak moc nepaci co by fanusik Spanielov.
Z hladiska sanci na prve miesto, a vyhnutia sa tak Brazilii v osemfinale (momentalne este nie su tak Spanieli rozohrani, aby cez nich presli) bolo 1-0 pre Chile najlepsi mozny vysledok pre Espana. Spanieli splnili zaklad a vyhrali o 2 goly nad Hondurasom (lepsie by bolo o 3) a staci im teraz nad Chile vyhrat hociakym vysledkom, staci aj o jeden gol a postupuju. Otazkou je len, z ktoreho miesta (preto by bolo lepsie aspon o tie 3, pripadne aj viac, aby v pripade vyhry nad Chile, a Svajciari by nejako vyrazne nerozbili Honduras, postupili z prveho miesta), ale ide o to, ze stale maju nadej na 1.miesto. Ak by Chile - Svajciarsko skoncilo remizou alebo vyhrou Svajciarska, pri predpokladanej vyhre Svajciarska nad Hondurasom v poslednom zapase by ich Spanielsko nemohlo uz dobehnut a bojovalo v poslednom zapase len o 2.miesto, kdez to teraz ma stale nadej na prve. a 1:0 samozrejme preto, aby malo aj Chile co najhorsie skore pred poslednym zapasom, v podstate mohlo byt aj 2:1, 3:2, 4:3 atd... ale tak cim nizsi pocet strelenych golov, tym lepsie.

// k zapasu: Spanieli hrali to co potrebovali, niektore nepremenene sance ich ale mozu mrziet, najma Villova penalta. Prvy gol nadherne solo Villu s krasnym zakoncenim.

... co sa tyka zajtrajsich zapasov: najma ma zaujima Mexiko - Uruguay, zrejme sa dohodnu na tej remize a prisposobia tomu hru, i ked na druhu stranu, asi ani jeden nechce hrat osemfinale proti Argentine. Takze ostava otazkou, ci sa obaja uspokoja s vrabcom v hrsti, alebo budu bojovat o toho holuba na streche. Ale skor predpokladam, ze si vystacia s vrabcom.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

To teda hej, dosť Čechov sa teší z momentálnej situácie Slovákov.

Náhodou som pozeral zápas s Paraguajom na Staromestskom námestí v Prahe (kde som mimochodom videl aj Sharka :D ) a pri góloch Paraguaja tam dosť Čechov a bezďákov, čo to tam kukali, skandovali "Éj, Paraguaaaaaj!", ako keby im bol paraguajský národ bližší ako slovenský :roll:

Dnes som videl zápas Španielsko - Honduras, ktorý bol vcelku zaujímavý na pomery tohtoročných MS. Šapnieli mali veľa šancí, predviedli dosť pekných kombinácií a hlavne sa mi páčil prvý Villov gól, keď tam prekľučkoval cez celú obranu a krásne v tiesni zakončil. Škoda len, že nepremenil penaltu a nedal hatrick :) 2. polčas už bol vlažnejší, Španieli už iba dohrávali a Honduras tiež veľa nevymyslel. Určite však tento zápas patril k tým lepším, na ktorý sa aj dalo pozerať...
hughito
Redeemer
Redeemer

Honudar aj keď viditeľne slabší a menej kvalitný mi bol sympatický tým, ako stále hrali dopredu a snažili sa útočiť.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Neviem kam presne by som to mal zaradit, ale vhodnejsiu temu som nenasiel.
Akurat som kseftol s JABULANI, kupil som ju dost pod cenu (od jedneho typka, ktory ich dostal pre futbalove muzstvo od sponzora) :)

Ako zistim ci je prava? Pise tam znacka (adidas), pod nou je Jabulani a este pod nou Glider - Match Ball Replica
nevyznate sa niekto?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Je tvorená zo 6-uholníkových častí alebo je ako keby z jedného kusu...A myslím, že to čo máš je iba replika, aj keď som ich videl iba v obchode, ale replika vyzerala, tak ako tá prvá opísaná a mala napísané REPLICA a orginál vyzeral, tak ako tá druhá opísaná a bol na ňom OFFICIAL MATCH BALL. A ceny? Replika - 24 € a orginál 119 €.
hughito
Redeemer
Redeemer

Replica :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Minuly vikend som sa na dedinskom futbale bavil s kamaratom, beha trochu okolo futbalu a vravel, ze nejaky slovensky byvaly brankar z Nitry ma obchod s futbalovymi vecami a ma aj internetovy obchod, od neho dostal ci kupoval tuto loptu uz na jesen, neskor to vzali aj do muzstva. Cena bola 120 eur za kus a velmi chvalil loptu, ze aj ked sa nafuka na 4 atmosfery, tak je stale makka, takze neboli noha pri kopani alebo pri hlavickovani. Ze si v muzstve tieto lopty velmi pochvaluju.

Adry: Tiez sa pripajam k tomu, ze replica hovorim sama za seba, takze si sa nechal pekne oklamat.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No co vcera pozahadzoval Villa s Torresom to snad ani pravda nie je.
Napísať odpoveď