Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako na dievčatá? (skúsenejší radia neskúseným)

Príspevok od používateľa Janio »

Omg, take vydieranie. Proste normalne sa snou porozpravaj to ze stebou par krat isla neznamena ze ta miluje, alebo nieco take.
A za druhe to ze si vzdy nieco najde je by som povedal aj normalne v jej veku. Urcite sa necha lahko nahovorit atd. :) Takze rozhovor (osobne) to isti, ked najblizsie pojdete tak to povec asi tak :0
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj OMG janio si mimo asi....pise, ze holka s nim nejde vonku ani nikde, tak ten osobny rozhovor face to face bude najlepsia volba si myslim....omg
obcan444
Novice
Novice

Príspevok od používateľa obcan444 »

Diky za rady ale korunovane som to doj*bal........ trochu viac som popil......... a cez sms jej napísal všetko čo k nej cítim...... dnes ani nebola na nete iba chvilu aj to mi odpísala ahoj a šla off.... nuš posral som to
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Lubo - práve že nie. Proste čas na stretko si najsť musí. BTW - jeho koment nižšie prestne toto sa nemalo stať
Obcan - vravel som osobne stretko tam by sa nemohla vykrutiť a par pol deci na odvahu nie na ožratie... :/
obcan444
Novice
Novice

Príspevok od používateľa obcan444 »

Njn už som asi skončil ak je dáka šanca vôbec ešte poradte
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Nj, ja to nechaoem do riti...holky pojdu aj vonku a podobne, akonahle dojde n niecomu, kedy holka uz citi, ze chlapec ju zerie, tak holka uz ustupuje...ja to nechapem :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

co na tom nechapes ? ... ked je si ona ista ze chce byt kamoska, tak to nechce znicit ... alebo ty to potiahnes s kazdou holkou o ktorej vies ze by do toho isla ? - tiez asi nie ;-) ... nezijes v romantickom filme, ze ked sa budes dost snazi a spravis pre nu dost velkeho debila zo seba tak ta bude chciet kazda na ktoru si pomyslis ;-) ...

... potom su ale aj holky, ktore nechapem ani ja a to su take, co cakaju na princa na bielom koni ... tie do nicoho nepojdu z principu ze MOZE prist nieco lepsie :-D :-D ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Ale mna by to tak nesralo, keby ta holka bola schopna mi to vysvetlit normalne face to face, povedat, jak sa veci maju...pohoda...
A vacsinou po takychto vysupoch, uz ani to kamaratsvo nejak nefunguje...
mia.ria
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mia.ria »

Lub0$ napísal:Nj, ja to nechaoem do riti...holky pojdu aj vonku a podobne, akonahle dojde n niecomu, kedy holka uz citi, ze chlapec ju zerie, tak holka uz ustupuje...ja to nechapem :?
to je blbost. ak ma zaujem, uz si podvedome chysta svadobne saty :D :D
boyxxx
Novice
Novice

Príspevok od používateľa boyxxx »

Ľudia potrebujem poradiť.
Chcem už konečne povedať mojej kamarátke čo k nej cítim, ale neviem ako na to. Odvahu mám, aj príležitostí sú, len neviem ako začať. Nemohol by mi niekto z vás napísať taký malý preslov? :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

poviem ti, ze kamosky sa vacsinou nebalia. posle ta diplomaticky do certa s tym, ze ta neche stratit ako kamosa...
boyxxx
Novice
Novice

Ved ja som to myslel tak, ze sa ako pozname a v skole ked sa stretneme vzdy sa pustime do reci.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

bol si upozroneny na mozne rizika a akceptoval si ich...
no pouzi dake cliché: "dobre sa nam spolu rozprava, nesla by si niekedy vonku?" vymente si kontakty ak bude suhlasit a uvidis ci je aj ona na tom ona rovnako ako ty... urcite nie je vhodne ju postavit pred hotovu vec: "x, ja ta strasne lubim a chcem s tebou chodit", to by si poslal rovno do certa...
boyxxx
Novice
Novice

Ešte nejaké iné rady? Ďakujem
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Tak myslím si že jackb sa vyjadril prestne, nedá sa lepšie jej to povedať, ako v dobrej atosfére niekde kde ste sami :)
Buď ťa odmietne, alebo to vyjde a nebude vymyšľať vyhovorky čo odpíše....
Takže pozvy ju večer niekde vonku, sprav dobrú atmosféru a všetko jej povec aby to malo hlavú aj pätu, to si premysli doma´, hlaven sa nehanby, ale pusť to zo seba :P Držím palce napíš ako si dopadol
martinwa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinwa »

Ahojte potrebujem radu.
Strašne som sa zaľúbil do svojej spolužiačky. Mám ju nesmierne rád a výborne spolu vychádzame. Niekedy mi to dáva najavo, ale čo ma trápi je to, že občas sa "lepí" aj na môjho dobrého kamaráta. Keď to vidím je mi do plaču :( , pred pár mesiacmi spolu chodili, ale po dvoch týždňoch sa rozišli. Sama mi povedala, že už ho nemá rada. Ale niekedy mám pocit, že to tak nie je. Neviem, možno len žiarlim. Chcel som sa s ňou osobne porozprávať o nás dvoch, ale proste stále mám ten pocit, že ju láka môj kamarát, tak som sa na to vykašľal. Prosím neajkú rozumnú radu, díky.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

boze chlapi....rady ze jej to povedz medzi styrmi ocami...kua flirtovanie vam nehovori nic??? skuste ju vytiahnut von a len poflirtovat, byt vtipne drzi, hovorit historky a nie hned to na nu vybalit....kua tieto rady tu nepocuvajte....a seriozne ti ktori tu radite s kolkymi babami ste chodili??? alebo mali ste vobec babu....chlape tieto rady fakt neber lebo vyfailujes
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Peter_Retep napísal:boze chlapi....rady ze jej to povedz medzi styrmi ocami...kua flirtovanie vam nehovori nic??? skuste ju vytiahnut von a len poflirtovat, byt vtipne drzi, hovorit historky a nie hned to na nu vybalit....kua tieto rady tu nepocuvajte....a seriozne ti ktori tu radite s kolkymi babami ste chodili??? alebo mali ste vobec babu....chlape tieto rady fakt neber lebo vyfailujes
a koľko báb si mal ty so svojou stratégiou? Alebo takto sa spýtam: je cielom mať čo najviac báb? Nejde o to že mali jeden vzťah, mohol byť omnoho lepší než tvojích 10.
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

bab som mal dost tomu ver....ale otazka mala vyzniet tak ze ci ti co radia aby jej to vyklopil touto svojou taktikou mali vobec nejaky vztah...mozno zle vyznela moja otazka ( moja chyba)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je lepsie ked chalan vobec za zaciatku neriesi ci "sme este len kamosi, alebo uz nieco viac?" Proste sa stretavajte s babami s ktorymi je vam dobre a ktore chcu byt s vami a priebezne, prirodzene, sa snazte tie vztahy prehlbovat na inu uroven. Je dobre ked ste aj niecim zaujimavy, ale naozaj, napr. robite nejaky menej znamy sport, alebo nieco proste co nie je uplne bezne, aby stretnutia boli zaujimave a mali o com kecat. No a potom je tam ta fyzicka stranka, proste kazdej sa paci iny typ, takze sa moze stat ze ani pri hocijakej snahe sa to dalej neposunie, lebo proste nefunguje "chemia"
Napísať odpoveď