najlepsie onlineshop..aj ked niektore shopy mi pripadaju tak trocha nedoveryhodne a tabakdovodnej.sk uz nefunguje
dik
Maki napísal:zalezi od modelu fajky... to nezalezi na obchode ale na vyrobcovi ci dava kufrik... samozrejme inak puzdro latkove sa da kupit
Lub0$ napísal:qwerty, samorozpalovaci ulik je dobry ked nesi v byte, a mas pri sebe tak zapalovac, alebo zapalky, so zapalkami to je ale narocne, no da sa to. Ale ber na vedomie, e ten uhlik je napusteny kadejakymi srackami uz len na rozpalovanie, a este si uvedom ,ze ani ten pekny okruhly tvar neni od prirody, cize nejaka chemia ho tak do kopy musela dat.
Prirodny je ale lepsi podla mna...ja to riesim tak, ze zapnem varic a necham tam ten uhlik na 5 minut...pekne sa rozpali, zobers s kliestami a polozis ho len na fajku, tod vse. Zapalovacom to nerozpalis obycajnym...da sa k tomu dokupit horak, v teme o plyne som daval link...ale neskusal som este ziadne horaky...a koniec koncov...ked si niekde na chate, asi sa zerie, tak ked mate gril, alebo opekate...staci si vybrat primerany uhlik a polozit ho na fajku.
Inac prirodny co mam tera olivovy...vyhody su oproti samorozpalovaku asi teda hlavne v tom ze je 100% prirodny, ziadna sira ani ina chemia, je ovela lacnejsi...kilove vrecko kupis za par korun. ovela dlhsie tleje ako samorozpalovak, a je aj lepsi dym...taky hustejsi. Nevyhoda moze nasat obcas ked nemas po ruke sporak, alebo staly ohen.
A tabaky...to proste skusaj...prides na to aka znacka ti viac vyhovuje, ktora prichut ti viac sedi..da sa aj mixovat, mozes si vytvorit svoju vlastnu kombinaciu...je to len na tebe.
odpoved v trafike, No chlapci ja vam neviem povedat, . . .ColdRain napísal:ad1 dvojhadicove mavaju samoupchavaci mechanizmus, ci to ma aj ta v trafike neviem, ale za cca 40 sa da zohnat stredne velka dvojhadicova co to urcite ma, kazdopadne treba sa spytat v trafike
1. Zalezi, tusim su fajky ktore maju samoupchavaci mechanizmus na to aby si mohol tahat z nej sam aj ked su dve hadice.qwerty-xyz napísal:dve blbe otazky na ktore by som rad vedel odpoved. Pokial budem mat vodnu fajku a z nej mi trcia dve hadice, mozem z nej tahat aj sam? ze druha hadica ostane len tak pohodena? Aby som to vysvetlil, kebyze ju mam tak na stole normalka a ked chcem ja si potiahnem zo svojej hadice a kamarat kedy chce zo svojej, lebo nezda sa mi ci tam ked taham len sam a mam fajku pre dvoch neide vzduch z JEHO hadice, ze proste nevytvaram podtlak. Kua neviem to dobre napisat a taka pre dvoch som nasiel v trafike uz po 20 eur taka mala a taka vacsia za 30. . . .tak to su v pohode ceny podla mna. Sice davaju to len do krabiciek bez puzdra ale ta mala je fakt mala cize by sa dalo.
--Druha hlupa otazka, pokial sa na tabak nakvapka cisty alkohol, robi to nieco s clovekom,??? ....
Lub0$ napísal:qwerty necuduj sa, ked som sa bol pytat vo Vranove v tescu v trafike na uhliky, a popytal so msa na kokosak, tak ja som dostal pohlad ze 'wtf, co odomna chces?'